Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

canim ayni tup bebek tedavisi gibi adetin 3. gunu falan baslaniyor diye biliyorum
ama adetin erken gelmesinde de vardir bizim bilmedigimiz bir hayir o yuzden hic stres yapma
hersey nasip isi

evet bu soru benimde bu ay kafamda aslinda
o yuzden drlar bu ay icin uzun protokol tedavi olanlarda dogum kontrol hapi veriyorlar
benim iki tedavide verdiler ilkinde vermediler
simdide vermediler bende imkansiz ama neden olmasin diye korkuyorum dogrusu
ilk gittigin gun belki goruyorlardir canim
ama bebege bi zarari varmi ilaclarin bilmiyorum olsa onu dusunurlerdi galiba

cok sarsti beni gercekten ilk denemem husran cok umutluyduk ama kismet iste .27 yasindayim bu arada.hayirlisi bakalim.

saglik olsun canim ya
bizde de erkek inf var
ilk denememde bende ayni senin gibi olmustum
o kadar umut vermistiki drlar yasimizda ayni seninle
ben ilk negatiften sonra daha 1 yil olmadi bile
ama bu benim simdi 4. deneme olcak
yani kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman basla ama en erken drlar 3 ay diyor

amin canim ami insallah
ben artik bu denemden sonra uzun bir sure denemek istemiyorum
hep 3 aya bi basladim bu 4 de insallah yuzum guler ama gulmezse bir yil ara vermeyi dusunuyorum
insan artik yipraniyor

slm topıĞım ne hebersınız yyaaaaaa

KIZLAR DİĞER TOPKTEN BİRİCİGİM VARDI YAAAAAAAAAA HAMİŞMİŞ
RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EVET CANIM YYAAAAAAAA
NE OLDU BU KK YE :enbuyukkk::enbuyukkk:
ESKİDEN SAYFALARI OKU OKU BİTMEZDİ

darisi basimiza insallah canim
kardesinin test gunu ne zaman
sen ne zaman baslamayi dusunuyorsun

darisi basimiza insallah canim
kardesinin test gunu ne zaman
sen ne zaman baslamayi dusunuyorsun

canım kadeşimin test günü 26 sında
bende şubatın 10 da radevum var (bizim bu merkez dr randevusundan önce tüpbebek bilğilendirme konferansı veriyor eğer oraya katılmassan dr için radevu alamıyorsun toplantılarıda 10 şubatta )
eğer adetime uyarssa 18 şubat gibi gelecek adetim 18 şubatta başlayacağız
inşş her şey yolunda gider
hepimiz için

Şımdılk gıdıyorum gelırım yıne

cnm ins. hepimiz 2. denemede bebisine yada bebislerine kavusursun aynen bende ve tum siteyen herkese alahim annem olmayi nasip etsin ben mayis gibi dusunuyorum aslinda yani 3 ay sonra ama kismet bakalim psikolojim duzelmeden bu yola girmem tabiki ama kendimi hazir hissettimgimde hemen ins.. senin icinde hayirlisi olun ins. cnmm

selam kizlar nasilsiniz??ya benim bi sorum olcak sizlere ben lucrin ignesine basladim bugün 4 günüm ama karnim vede karnimin alt bölgesi adet sancisi gibi agriyor sirtima bile vuruyor agrisi sizce bu normalmi???

asuman cım ben 3 deneme yaptım böyle bir ağrım olmadı.ayrıca lucrin i diğer horman ilaçlarının vücüda zarar vermemesi için bir vitamin gibi veriyorlar sanıyorum.sırtına vuran bu ağrılar için dr.una başvurmalısın.kendine dikkat et...

selam kizlar nasilsiniz??ya benim bi sorum olcak sizlere ben lucrin ignesine basladim bugün 4 günüm ama karnim vede karnimin alt bölgesi adet sancisi gibi agriyor sirtima bile vuruyor agrisi sizce bu normalmi???

cnm bende hic agri fln olmamisti.hic bi sey hissetmemistim cok rahat gecirmistim .doktorum agrin fln varmi fln diye hep soruyordu ama .doktorunu arayip danis sen cnm.

arkamahalle canım nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli ben iyiyim bugünlerde çok takılamadım siteye işlerim nedeniyle anca şimdi bakabiliyorum öpüyorum seni

slm kızlar...sizlere bi sorum olacaktı bu lucrin sadece iğne mi ve nerden yapılıyor?? hapı yok mu??

evet canım ıgne koldan yapısun hapı yok sanırım olsa duyardık yada soylerlerdı doktorlar

slm arkamahalle hayırlı olsun topıgın bende sızlerdenım bu 3.tup bebek denenmem olacak ılk yaptırdım tutmadı 2.yaptırdım tuttu ve dustu bakalım 3.de ne olcak rabbım yardımcımız olsun bırbırımıze cok dua edelım ınsallah olur hayırlısıyla rabbım emeklerımızın karsılıgını bos bırakmasın

canim bugün aradim merkezi onlarda agrilarimin normal oldunu dediler,ama cok agrim oldu icin bugün doktora gitdim ve rapor aldim evde dinlenerek gecircem artik günlerimi

hadi hayirlisi canim hakkinda
bi kere konferansa gittiysen neden bi daha gidiyorsun ki
burdada oyle ama ikinci denemede git falan demediler bana
seninde bu ikinci demi yetercim
kardesinde mujdeli haberi veriri ins

az bi agri olur diye biliyorum ama beline kadar vuran agri nasil normal bende anlamadim ki ins oyledir canim
daha iyi oldu evde dinlenirsin

arkamahalle canım nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli ben iyiyim bugünlerde çok takılamadım siteye işlerim nedeniyle anca şimdi bakabiliyorum öpüyorum seni

gun sayiyorum canim bende
kolay gelsin islerinde bende seni opuyorummmmmmm
arada gel canim
bende fazla giremiyorum bu ara
sizlerden haber almak icin daliyorm iste

slm kızlar...sizlere bi sorum olacaktı bu lucrin sadece iğne mi ve nerden yapılıyor?? hapı yok mu??

yok canim hapi
gine koldan gobekten yada bacaktan yapiliyor

ins 3.hersey yolunda gider canim
dualarimiz seninle ne zaman deniyceksin

ARKAMAHALLE canim evet ya cok iyi oldu en azindan türkiyeye cok dinlenmis bi sekilde gelcem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…