- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Senistanim
-
Benimde 12.gün 368 14.gün 970 3.gün çift embriyoTüp bebekle ekimde test sonucu alanlar sonuçları paylaşır mı? Benim 8.gün 416 10.gün 1109
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenimde 12.gün 368 14.gün 970 3.gün çift embriyo
Ay su serptin icime yaÖyle bir durum yok benim 3 deneme 3de tuttu 2 si düşük arkadaşlarım var ilk denemede hanile kaldılar
Nasipse olur herşeyAy su serptin icime ya
Ayyy ne gzl Allahım insallah benimde olurNasipse olur herşeybi arkadaş 40 yaşında hiç tedavi görmemişti ilkinde tuttu ve şiödi bi oğlu var
Canım test yaptın mı sonuçların nasıl umarım iyidirMerhabalar benimde 5. Gün embriyosu transfer yapıldı 9.gun test sonucu 188 iki gün sonra tekrar yaptıracağım
Evet bugün yaptırdım 329 çıktı doktorum haftaya keseyi gorebilecegimizi söyledi beklemedeyizCanım test yaptın mı sonuçların nasıl umarım iyidir
Tebrikler gözün aydın ne güzel doktorun1 hafta sonra gel demiş benim 2 hafta sonra çok sabırsızımEvet bugün yaptırdım 329 çıktı doktorum haftaya keseyi gorebilecegimizi söyledi beklemedeyiz
Gözünüz aydın saglicakla kucaginiza almak nasip olsun birsey sormak istiyorum kaçincı tup bebek denemenjz ve yaşinızı ögrenebilirmiyim mumkunseEvet bugün yaptırdım 329 çıktı doktorum haftaya keseyi gorebilecegimizi söyledi beklemedeyiz
Hayırlı olsun canımEvet bugün yaptırdım 329 çıktı doktorum haftaya keseyi gorebilecegimizi söyledi beklemedeyiz
Çok teşekkür ederim bende çok sabirsizim hayırlı olsun hepimizin sonuçları inşallahTebrikler gözün aydın ne güzel doktorun1 hafta sonra gel demiş benim 2 hafta sonra çok sabırsızım
Çok teşekkür ederim yaşım 28 bu 2. Transfer ilk transfer taze yapıldı kimyasal gebelik oluştu şimdi dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi pozitif oldu inşallah devam ederGözünüz aydın saglicakla kucaginiza almak nasip olsun birsey sormak istiyorum kaçincı tup bebek denemenjz ve yaşinızı ögrenebilirmiyim mumkunse
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
Hiç belirti aramayın stres yapmayın inşallah pozitif olur sonucunuzMerhaba, benim yaşım 40.İkinci tüp bebek denemem.İlkini 5 haftalıkken kaybettim.
İkincisini 10 gün önce transfer ettiler. 5.gün embriyosu ve yarın kan vermeye gidicem.Sabrettim ve ev de ya da daha öncesinde yapmadım.Hiçbir belirtim yok, çok korkuyorum, devamlı ağlamak istiyorum.İlaçlar çok duygusal yapıyor.Hiçbir aile yakınıma söylemedim beni bu süreç de didiklemesinler diye.Şimdi beni bu konu da en iyi sizler anlarsınız diye yazıyorum.Yarın kan verip sınav sonucu gibi beni aramalarını beklemek ömürümden ömrümü alacak,bana tavsiyesi olan var mı?Hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alan
Üç gündür ağlıyorum kaç yaşında kadınım çocuk gibi ilgi bekliyorum.Yarın 11 de iğnemi, ilaçlarımı alıp olup tüp bebek merkezine kan vermeye gidicem.Merkezdeki insanlarda beni görünce sonucu sabırsızlıkla bekleyecekler.2 aydır tedavi gördüm.Kanı verir vermez kaçarım ordan kimsenin olmadığı bi park bahçe bulur beklerim eve gelemem.Eşim şehir dışında ben aramadan sen arama dedim.Allahım yalvarırım bizlere sağlıklı bi evlat verHiç belirti aramayın stres yapmayın inşallah pozitif olur sonucunuzbenim ara sıra kasık ağrım oldu belirti görmek için çok erken içinizi rahat tutun
İnşallah güzel haberler alırsınız yarın. dualarım sizinle. çok zor bı surec hepimiz aynı durumdayız Allah'ım inşallah annegi nasip eder hepimizeÜç gündür ağlıyorum kaç yaşında kadınım çocuk gibi ilgi bekliyorum.Yarın 11 de iğnemi, ilaçlarımı alıp olup tüp bebek merkezine kan vermeye gidicem.Merkezdeki insanlarda beni görünce sonucu sabırsızlıkla bekleyecekler.2 aydır tedavi gördüm.Kanı verir vermez kaçarım ordan kimsenin olmadığı bi park bahçe bulur beklerim eve gelemem.Eşim şehir dışında ben aramadan sen arama dedim.Allahım yalvarırım bizlere sağlıklı bi evlat verKoşulsuz bi sevgiyle sarıp sarmalıcam yemin ederim
İnşallah çok güzel haberler alırsınMerhaba, benim yaşım 40.İkinci tüp bebek denemem.İlkini 5 haftalıkken kaybettim.
İkincisini 10 gün önce transfer ettiler. 5.gün embriyosu ve yarın kan vermeye gidicem.Sabrettim ve ev de ya da daha öncesinde yapmadım.Hiçbir belirtim yok, çok korkuyorum, devamlı ağlamak istiyorum.İlaçlar çok duygusal yapıyor.Hiçbir aile yakınıma söylemedim beni bu süreç de didiklemesinler diye.Şimdi beni bu konu da en iyi sizler anlarsınız diye yazıyorum.Yarın kan verip sınav sonucu gibi beni aramalarını beklemek ömürümden ömrümü alacak,bana tavsiyesi olan var mı?Hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?