Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

Evet canim yaa ..

Transferi yasamak bile öyle güzel bir duygu kii ..

Bazilari o kadar caba ve ugrastan sonra transferi bile yasayamadan umutlari tükeniyor ...

Buna cok üzülüyorum ..

Allaha cok sükür ki ; bizler her ne kadar pozitifi alamasak da bunlari yasayabiliyoruzz ..

Rabbim herkese kolay tedavilerr ... Hayirli evlatlar nasip etsin ...

Insallah bir dahakine bizler de mucizelerimize kavusuruzz ..

slm canım bunu galiba bana yazdın fisfisfis
gonal-f tüpbebekte yumurtalar için kullanılan bi ilaç minoş sormuşta ona yazmıştım,
ben evlenmeden önce 78 den 66 ya indim diyetle, yalnız diyet derken sadece ekmeği bıraktım, sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmek yiyodum akşam yemeğinde de 1 dilim,
birde sabah kahvaltı yaparken önce bir kase yoğurt yiyodum, günde 1 saat akşam üstü yürüyüşüm vardı başka yediğim hiçbirşeyi kesmedim yemek ve salatayı düzenli yedim öğün zamanlarında, onun dışında bişey yapmadım 2 ayda 12 kilo vermiştim bu da bünyeye göre değişebilir,

Ayyy canım ınsaalh. Ben yumurta toplama gunu saat 10 daısleme alıncaktım gıttıgm yer normalde 30 dak.suruyor ama ıstanbul tragını bılırsın bız ogun 7,20de cıktık ama saat 9,20 hala bız yolu yarılalamıstık ama ben oldum yaa yumurtalar catlarsa ben yolda catladım yanı oldum oldum dırıldım ogun sonra hastaneyı aradım ben gelemıyorum trafıkte kaldım dedım dedıler enson 9,45de burda ol ama ne mumkun.bırden trafık hareketlenmeye basladı ve bız tam 9,45 de ortaydık ogun cok kotuydu benım ıcın ayıldıgımda doktor esra hanm sen ne kadar stres yapmsın boyle bak hersey cok guzel gectı ama vucudun cok gergındı dedı
transfer gunu benı hatırladı hemen doktorum ulun beye anlattı benı ama ogun bır kabustu sılemcım yanı yarıda kalmak ıstemedım ama sonu demekkı boyle olması gerekıyormus.nasıp degılmıs yanı ne yapalım canım ınsaalh sımdı verdıgım testler normal cıkarda bırsey olmaz ama sunu arastrdım kromzom bozuklugu cok dusuk ıhtımalmıs %0,01 ıhtımal bılmıyorum ınsaalh herkesınde bızımde sonuclarımız ıyı cıkar

Sagol can_ısocum mecbur bende bır seyler denıcem
sen kac defa denedın problemınız ne canım aalahım hepımıze yardım etsın

Sagol can_İsocum mecbur bende bır seyler denıcem
sen kac defa denedın problemınız ne canım aalahım hepımıze yardım etsın

Canım benim ilk denemem, bizim sorun benim rahim ağzı kapalıydı sağ tüpte de tıkanıklık vardı ameliyatla açıldı ama rahim ağzı sonra tekrar kapanmış dedi doktor, eşimde de sayı düşük, hareket % 0 ve morfoloji % 2 ydi varikosel ameliyatı olmuştu ama pek değişim olmadı ameliyat sonunda, bizde hemen tedaviye karar verdik, uzun protokolle başladık hemen, çok şükür pozitif sonuçlandı
Rabbim inşallah sizinde emeklerinizi boşa çıkarmaz canım

Sen hamılemısın ayyyy ne guzel canım yaaaaa
bana uzun protokolu anlatabılırmsın zamanın varsa cunku doktor 2,de sana uzun protokol yapcaz dedı ne farkı vare kısa protokolde
demekkı oldumu oluyor canım bende bır problem gormedı doktor hormonlerım ıyı.esımın spermı cok dusuk ınanılmaz derecede yanı morfolojıde dusk yanı bızde umutta yaptrıdık donmusum yok ne yazıkkı tekrar bastan yanı sen nerde yaptrdın

