Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Olut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
35
6
1
37
merhaba arkadaşlar ben Yeni katıldım aranıza ve 3 haftalık hamileyim 2. Tüp bebek denemem ve dondurulmuş embriyo transferi sayesinde gebe kaldım sizlere sorum çok terliyorum koltuk altı göğüs aralarım ve boyunum çokfazla terliyor ateş basıyor hep gün içinde 2 defa duş alıyorum ve kokusu bir tuhaf rahatsız edici baya :/ bununla ilgili yardımcı olabilecek aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa cevap atabili mi lütfen ... birde bu dönemde nelere dikkat etmem gerekiyor acaba şimdiden çok teşekkür ederim:)

terleme konusunu doktora sorun, eğilmeyin, uzanmayın ağır kaldırmayın ev işi yapmayın. Ben tüp bebeğim tutsun diye yerimden hiç kalmadım tuttuktan sonra 3 ayda düşmesin diye hep yattım dr bişey demediği halde tedbir almıştım kendi kendime iyi yaptım

Merhaba ,
Ne güzel hamile olduğunuza sevindim. Böyle bir haber duymak bile insana mutluluk veriyor.
Ben de 1.tüp bebek denememi 11.Ekim.2016 günü gerçekleştirdim. 2 adet 1.kalite embriyo 5.günü transfer edildi. bugün 6.günüm sürekli dua eidyoruz eşimle güzel haber alalım diye.
Size sormak istediğim şey tecrübeli biri olarak belirtileriniz neler oldu?
Bende 2.günden bu yana sol tarafta regl ağrısı ara ara, akıntı, bir de sol tarafta göbekle bel arasında olan kemiğim özellikle üzerine yatınca baskı gibi yapıyor. bunlar iyi bişi mi demek? tşkler.

Canım 5. Gün embriyosu hemde iki tane tutar Allahın izniyle hiiç canını yorma.. bende cok belirti aradım okudum ama herkesin farklı oluyor ben her adet zamanı göğüslerim şişerdi acırdı bebeğim tutunduğunda hiç acıma olmadı ve hamilelik boyu hiç göğüs ağrım olmadı kasıklarımda batma oluyordu bir kaç kez adet sancısı girmişti tamam dedim tutmadı adet ağrısı girdi.. şuan kaçıncı günündesin transferin

Canım ilk transferimde hiç bişe hissetmedim tabi Psikolojik olarak anne olmak istediğim için hissettiğimi sandım ama 2. Transferimde ilk haftanın sonuna doğru 5.ve 6. Günümde sağıma dönerek yatamadım sol tarafımda bi yumru var sanki yatamıyordum Arada solumada dömez oluyordum sırt üstü rahat ediyordum ve her uyandığımda bel ağrısı çok yaşıyordum aldığım ilaçlar vücudumu hamileliği hazırladığı için zaten göğüslerde ağrı oluyordu başından beri ama 2 . Hafta adet sancısı gibi ağrılarım olmaya başladı sol tarafımdaki yumruğu daha belirgin hissetmeye başladım hatta Kasılmalar başladı ve hissetmeye başladım bu sefer oldu galiba dedim ve transferin 11 . Günü gebelik testi yaptık evde 2. Çizgi silik çıktı bunu görünce heyecan yaptım ve ertesi gün 12.günümde kan tahlili yaptırdım gebe olduğumu öğrendim şimdi 4.haftayım allah sanda nasip eder inşallah dikkat et yat sürekli ağır işler ve uzanarak bişeler almaya çalışma riskli gebeliğe giriyoruz bizler o yüzde ilk 4 ay çok önemli dikkat et allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

ayy allah emeklerini boşa çıkarmasın canımm çook zor.inşallah tutmuştuur.
benim ilk denememdi çok şükür şimdi ikizlere gebeyim.eğer tutmasaydı 2. denemeyi yapabilir miydim bilmiyorum.

Canım çok teşekkür ederim inşallah allah seninde sağlıkla kucağına nasip eder Çok güze bi duygu ben hemen ikinciyi denedim çok geç kalmak ve beklemek istemedim herşey tazeyken iyidir dedim ve denedim canım

Denemeden ne kadar zor oldugunu bilmiyor insan icine girince anladim o yuzden hep duamdir rabbim kimsenin kucagini evlatsiz birakmasin kim nerede istiyorsa onlara da tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin..

Kızlar bende tüp bebek tedavisine başladım benim 2. denemem inşallah bu sefer mutlu sona ulaşırım

İnşallah canım hayırlısı olsun kafanı rahat tut dikkat et dinlendir kendini iş yapma yüksek yerlere uzanma ağır kaldırma çalışıyorsan rapor alıp dinlen bence ben öyle yaptım Benimde 2. Denemem ve tuttu 4 haftalık gebeyim allah Sanada nasip etsin inşallah canım bol su iç bide ve D vitamini içeren sebzeler ye ...

Çok teşekkürler canım. Yarın kontrole gideceğim. Yeni iğneler verilecek galiba. Büyük ihtimal hafta sonuna yumurta toplama yapılacak

Hadi hayırlısı bakalım güzel anlar bunlar sonu mutluluk olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ...

Hadi hayırlısı bakalım güzel anlar bunlar sonu mutluluk olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ...
Canım sen nerde yaptırdın. Ve çalıştığını söylemiştin tüp bebek tedavisi sürecinde hangi aşamada izine ayrıldın. Bende çalışıyorum ve ne zaman izin alsam kaç günlük izin kullansam bilemiyorum

Üniversite hastanesinde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…