Tüp bebekle ekim hamileleri

Gözünüz aydın saglicakla kucaginiza almak nasip olsun birsey sormak istiyorum kaçincı tup bebek denemenjz ve yaşinızı ögrenebilirmiyim mumkunse
Çok teşekkür ederim yaşım 28 bu 2. Transfer ilk transfer taze yapıldı kimyasal gebelik oluştu şimdi dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi pozitif oldu inşallah devam eder

Merhaba, benim yaşım 40.İkinci tüp bebek denemem.İlkini 5 haftalıkken kaybettim.
İkincisini 10 gün önce transfer ettiler. 5.gün embriyosu ve yarın kan vermeye gidicem.Sabrettim ve ev de ya da daha öncesinde yapmadım.Hiçbir belirtim yok, çok korkuyorum, devamlı ağlamak istiyorum.İlaçlar çok duygusal yapıyor.Hiçbir aile yakınıma söylemedim beni bu süreç de didiklemesinler diye.Şimdi beni bu konu da en iyi sizler anlarsınız diye yazıyorum.Yarın kan verip sınav sonucu gibi beni aramalarını beklemek ömürümden ömrümü alacak,bana tavsiyesi olan var mı?Hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç alan

Hiç belirti aramayın stres yapmayın inşallah pozitif olur sonucunuz benim ara sıra kasık ağrım oldu belirti görmek için çok erken içinizi rahat tutun

Hiç belirti aramayın stres yapmayın inşallah pozitif olur sonucunuz benim ara sıra kasık ağrım oldu belirti görmek için çok erken içinizi rahat tutun
Üç gündür ağlıyorum kaç yaşında kadınım çocuk gibi ilgi bekliyorum.Yarın 11 de iğnemi, ilaçlarımı alıp olup tüp bebek merkezine kan vermeye gidicem.Merkezdeki insanlarda beni görünce sonucu sabırsızlıkla bekleyecekler.2 aydır tedavi gördüm.Kanı verir vermez kaçarım ordan kimsenin olmadığı bi park bahçe bulur beklerim eve gelemem.Eşim şehir dışında ben aramadan sen arama dedim.Allahım yalvarırım bizlere sağlıklı bi evlat verKoşulsuz bi sevgiyle sarıp sarmalıcam yemin ederim

İnşallah güzel haberler alırsınız yarın. dualarım sizinle. çok zor bı surec hepimiz aynı durumdayız Allah'ım inşallah annegi nasip eder hepimize

İnşallah çok güzel haberler alırsınben 2 tanesini kaybettim 6 haftalıkken ama umudumu kaynetmedim. Hiçbir belirtim olmadı bu 3.denemem keseyi gördük hala belirtim yok. Zaten belirti aldığın ilaçların dozu ve vucudunun ilaçlara verdiği tepki. İyi düşün bol bol dua et

Güzel dualarınız ve umut verici mesajlarınız için teşekkür ederim.Evlat özlemiyle sınanmak zormuş. Her şeyin hayırlısı, öperim gözlerinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…