tüp bebekle hamile kalanlar

Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Canim,benim hem sagda hem solda cikolata kistlerim vardi.4 cm ve 3cmdi.doktor once aspre edip iclerini bosaltalim yoksa yumurtalari toplayamayiz demisti.sonra ben korktum yapmasaniz dedim oda yapmadi,cok sukur ki yumurta toplamaya engel olmadilar.birinci denemede kimyasal oldu,ikinci tup bebek denemesinde ogluma hamile kaldim,her sey cok guzeldi dunyalar benim olmustu,doguma sayili gunler kala kordon dolanmasindan kaybettim :( her seyin hayirlisi,yani kistlerle de hamile kalinip hamilelikte hic bir sorun olmuyor icin rahat olsun.kafani rahatlat ve basar..

Canim,benim hem sagda hem solda cikolata kistlerim vardi.4 cm ve 3cmdi.doktor once aspre edip iclerini bosaltalim yoksa yumurtalari toplayamayiz demisti.sonra ben korktum yapmasaniz dedim oda yapmadi,cok sukur ki yumurta toplamaya engel olmadilar.birinci denemede kimyasal oldu,ikinci tup bebek denemesinde ogluma hamile kaldim,her sey cok guzeldi dunyalar benim olmustu,doguma sayili gunler kala kordon dolanmasindan kaybettim :KK43: her seyin hayirlisi,yani kistlerle de hamile kalinip hamilelikte hic bir sorun olmuyor icin rahat olsun.kafani rahatlat ve basar..
Başınsağolsun canım okuyunca çok üzüldüm yaşadıklarına benimde dr bize engel değil şuanda dedi inşallah büyümez ekim ayında başlayacak benim tedavim ilk çikolata kisti ameliyatımdan önce 1 ayda 5cm birden büyümüştü ve ben sağda 9,5 solda 9 cm kist ile ameliyata girmiştim Allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum hepimizin hakkında hayırlısını göstersin

Kızlar merhaba tüp Bebek asamadindayim yumurta toplandıktan sonra ne kadar süre sonra transferi oluyor aynı gün mu acaba

Merhaba arkadaşlar tupbebek ilaçlarımı satıyorum izmir de oturuyorum özel Tinaztepe de erdal bey yapacaktı tüp bebek takibini 7 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz bir mol gebelik geçirdim sonra yumurta takibi ve aşılama yapıp olumlu sonuç alamayınca tüp bebege yönlendirildim rapor çıkardım hastane ücretini yatırdım tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim hala bunları yazdığıma inanamıyorum mucize işte ..... bu nedenle de ilaçlarımı satıyorum Soğuk zincire riayet ederek gözüm gibi baktım 575 liraya almıştım ilgilenen arkadaslara duyurulur

Merhaba arkadaşlar tupbebek ilaçlarımı satıyorum izmir de oturuyorum özel Tinaztepe de erdal bey yapacaktı tüp bebek takibini 7 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz bir mol gebelik geçirdim sonra yumurta takibi ve aşılama yapıp olumlu sonuç alamayınca tüp bebege yönlendirildim rapor çıkardım hastane ücretini yatırdım tam tedaviye başlamak için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim hala bunları yazdığıma inanamıyorum mucize işte ..... bu nedenle de ilaçlarımı satıyorum Soğuk zincire riayet ederek gözüm gibi baktım 575 liraya almıştım ilgilenen arkadaslara duyurulur

ben isterdim amma ben Azerbaycandayim

Arkadaşlar istanbul zeynep Kamil de tup bebek yaptıran var mı aca ben de orada baslicam da ilk defa

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :((( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :(

st: 44384753, member: 653084"]Bende ılk denemede kaldım daha dün ogrendım[/QUOTE]
Nereede yaptirdin canım hayirli olsun kucağına almayi nasip etsin inşallah mevlam

st: 44384753, member: 653084"]Bende ılk denemede kaldım daha dün ogrendım
Nereede yaptirdin canım hayirli olsun kucağına almayi nasip etsin inşallah mevlam[/QUOTE]
Gözümüz aydın yenı yıl hedıyesı oldu bıze ne Mutlu belcıkada yasıyorum burda yaptırdım

Beraber takip edebilirizz,süper oldu bu konuyu açana teşekkür ediyorum. Benim 10. Gün 611 çıktı. 15. Gün 5000 çıktı ve doktorum 29-30 ocakta kese ve kalp atışı için kontrole gitmemi istedi. İnş. Günler geçer atışları duyarız :)
canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle[/QUOTE]

Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey :KK43:[/QUOTE]
Cnm nerde yaptırdın acaba hangi merkez ve doktor

canim bende çok sevindim sana iki embriyo mu transfer edildi ikiz olur herhalde senin canım çok korkuyorum ben şu keseyide görseydim hayırlısıyla rahatlasaydik allahin izniyle

Evet cnm iki embriyo :) bende çok korkuyorum. Kese varmi,ici dolumu, kalp atislari nasil, durumlari nasil.... Biiir suru sorular. Ama inş hayırlısıyla hepsinin iyi olduğunu görcez kısa zamanda ve birazda olsa rahatlicaz. Benim 3 gündür miğde bulantım başladi,felaket bişey :KK43:[/QUOTE]
Cnm nerde yaptırdın acaba hangi merkez ve doktor[/QUOTE]

Back
X