- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
ben oncelikle kendimden bahsedeyim kisaca
bu yolda epey tecrube ve zaman harcadim
3 mikroda basarisiz oldum
yakinda 4 deniycem
allahim guc ve imkan verdigi surecede denemeyi dusunuyorum
merhabaaa kızlarrrr....ben şuandaa 2.denememdee ve bekleme dönemindeyimm.....
canim topigin hayirli olsun
bir gun tup bebege baslayabilirsem burada alicam solugu
yeni tedavinde hayirli olsun insallah sonuna kadar sorunsuz ilerler
ve guzel haberlerini alirizopuyorumnanaktan
topiğin hayırlı uğurlu olsun arka mahalle...ben de 1 başarısız tüpbebek yaptım..şu an beklemedeyim bi daha yapalım diyoruz bakalım kısmet ne zamana...sana bir sorum olacak peki başarısız mikrolardan sonra herhangi bir genetik test yada başka bi test istediler mi senden neden tutmadığına dair,aynı şekilde mi deneyeceksiniz 4.ü ve ya başka ek bi yöntem kullanacaklar mı?
merhabaaa kızlarrrr....ben şuandaa 2.denememdee ve bekleme dönemindeyimm.....
ARKAMAHALLE.....selam.....tüp bebekte tecrübeli olduğun yazdıklarından belli......bende senin gibi çok tecrübe sahibi oldum ve aynen 3 micro denemem var.......kısmetse 4.cüyüde düşünüyoruz ama biraz zamana ihtiyacım var.......o yüzden şimdi beklemedeyim.......
bende bende gelirim canım benim.. olumunekankayizsmile bayanssulusmile aklinialirimsmile
2010 dan fazla beklemeyelim Allah'ım nolur..
bu yıl bizim olsun meleklerimiz gelsin..
arkamahalle canım inşallah herşey gönlünce olur bende temmuzda 2. denemeyi düşünüyorum çünkü ilkini çok zor atlattım 2.dede aynı şey olursa kolay kolay atlatamayacağımı bildiğim için temmuz ayını seçtim buaradada hastane araştırıyorum ilk denememi antalya tüp bebek merkezinde yaptırmıştım şimdi ise seçimim istanbuldan yana inşalla herşey istediğimiz gibi olur merhaba belginciim seninde hayırlı haberini bekliyorum dörtgözle :))
canım topıgınde
tedavınde hayırlı olsunŞenizŞeniz
ınsallah 2010 da gelır kuzucugun :Saruboceq::Saruboceq:
saglıklı ve hayırla gelsın..
CANIM TOPĞİN HAYIRLI OSUN
BENİM ÜYE OLDUĞUM BAŞKA BİR TÜPBBEEK TOPĞİ VARDI
AMA OLSUN BURAYADA ÜYE OLURUM
SEVİYOOOMMMBEN SİZZİ YYAAAAAAAAAopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım topiğn hayırlı olsun,benimde 2 denemem var önümüzdeki ayda dondurulmuşlarımla yola devam edeceğim,Allah ım inşallah 2010 da yüzümüzü güldürür.
topiğin hayırlı olsun arkamahalle inşallah 2010 senin içinde hepimiz içinde hayırlı sağlıklı huzurlu ve bebekli bir yıl olur
ben de 2 tüp bebek yaptırdım 2. de hamile kaldım 8. haftada kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum 3. denememi de bekleme sürem bittikten sonra yaptırmayı düşünüyorum hepimize allah güç versin
İlk olarak normal yolda gebe kaldım ama düştü sonrasında tüp bebek yaptık..kizlar hangi merkezlerde denedik onlarida yazalim
neler istediler ne gibi testler ve istemeleri gerek aslinda
sohbetten cok bilgi alisverisi olsun daha faydali bizler icin bence
kim ne ilac kullandiiiii
nekadar folikul oldu
kaci dollendi falan
İlk olarak normal yolda gebe kaldım ama düştü sonrasında tüp bebek yaptık..
Canım ben, memorialde denedim...eşimde hareket ve morfoloji sorunu var..çok şükür ben de bi problem yok.hemen hemen herşeyi unuttum tedvimde ki ama hatırladığım kadarıyla 18 yumurtam vardı 15 i döllendi ama 3 tane kaldı onlar transfer edildi ve tutmadı...2.kaliteyddi embriyolar.neden böyle oldu anlayamadım normal mi yoksa genetik bi problemden dolayı mı olmadı bilemiyorum dr.olabilir normal dedi ama...
Ben de çok fazla deneme yapıpta tutmamaış arkadaşlara sesleniyorum.aramızda böyle arkadaşlar varsa genetik test vs. hepsini yaptırdığı ve normal olduğu halde tutmayan bilmek isterdim..
bir de ben sizce genetik test yaptırmalımıyım 2.denemeden önce sizce??
canım ben mersin tüp bebek merkezinde denedim,rahim filmi ,horman tahlili ve eşimden sperm tahlili istediler.gonalfve menopur kullandım.15 yumurta oldu 7 si döllendi 4 tanesi iyi kalitedeydi 2 tane transfer edildi ve 2 tanesi donduruldu kısmet inşallah onlar tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?