Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok sağollun vallahi harika bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inş...3kasım da kontrole gideceğim ilk kalp atışı ve kese ye bakılacak

Kızlar merhaba ben de cumartesi günü transferi oldum var mı benimle beraber gün sayıcak beraber sayalım

Hayırlısı olur inşallah canım herşey gönlünce olsun güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım dualarınızda beni de eksik etmeyin ayın 15 inde tahlil yapacağım inşallah hayırlı haberler veririm

Hadi bakalım inşallah Benim ikinci transferim oldu ve 8 haftalık gebeyim allah Sanada nasip etsin inşallah yatarak dinlen bence ben öyle yaptım hiç iş yapmadım yormadım kendimi canım dikkatli olmak gerekiyor bence bol şans

Evet canım ise gitmedim ben de evdeyim yatıyorum hiç iş yapmıyorum ama yataktan kalkarken yatarken üzerimi giyinirken karnım kasiliyor doğal olarak ondan birşey olur mu bir de bir defa boş bulundum hapsirdim

Canım kasılmalar olur normal sen dikkat et eğilip kalkarken hapşırma konusunda içine atma zaten rahatça hapşır kasma kendini ondan bişe olmaz korkma

benimde yarın randevum var bakalım bizi ne süprizler bekliyor ,

darısı bana bize isteyen herkese inşallahh

Merhaba kızlar
Aranızda acıbadem fatih hoca ya yaptıran ve ilk denemede başarılı olan var mı ..?

Selam ben üniversite hastanesinde yaptırdım ikinci denememde tuttu canım hayırlısı sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…