Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

Herkese mrh arkadaslar bende tüp bebek konusunda acemiyim çok okuyorum yazdıklarınızı rabbım herkese anne olmayı nasip etsın ben 16 aylık evliyim 21 yasındayım esımde hicbir sorun yok benım tüplerım tıkalı tüplerım tıkalı oldugu icin hic tedavı görmeden direk tüp bebek dedıler bende ankarada anatoliada tedavı ye basladım uzun protokol subatın 7 lucrın ignelerıne baslıyacam hayırlısı allahtan allah hepımızın yardımcısı olsun

Herseyin hayılsıı olsun cnm Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimize bebeişler nasip eylesin

Suan hamıle olan arkadaslardan dua ıstıyorum hamılelerın duaları kabul olurmus hepımıze dua edın

yok benim ilk denemem benimde yasım 21 1,5 senelik evliyim benimde eşimden dolayı tüp bebek yaptırıyorum

herkese iyi akşamlar kızlar..kısmetse pazartesi bende uzun protokolle 2.tüp bebek tedavime başlıyorum inş. Sonu güzel biter.

iyi pazarlar arkadaşlar
tedavileriniz hayırlı olsun
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşş sonu güzel bitsin

nnnnnnnnnnniiiiiiiii
sizlere mucizelerinizi getrsin

herkese iyi akşamlar kızlar..kısmetse pazartesi bende uzun protokolle 2.tüp bebek tedavime başlıyorum inş. sonu güzel biter.

hakkinizda hayirlisi kizlar
ins guzel sonuclar alirsiniz
bende bugun 6 ignemi yapicam uzun protokol

kizlar bende bugün yolla cikyiorum yarin sabah saat 10 da merkezimde olcam benim icinde dua edin lütfen arada bi nete girmeye calisip sizlere haber vercem ALLAH hepimizin yüzüne baksin...

bebiş asuman inşallah herşey çok güzel gider canım
senin için dua edicem inşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla canım

kizlar bende bugün yolla cikyiorum yarin sabah saat 10 da merkezimde olcam benim icinde dua edin lütfen arada bi nete girmeye calisip sizlere haber vercem ALLAH hepimizin yüzüne baksin...

HADİ HAYILI OLSUN TEK GİDİP ÇİFT DÖNMEYİ NASİPETSİN RABBİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tsk ederim amin insallah 3 kisi olarak geri döneriz evimize

İİNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ YAŞAMAYINASİP ETSİN :CüvCüv::CüvCüv:
SAĞLICAKLA :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İİNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar burası neden bu kadar sesız yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaa

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…