Buarada kac aylık hamılesın bellımı kac tane oldugu ayyy cok sevındım yaa allah zamanı geldıgınde kucagına almayı nasıp etsın canım

Buarada kac aylık hamılesın bellımı kac tane oldugu ayyy cok sevındım yaa allah zamanı geldıgınde kucagına almayı nasıp etsın canım

sağol canım Allahım sizede nasip etsin
ikiz bebişlerim biri kız biri erkek, 4 aylık hamileyim çok şükür,
ben kısa protokol yaptırmadım hiç uzun protokolde adetin 21.günü başlanıyo düşük doz ilaçla başlanıyo bana ilk lucrin adında bir ilaç verdi doktor ondan bir süre sonrada gonal-f le devam ettim yumurta toplama gününe kadar,
21.gün ilaca başlıyosun günün gelince adet oluyosun sonra adetinin 12. - 13. günlerinde çatlatma iğnesi yapılıyo belki daha fazla yumurta elde etmek için uzun protokol yapılıyo olabilir,
benden 35 yumurta toplanmıştı 21 i döllendi en kaliteli 3 tanesi transfer edilmişti

hayırlısı olsun canım ben anatolia da yaptırmıştım tedavimi, bülent beydi doktorum
inşallah ikinciye pozitif sonuç alırsın dualarım sizinle

Canım hadı bakalım allah yavrularına kavustursun.bukadar yumurta toplandıgında hemen transfer oldunmu cunku duydugm kadarıyla benım tedavı ldugum yerde 20 den fazla yumurta toplandıgında transfer ertelenırmıs
bırde benım adetımın ılk gununden sayarsak ben 25 gunde bır adet oluyom benım kafamı karıstran bu adetın ılk gunundenmı sayılıyor bu 21,gun yoksa adet bıtımınden sonrakı ılk temız gunmu cunku ben 20 gun temız 5 gun adet oluym hep 5 gun asagı gelıyoum bunuda bana acıklayablırmısın ogretmenım

Azra merhaba

canısocum cok sagol temenılerın ıcın ınsaalh mevlam hepımızın bu son denemesı yapar ınsaalah bızede hayırlısıyla bebısler verır

slm kuşlarım ben geldim neredesiniz bakem

merhaba kızlar
bu arada can isocum çok tebrik ediyorum allah ikizlerini sana bağışlasın ne güzel bir duygudur allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin

merhaba arkadaşlarrr....benim ilk denememdee bebeğim tutmuştuu fakattt değerim az yükseldiii ve sonundaa düştüüü...boşş gebelikkk yaşadımm..ve hastanemii değiştirdimm....ve banada genetikk test yapıldııı sorun varmıı diyee ondan sonra 2.denememe başladımmm.....
2.denememii umut tüpde denedimm....sorunumuzz eşimdee oligospermii ve varikosell varr..bendede polikistikover varrr.....tedavime puregonlaa başladımm sonraa puregonla birlikte olgalutrann vee menagon kullandımm...kısa protokol uygulandıı..16 yumurtam toplandıı..12 tanesine işlem yapıldıı...9 tanesii dönlendiii...3 tanesii banaa transfer edildiii vee 4 tanesidee dondurulduu....şuan transferiminn 8.günündeyimm test günümdeee pazar günüüü.....

canim benim kilom fazla ya keske 75 olabilsem
son tedavilerden sonra yine kilo aldim malesef adetlerim duzensizlesti
90 lardayim ben ama 80 li kilolara az kaldi insallah doktor 78 kiloya dusmemi istiyor en azindan
gonal f cok kilolulara yada cok zayif insanlara yapilmiyormus
cok sukur ki pregon da bana iyi geliyor
yumurtaliklarimda bir sorun yok hormon testlerim temiz
sadece benim kilom ve esimdede sayi azligi var tup bebekte sansimizin cok yuksek oldugunu soyluyor doktor
bende biraz sabirsizlaniyorum olsun istiyorum dr deseki gonal f ile basliycaz su an hemen baslarim
aslinda doktorum sanirim sonrasinida dusunuyor dusunsene hamile kalsam 100 lu kilolara cikardim vede bu cok zor olurdu
hayirlisiyla insallah bebek isteyen herkes guzel sonuclara ulasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…