Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

canım bu merkezin bir prosedürü ben bu merkezde ilk kez tedavi olacağım o nedenlede konferansa gitmez zorunluluğum var
yoksa dr için radevu vermiyorlar

selam kizlar nasilsiniz??ya benim bi sorum olcak sizlere ben lucrin ignesine basladim bugün 4 günüm ama karnim vede karnimin alt bölgesi adet sancisi gibi agriyor sirtima bile vuruyor agrisi sizce bu normalmi???
Olabilir cnm bu ağrılar bende ve bir çok kişide olmuştu.

Yok cnm .İşlem için fazla yumurta büyütülüyor ya Lucrin yumurta toplama işlemi öncesinde kendiliğinden yumurtlama olasılığını azaltmak için.Yani yumurtalıkların baskılanmasını sağlıyor.

plum12 canim evet ya ama aslinda olmamasi gerekmyiormu cünkü lucrin bastirici bi igne ama olsun ya ben agrilarada ragziyim yeterki bebisim olsun

mrb bebiş-asuman nasılsın?

canim tsk ederim iyim adetim geldi benimde simdi dört gözle haftaya pazari beklyiorum insallahda pazartesi merkezime gitcem artik hizli bi sekilde geciyor zaman.
Ya kizlar benim esim bugün bana tr ye geldim zaman 5 günlük tatile cikalim dedi sizce bi sakincasi olurmu vede hangi dönemde gitmemi tavsiye edersiniz???

canim benim insallah belkide 4 kisi olarak döneriz abooo düsünmesi bile harikaaa kaydirigubbakcemile

Canim ya bu cok güzel bir dilek insallah gerceklesir bizde bu gurbet elde yavrularimizla hasretimize son veririz sagliklisi olsun bir dilekte benden insallah 5 kisi dönersiniz dualarimiz seninle turkbayragi

abooo canimmm ALLAH hakimizda hayirlisini versin insallah herkez ici sirada bizler yavrularimiza kavusuruz

herkese gÜnaydınlar yenı hafta yenılıkler gÜzelıkler getırsın hepımıze

yeteeeeer
NURA DÖNECEK KARANLIĞIMIZ

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: ıçel Mersin Giriş tarihi: Oct 2008

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…