Tüp bebekle hamile kalıp stresli işi olanlar

Nilbey35

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
134
213
18
39
Kızlar merhaba tüp bebek transferiyle hamile kaldım transferden 6 gün sonra şu anki mevcut işime başladım ama başlar başlamaz bir stres anlatamam zaten işim stresli bir işti ama bu dönemde herşey üstüme geliyor sanki sinir harpleri ağlamalar başladı çok fazla tahammülsüzüm tüm bunları yaşarken bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum öylr çıktım bıraktım diyebileceğim bir işte değil vicdan sahibi biri başka birini eğitmeden çıkamaz işyeri tepetaklak olur ve ben çok vefakar bir insanım çok çaresiz kaldım ne yapucağımı şaşırdım 3 gün önce keseyi gördüm belkide son zamanlar en mutlu olduğum an oydu:(

Kızlar merhaba tüp bebek transferiyle hamile kaldım transferden 6 gün sonra şu anki mevcut işime başladım ama başlar başlamaz bir stres anlatamam zaten işim stresli bir işti ama bu dönemde herşey üstüme geliyor sanki sinir harpleri ağlamalar başladı çok fazla tahammülsüzüm tüm bunları yaşarken bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum öylr çıktım bıraktım diyebileceğim bir işte değil vicdan sahibi biri başka birini eğitmeden çıkamaz işyeri tepetaklak olur ve ben çok vefakar bir insanım çok çaresiz kaldım ne yapucağımı şaşırdım 3 gün önce keseyi gördüm belkide son zamanlar en mutlu olduğum an oydu:KK43:
Canınıza bakın, iş önemli değil...

Bende cok stresli bir iste calisiyorum kendimi strese sokmamak icin surwekli rahatlatmaya calisiyorum. Cikarsam cok magdur kalirlar biliyorum. Ama kimse gjnun sonunda acerin demiyor cok calistin demiyor. Bu yuzden onceligimiz kendimiz olmak zorunda.

Kızlar merhaba tüp bebek transferiyle hamile kaldım transferden 6 gün sonra şu anki mevcut işime başladım ama başlar başlamaz bir stres anlatamam zaten işim stresli bir işti ama bu dönemde herşey üstüme geliyor sanki sinir harpleri ağlamalar başladı çok fazla tahammülsüzüm tüm bunları yaşarken bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum öylr çıktım bıraktım diyebileceğim bir işte değil vicdan sahibi biri başka birini eğitmeden çıkamaz işyeri tepetaklak olur ve ben çok vefakar bir insanım çok çaresiz kaldım ne yapucağımı şaşırdım 3 gün önce keseyi gördüm belkide son zamanlar en mutlu olduğum an oydu:KK43:
Merhababenim işimde çok stresli. sırf bu yüzden ben işi bıraktım.
Benim önceliğim bu süreç.bi tanıdığım hemşire stres yüzünden emriyo yüklendikten bir kaç gün sonrakanaması gelmiş.Sizi korkutmak istemem ama ben iş kolik bir insan olarak önceliğiniz bu süreç olsun.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba malesef benimde işim streslk direk şikayet birimiyim , yıllık rapor hakkim da bitti sayılır. Pazartesi işe başlayacağım ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası

Bende cok stresli bir iste calisiyorum kendimi strese sokmamak icin surwekli rahatlatmaya calisiyorum. Cikarsam cok magdur kalirlar biliyorum. Ama kimse gjnun sonunda acerin demiyor cok calistin demiyor. Bu yuzden onceligimiz kendimiz olmak zorunda.
Aynı durumdayız önceliğimiz kendimiz olmak zorunda ama yapamıyoruz işte ya bişe olursa ne yaparım kendimi asla affetmem diyorum

Merhaba malesef benimde işim streslk direk şikayet birimiyim , yıllık rapor hakkim da bitti sayılır. Pazartesi işe başlayacağım ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası
Ben ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum bu gün daha elim ayağım titredi ağlama tuttu bişey olacak diye çok korkuyorum:(

Merhababenim işimde çok stresli. sırf bu yüzden ben işi bıraktım.
Benim önceliğim bu süreç.bi tanıdığım hemşire stres yüzünden emriyo yüklendikten bir kaç gün sonrakanaması gelmiş.Sizi korkutmak istemem ama ben iş kolik bir insan olarak önceliğiniz bu süreç olsun.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım bende bırakıcam çok haklısın çok zor bir süreçle hamile kaldım iş yüzünden kaybedersem affetmem kendimi

Ben ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum bu gün daha elim ayağım titredi ağlama tuttu bişey olacak diye çok korkuyorum:KK43:
Ben birakamam malesef rapor ucretsiz izin bir sekilde idare edeceğim ama şansınız varsa birakmak icin evet degerlendirip mutlaka kendinize iyi bakin ❤️

Ben henüz hamile kalamadım ama size şunu söyleyebilirim, benim önceliğim işten önce net bir şekilde bebek, öyle yada böyle bir şekilde iş bulunuyor ama bebek işi öyle değil malesef, maddi manevi çok emek vererek canımızdan odun vererek tedavi olup elde ettiğimiz için bebek çok değerli.. Bir de iş için günün sonunda kimse sizi takdir etmiyor, standart çalışmak ve stressiz çalışmak gerek..
Misler gibi bebeğinize odaklanın, sonuçta her zaman her koşulda stres vücuda zarar veriyor, sonuçta bebeğinizin sizden istedigi sağlıklı bir beden ve ruh hali🌺

Back
X