Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İzmir'de yaşıyorum üniversite hastanesinde yaptırdım ve transfer olduğum günden itibaren sonucumu öğrenene kadar rapor kullandım halada kullanıyorum ilk bir ayımı evde geçirmeyi istedim risk almak istemedim Canım

çok iyi canım. bende bu gün tekrar kontrole gittim yumurtaların büyümesine göre yeniden iğne verdi pazartesi günü tekrar gideceğim.

Hayırlısı olsun canım inşalalh duaların kabul bulsun... yumurta büyütme işlemi 2 hafta kadar sürüyor canım sonra toplama işlemi başlıyor benim öyle olmuştu sağlıklı beslen canım abur cubur yeme :) su iç bol bol hormon ve östrojen içeriyor ilaçlar çünkü suyla ödemi atarsın canım iğneleri saati saatine yap kaçırma çok önemli çünkü transfer sonrası hap ve vajinal ilaç verilecek omlarında saati çok önemli hepsi senin elinde anlıcan canım hadi hayırlısı bakalım :)

evet canım iğneyi saati ile yapıyorum ama ilaçlardan mıdır bilmiyorum bu günler aşırı baş ağrım var. Ayrıca sen bu süreçte neler yedin neler yemedin

İlacın yan etkisidir o Dr sor belki ağrı kesici önerir ... mevsime göre ne çıkıyorsa iyisini yemeğe çalıştım çok yememeye dikkat ettim kilo yapıyor çünkü ilaçlar

İlacın yan etkisidir o Dr sor belki ağrı kesici önerir ... mevsime göre ne çıkıyorsa iyisini yemeğe çalıştım çok yememeye dikkat ettim kilo yapıyor çünkü ilaçlar
Çok sağol canım İnşallah bende mutlu sona ulaşırım. Yardımların için çok teşekkür ederim. Allah seni de bebeğini kucağına aldığın günleri sağlıcakla gösterir inşallah

Amin Amin inşallah canım allah Sanada nasip etsin inşalalh takıldığın herşeyi sorabilirsin hoşçakal canım

Merhaba,
bugün 9.günümdeyim. Regl ağrısna benzer ağrım sabah vardı şuanda hiç bir ağrım yok. Akıntım halen devam eidyor, dün akşam sol kürek kemiğimde ağrı vardı bir de 2 akşamdır midem bir tuhaf oluyor boş yere böğürtü (çook afedersiniz) oluyor. Sizce durumum nedir?

Selam ... bu dönemde aldığımız ilaçlar bu etkileri gösterebiliyor Benimde kasık ağrılarım olmuştu ama bulantı hiç yaşamadım akıntı ise muhtemelen fitil kullanıyorsan o akıntı yapar ... birde transferin 12. Günü test yaptırıp öğrenebilirsin hayırlısı olsun canım inşallah dilediğin sonucu alırsın allah gönlüne göre versin inşalalh

Merhaba Arkadaşlar
o okadar mutluyum ki sizlerle paylaşmak istedim. 12.gün yani cumartesi günü kan testi yaptım ve sonuç 577.18 çıktı yani HAMİLEYİM... Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun. Eşim ve ben hastanede sarılığ sarılıp nasıl ağladık sizlere anlatamam çok harika bir duygu Rabbim her isteyene nasip etsin inş. 10 gün sonra yani 3.kasım günü kalp atışı ve keseyi görmeye gidicem :)

Canımmmm çoook Mutlu oldum bende gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın çok duygulandım çok mutlu oldum sizin adınıza. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım ve 15. haftamdayım çok şükür. Nasıl bir duygu çok iyi biliyorum kendinize çok dikkat edin mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın. Rabbim tüm isteyenlere de bu mutluğu yaşatsın inşallah.

ayy canım gözün aydın darısı bana inşallah. Benim de perşembe günü opum var inşallah bende senin gibi mutlu sonuca ulaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…