Tüp bebekle hamile kalanlarda belirtiler??

Pureloovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
244
220
33
31
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu transfer edildi 20 eylülde
29 Eylül test günüydü 9. Gündü Yani test yaptık ve değerim 73 çıktı kan vermeden 4-5 gün öncesinden göğüs uçlarım inanılmaz hassaslaşmıştı zaten ordan anlamıştım. 11. Gün Yani dün tekrar kan verdim 151 çıktı ama Bugün göğüs uçlarımda hiç ağrı falan kalmadı özellikle sağ göğsümde sizce değerim mi düştü yoksa başına böyle bişry gelen var mı acaba çok korkmaya başladım

Gayet güzel çıkmış canım iki katı artm8s ben 8 çi g7n yapmıştım 146 19 gün ise 413 çıkmıştı iki tane embriyo transfer edimisti

Hiç endişe etme başlarda ağrıyor sonra geçiyor göğüs ağrısı tek başına bir belirti değil zaten kendini bu şekilde moral bozukluguna surukleme

Hiç endişe etme başlarda ağrıyor sonra geçiyor göğüs ağrısı tek başına bir belirti değil zaten kendini bu şekilde moral bozukluguna surukleme
Ay çok teşekkür ederim ya daha bende başlarında olduğum için bu kadar çabuk geçmesi korkuttu beni de bi de dün gece ve bufün biraz kasık ağrım olunca aklıma türlü şeyler geliyo

Ay çok teşekkür ederim ya daha bende başlarında olduğum için bu kadar çabuk geçmesi korkuttu beni de bi de dün gece ve bufün biraz kasık ağrım olunca aklıma türlü şeyler geliyo
Kaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin bence

Kaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin bence
Çok teşekkür ederim yarın sabah 2 gün oluyo o yüzden bi defa daha yaptırıcam 300 lerde görürsem değerimi sonra derin bir nefes alırım Allah’ın izni ile sizinde mi tüp bebek

Hayirli olsun bebeginiz.ilk tup bebek sanirim.dr nuz kimdi?

Cok sağolun daha önce bi kere Ankara’da yaptırdık tutmadı bu ikinci denemeydi şişli memorial Şiddetle tavsiye ederim tuttu diye demiyorum ilgi ve Bilgi konusundan dolayı
Ben de bahcecide baslicam onumuzdeki hafta.bi negatifim var.o yuzden bahceci gibi isim yapmis bi yerde tedavi olacagim halde hala korkularim var.ondn pozitif sonuc alanlara soruyorum hep

Ben de bahcecide baslicam onumuzdeki hafta.bi negatifim var.o yuzden bahceci gibi isim yapmis bi yerde tedavi olacagim halde hala korkularim var.ondn pozitif sonuc alanlara soruyorum hep
Hakkınızda hayırlısı olsun bahçeci de eminim iyidir ama Semra hanım ve memorial ı dünyada duymayan yok gerçekten ve ben her gittiğimde hep yurt dışından hastalar geliyordu ya inanılmaz bir ekip ve laboratuvar size ne desem eksik kalır Bahçeci de kimi düşünüyorsunuz doktor olarak

Remzi bey e gitmeyi dusunuyorum.on gorusme de yaptim.regl olmayi bekliyorum su an

Endişelenmeyin. Hamileliğinizin ilerleyen zamanlarında bile bir gününüz diğerini tutmayacak bazen O yüzden rahat olun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Cem bey de Prof oldu cok iyi onu da düşünebilirsiniz
Acikcasi ozellikle prof olmasini istemiyorum.bikkinlik oluyor.daha az ilgi falan.bir de sehir disinda, yurtdisinda falan oluyolar sık sık.yoksa prof dusunsem mustafa bahçeci yi secerdim

Acikcasi ozellikle prof olmasini istemiyorum.bikkinlik oluyor.daha az ilgi falan.bir de sehir disinda, yurtdisinda falan oluyolar sık sık.yoksa prof dusunsem mustafa bahçeci yi secerdim
İite o dedikleriniz Mustafa beyde var Cem beyin profilini bi incelediniz mi instagramdan? Yorumları ve yaptığı işleri o hep orda yeni Prof oldu zaten ve ben memorial a gitmeden önce onu düşünüyordum mesaj attım atar atmaz dönüş yaptı bana ve uzun uzun konuştu Bilgi almak içinde değil benim kişisel problemlerimle alakalı. Ya tabi ki doktor seçimini ben yapamam da ben tüp bebek yaptıracaklara önce Semra kahraman ı öneriyorum mesela Türkiye de 94 yılında ilk dondurulmuş embriyo transferini yapan kendisi yüz yüze gelseniz neden bu kadar övdüğümü anlarsınız bilgi ve tecrübe dolu bi kadın ama işte nasip işi bu eğer kaderimizde varsa kime gidersek onda olur hatta kendiliğinden bile olur doktorlar sadece vesile

Aynen oyle tesekkurler bilgi icin.profiline bakicm dr lerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…