- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pureloovee
-
Hiç belirtim yoktu hatta olmadı yine dedimPeki göğüs hassasiyeti nasıldı sende
Hiç endişe etme başlarda ağrıyor sonra geçiyor göğüs ağrısı tek başına bir belirti değil zaten kendini bu şekilde moral bozukluguna suruklemeArkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu transfer edildi 20 eylülde
29 Eylül test günüydü 9. Gündü Yani test yaptık ve değerim 73 çıktı kan vermeden 4-5 gün öncesinden göğüs uçlarım inanılmaz hassaslaşmıştı zaten ordan anlamıştım. 11. Gün Yani dün tekrar kan verdim 151 çıktı ama Bugün göğüs uçlarımda hiç ağrı falan kalmadı özellikle sağ göğsümdesizce değerim mi düştü yoksa başına böyle bişry gelen var mı acaba çok korkmaya başladım
Ay çok teşekkür ederim ya daha bende başlarında olduğum için bu kadar çabuk geçmesi korkuttu beni de bi de dün gece ve bufün biraz kasık ağrım olunca aklıma türlü şeyler geliyoHiç endişe etme başlarda ağrıyor sonra geçiyor göğüs ağrısı tek başına bir belirti değil zaten kendini bu şekilde moral bozukluguna surukleme
Kaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin benceAy çok teşekkür ederim ya daha bende başlarında olduğum için bu kadar çabuk geçmesi korkuttu beni de bi de dün gece ve bufün biraz kasık ağrım olunca aklıma türlü şeyler geliyo
Çok teşekkür ederim yarın sabah 2 gün oluyo o yüzden bi defa daha yaptırıcam 300 lerde görürsem değerimi sonra derin bir nefes alırım Allah’ın izni ile sizinde mi tüp bebekKaşık ağrıları normal adet olacak gibi ara ara ağrıyacak ama degerleriniz güzel çıkmış endişelenmeyin bence
Hayirli olsun bebeginiz.ilk tup bebek sanirim.dr nuz kimdi?Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu transfer edildi 20 eylülde
29 Eylül test günüydü 9. Gündü Yani test yaptık ve değerim 73 çıktı kan vermeden 4-5 gün öncesinden göğüs uçlarım inanılmaz hassaslaşmıştı zaten ordan anlamıştım. 11. Gün Yani dün tekrar kan verdim 151 çıktı ama Bugün göğüs uçlarımda hiç ağrı falan kalmadı özellikle sağ göğsümdesizce değerim mi düştü yoksa başına böyle bişry gelen var mı acaba çok korkmaya başladım
Cok sağolunHayirli olsun bebeginiz.ilk tup bebek sanirim.dr nuz kimdi?
Ben de bahcecide baslicam onumuzdeki hafta.bi negatifim var.o yuzden bahceci gibi isim yapmis bi yerde tedavi olacagim halde hala korkularim var.ondn pozitif sonuc alanlara soruyorum hepCok sağolundaha önce bi kere Ankara’da yaptırdık tutmadı bu ikinci denemeydi şişli memorial Şiddetle tavsiye ederim tuttu diye demiyorum ilgi ve Bilgi konusundan dolayı
Hakkınızda hayırlısı olsun bahçeci de eminim iyidir ama Semra hanım ve memorial ı dünyada duymayan yok gerçekten ve ben her gittiğimde hep yurt dışından hastalar geliyordu ya inanılmaz bir ekip ve laboratuvar size ne desem eksik kalırBen de bahcecide baslicam onumuzdeki hafta.bi negatifim var.o yuzden bahceci gibi isim yapmis bi yerde tedavi olacagim halde hala korkularim var.ondn pozitif sonuc alanlara soruyorum hep
Remzi bey e gitmeyi dusunuyorum.on gorusme de yaptim.regl olmayi bekliyorum su anHakkınızda hayırlısı olsun bahçeci de eminim iyidir ama Semra hanım ve memorial ı dünyada duymayan yok gerçekten ve ben her gittiğimde hep yurt dışından hastalar geliyordu ya inanılmaz bir ekip ve laboratuvar size ne desem eksik kalırBahçeci de kimi düşünüyorsunuz doktor olarak
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu transfer edildi 20 eylülde
Cem bey de Prof oldu cok iyi onu da düşünebilirsinizRemzi bey e gitmeyi dusunuyorum.on gorusme de yaptim.regl olmayi bekliyorum su an
Endişelenmeyin. Hamileliğinizin ilerleyen zamanlarında bile bir gününüz diğerini tutmayacak bazenO yüzden rahat olun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evet canimÇok teşekkür ederim yarın sabah 2 gün oluyo o yüzden bi defa daha yaptırıcam 300 lerde görürsem değerimi sonra derin bir nefes alırım Allah’ın izni ile sizinde mi tüp bebek
Acikcasi ozellikle prof olmasini istemiyorum.bikkinlik oluyor.daha az ilgi falan.bir de sehir disinda, yurtdisinda falan oluyolar sık sık.yoksa prof dusunsem mustafa bahçeci yi secerdimCem bey de Prof oldu cok iyi onu da düşünebilirsiniz
İite o dedikleriniz Mustafa beyde var Cem beyin profilini bi incelediniz mi instagramdan? Yorumları ve yaptığı işleri o hep orda yeni Prof oldu zaten ve ben memorial a gitmeden önce onu düşünüyordum mesaj attım atar atmaz dönüş yaptı bana ve uzun uzun konuştu Bilgi almak içinde değil benim kişisel problemlerimle alakalı. Ya tabi ki doktor seçimini ben yapamam da ben tüp bebek yaptıracaklara önce Semra kahraman ı öneriyorum mesela Türkiye de 94 yılında ilk dondurulmuş embriyo transferini yapan kendisi yüz yüze gelseniz neden bu kadar övdüğümü anlarsınız bilgi ve tecrübe dolu bi kadın ama işte nasip işi bu eğer kaderimizde varsa kime gidersek onda olur hatta kendiliğinden bile olur doktorlar sadece vesileAcikcasi ozellikle prof olmasini istemiyorum.bikkinlik oluyor.daha az ilgi falan.bir de sehir disinda, yurtdisinda falan oluyolar sık sık.yoksa prof dusunsem mustafa bahçeci yi secerdim
Aynen oyle tesekkurler bilgi icin.profiline bakicm dr lerinİite o dedikleriniz Mustafa beyde var Cem beyin profilini bi incelediniz mi instagramdan? Yorumları ve yaptığı işleri o hep orda yeni Prof oldu zaten ve ben memorial a gitmeden önce onu düşünüyordum mesaj attım atar atmaz dönüş yaptı bana ve uzun uzun konuştu Bilgi almak içinde değil benim kişisel problemlerimle alakalı. Ya tabi ki doktor seçimini ben yapamam da ben tüp bebek yaptıracaklara önce Semra kahraman ı öneriyorum mesela Türkiye de 94 yılında ilk dondurulmuş embriyo transferini yapan kendisi yüz yüze gelseniz neden bu kadar övdüğümü anlarsınız bilgi ve tecrübe dolu bi kadın ama işte nasip işi bu eğer kaderimizde varsa kime gidersek onda olur hatta kendiliğinden bile olur doktorlar sadece vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?