Tüp bebekle hamile kalanlarda belirtiler??

Canım kendimi yormamaya çalışıyorum ama işe gidiyorum acaba yoruldugumdan dolayı mı ağırdı dün. Teşekkür ediyorum inşallah benimde olumludur o yüzden agiriyordur
Valla canım ne desem yalan olur ama adet olacakmış gibi ağrılar bende hissettim ilk başlarda ins olumlu sonuç alırsın

Amin canım İnşAllah kaçıncı gün embriyosu dondurlmuşmu canım

İlk 5 gün kasıklarda ve göğüslerde ağrım oldu. Birden ağrılar kesildi ve 3-4 gün hiçbir şey hissetmedim. Son 3 gün adet olacakmış gibi yine kasık ağrısı başladı. 12.gün sonuç pozitif

Merhabalar,

Kendinizde belirti arayıp strese girmeyin, girmeyin diyeceğim ama bende girmiştim. 7 sene önce tüp bebekle oğlum oldu, onda yaşadıklarımda şuan yaşadığım transfer sonrası belirtiler birbirinden çok alakasız. VE dün test yaptım hamileyim. Kİ Hiç umudum yoktu kanama yasadım, tüm regl belirtilerini yaşadım. Kan tahliline kadar anlamak pek mumkun değil. Sizlere bol şans diliyorum. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba Allah bağışlasın kaçıncı gün embriyosuydu transferleriniz dondurlmuş mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…