Tüp bebek

arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurta toplandı.sizlere sorum olacak.kaç embriyo transfer ediliyor.ozel hastanede yaptırıyorum.yaşım 30
35 yaş altı 1 tane 35 yaş üstü 2 tane diye biliyorum sen sormadınmı doktora

Merhaba Arkadaslar,

Bugun transferin 2.gunu.Toplam 2 embrio,ilk tup denemem yas 39....3.gunu ne gibi belirtiler oluyor bilen varmi?????

daha önce arayıp bilgi almıştım 2 transfer oluyor demişlerdi.şimdi doktorla hiç konuşmadım.geçenlerde 1 yasa çıkmış 1 taneymiş diye duydum.sizlere bir sorayım dedim.eğer öyleyse rica edecem artık

daha önce arayıp bilgi almıştım 2 transfer oluyor demişlerdi.şimdi doktorla hiç konuşmadım.geçenlerde 1 yasa çıkmış 1 taneymiş diye duydum.sizlere bir sorayım dedim.eğer öyleyse rica edecem artık
evet doğru 35 yaş altı tek embriyo transfer ediyorlar .ama tabi doktorun ne der bilemeyiz belki 2 tane transfer eder

Merhaba Arkadaslar,

Bugun transferin 2.gunu.Toplam 2 embrio,ilk tup denemem yas 39....3.gunu ne gibi belirtiler oluyor bilen varmi?????
arkadaşım boş yere acaba belirti falan olurmu diye kendini strese sokma çünkü aldığımız hormon ilaçların dan vücudumuzun dengesi bozuluyor o yüzden herşeyi belirti sanıyoruz sen tedbirini al takdiri allaha bırak .sakın belirtim falan yok tutmadı diyede kendini üzme benim transferden sonra karnımda ağrıdı midemde bulandı kasıklarımda batmalarda oldu belimde ağrıdı vs vs ... ama koca bir negatif kendini dinleme fazla rahat ol

Merhaba Arkadaslar,

arkadaşım hayırlı olsun inşallah pozitif sonucunuda gorursun.bence belirti arama.sadece pozitif ol kendini yorma

MRB COK SEVİNDİM ALLAHIM ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN . TEDAVİYİ NEREDE OLDUN , DOKTORUN KİMDİ...

Selam.kizlar lütfen acil yardım edin. Dün yumurtalarım toplandı. Hafifi kan gele bilir dediler. Ama bugün de dahil kan gelmeye devm ediyor. Sizde de böyle oldumu. Lütfen yazın. Transfere kadar bitermi? Sizde kaç gün geldi kan?

Selam.kizlar lütfen acil yardım edin. Dün yumurtalarım toplandı. Hafifi kan gele bilir dediler. Ama bugün de dahil kan gelmeye devm ediyor. Sizde de böyle oldumu. Lütfen yazın. Transfere kadar bitermi? Sizde kaç gün geldi kan?
canım aşırı bir kanamamı bendede olmuştum bende çok korkmuştum ama işlemin akşamı kesildi kanamam aşırı derece ise doktorunu ara bilgi ver endişelen me banada az olur yada hiç olmaz demişlerdi benimkide bayağ bir kanamaydı :(

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize..

Back
X