- 15 Ocak 2016
- 120
- 112
- 53
- 38
- Konu Sahibi Senistanim
-
Hayırlı olsun canım sanırım değerler iyi kaçıncı gün ve kaç tane konuldu taze mı dondurulmuş mu acaba ? Benimde test günüm yarın inşallah bekliyorumTüp bebekle ekimde test sonucu alanlar sonuçları paylaşır mı? Benim 8.gün 416 10.gün 1109
5.gün 2 tane inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım merakla bekliyorumHayırlı olsun canım sanırım değerler iyi kaçıncı gün ve kaç tane konuldu taze mı dondurulmuş mu acaba ? Benimde test günüm yarın inşallah bekliyorum
Benim 3.gun 2 tane transfer ettiler inşallah hayırlısı ile canim çok heyecanliyim neler hissettin peki kendinde5.gün 2 tane inşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım merakla bekliyorum
Ben bişe hissetmedim rüya gördüm sonra idrar testi yapıp emin oldumBenim 3.gun 2 tane transfer ettiler inşallah hayırlısı ile canim çok heyecanliyim neler hissettin peki kendinde
Merhaba benimde transferin 9.gün 227 yarın tekrar vericemTüp bebekle ekimde test sonucu alanlar sonuçları paylaşır mı? Benim 8.gün 416 10.gün 1109
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba benimde transferin 9.gün 227 yarın tekrar vericem
Teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsinHayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar benimde 5. Gün embriyosu transfer yapıldı 9.gun test sonucu 188 iki gün sonra tekrar yaptıracağım
İnşallah hayırlı haberler alırsınızBenimde 2 tane dondurulmus 3. Gun emriyosu transfer yapildi. Yarin test gunum hayirlisiyla bu sefer pozitifi gorurum insallah
Amin inşallahHayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Test yaltırfın mı canımMerhaba benimde transferin 9.gün 227 yarın tekrar vericem
Evet transferin 11.günü 626 çok şükürTest yaltırfın mı canım
Çok şükür hayırlı olsun canımEvet transferin 11.günü 626 çok şükür
Keşke umutlu bir şey söyleye bilsem 5in altında yükselmez canımArkadaşlar bende 3. Gün embriyosu taze transfer oldum. 9. Gün 0.3, 12. Gun 1.16 çıktı. Sizce yükselir mi bu değer
Öyle bir durum yok benim 3 deneme 3de tuttu 2 si düşük arkadaşlarım var ilk denemede hanile kaldılarKızlar bende bu ay tüp bebek yaptiricam reglimi bekliyorum çok heycanliyim 40 yasindayim ilk tüp bebek denememiz bir oglum var 20 yasinda 3 yil once normal hamile kaldim ama kurtaj olmak zorunda kaldim hep diyorlarki ilk denemede tutmuyor doye çok korkuyorum bende bu ay pozitifi gormek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?