- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
herkese mrh arkadaslar bende tüp bebek konusunda acemiyim çok okuyorum yazdıklarınızı rabbım herkese anne olmayı nasip etsın ben 16 aylık evliyim 21 yasındayım esımde hicbir sorun yok benım tüplerım tıkalı tüplerım tıkalı oldugu icin hic tedavı görmeden direk tüp bebek dedıler bende ankarada anatoliada tedavı ye basladım uzun protokol subatın 7 lucrın ignelerıne baslıyacam hayırlısı allahtan allah hepımızın yardımcısı olsun
herkese iyi akşamlar kızlar..kısmetse pazartesi bende uzun protokolle 2.tüp bebek tedavime başlıyorum inş. Sonu güzel biter.
herkese iyi akşamlar kızlar..kısmetse pazartesi bende uzun protokolle 2.tüp bebek tedavime başlıyorum inş. sonu güzel biter.
Herkese mrh arkadaslar bende tüp bebek konusunda acemiyim çok okuyorum yazdıklarınızı rabbım herkese anne olmayı nasip etsın ben 16 aylık evliyim 21 yasındayım esımde hicbir sorun yok benım tüplerım tıkalı tüplerım tıkalı oldugu icin hic tedavı görmeden direk tüp bebek dedıler bende ankarada anatoliada tedavı ye basladım uzun protokol subatın 7 lucrın ignelerıne baslıyacam hayırlısı allahtan allah hepımızın yardımcısı olsun
kizlar bende bugün yolla cikyiorum yarin sabah saat 10 da merkezimde olcam benim icinde dua edin lütfen arada bi nete girmeye calisip sizlere haber vercem ALLAH hepimizin yüzüne baksin...
tsk ederim amin insallah 3 kisi olarak geri döneriz evimize
kizlar bende bugün yolla cikyiorum yarin sabah saat 10 da merkezimde olcam benim icinde dua edin lütfen arada bi nete girmeye calisip sizlere haber vercem ALLAH hepimizin yüzüne baksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?