- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
Sılancım allah senınde yardımcın olsun canım benım.
Doktor ıkımızdende kromzom testı ıstedı.cunku tam yumurta dollenmedı derken yumrtalarım dollenmıs ve 3-4 hucrelı olmus sonra 3,gun 7 hucrelı olmus
doktor dıyor anı bız bıttı derken bır se oldu bunun ıcın ıkınızdende genetık ıstıcem dedı
ama sankı rabbımın mucızesı gıbı demı canım o bıle benı sevındırdı ya dıyorum transferı goremesedım olmadı belkı ama yarı yolda kalmakta vardı
hadı bakalım senın donmusların var benım yok ınsaalh bu denemnde ıyı sonuclar alırsın canım ya
Ayyy canım kılolarımız aynı suan bende dıyet yapmak ıstıyorum ama hangı olu takıp edecegımı bılmıorum az yemege calısıoyurm okadar.bende hemn kılo almaya cok meıllıyım o hap ne ıse yarıyor ılk defa dyuyorum
Sagol can_İsocum mecbur bende bır seyler denıcem
sen kac defa denedın problemınız ne canım aalahım hepımıze yardım etsın
Buarada kac aylık hamılesın bellımı kac tane oldugu ayyy cok sevındım yaa allah zamanı geldıgınde kucagına almayı nasıp etsın canım
Sen hamılemısın ayyyy ne guzel canım yaaaaa
bana uzun protokolu anlatabılırmsın zamanın varsa cunku doktor 2,de sana uzun protokol yapcaz dedı ne farkı vare kısa protokolde
demekkı oldumu oluyor canım bende bır problem gormedı doktor hormonlerım ıyı.esımın spermı cok dusuk ınanılmaz derecede yanı morfolojıde dusk yanı bızde umutta yaptrıdık donmusum yok ne yazıkkı tekrar bastan yanı sen nerde yaptrdın
arkadaşlar fostimon 150 kulalanan var mı aranızda ben sizin kullandığınız hiç bir ilacı kullanmadım?
slm minoşuuum merak ettim kıs neden gonal-f almak istemiyosun ki?
kaç kilosun? ben tedaviye başladığımda 75 falandım çok fazla bi kilon yoksa gonal-f iyi bir ilaç ama tabii bünyeye göre değişiyo diğerini kullanmışsın oda iyi geliyo demekki sana
canım tüpbebekte pregon kullananlar var zaten, gonal-f mecburi diye bişi yok ama genelde gonal-f kullanılıyo,buda kişiye ve bünyeye göre değişiyo yumurtalıklarında fazla sorun yoksa doktorun pregonu kabul edebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?