haklısın ben de şimdi daha sakinim ama ilk gün ölüyorum sandım üzüntüden 2 gece uyumadım şimdi biraz sakinleştim. Doktorum hemen ocakta tekrar yapalım dedi ocağı bekliyorum. Bu sefer çevremdeki kimseye söylemeyeceğim, sorular stresimi arttırıyor. Ama içimde garip bir his var sanki şimdi de değil de 3. Denememde olacak bu iş :))
ya bu his bende ve eşimde de varr tek olmadığıma sevindim :) kızlar allahın izni ile 12-13 aralık gibi tedavime başlarım kısa protokol olacağı için yılbaşı ertesi sonucumu alırım sanırım dediğim gibi umudum yok bu denemede kafaya da takmıyorum bu sefer rahatım ilk denemeden dolayı proseduru biliyorum korkum yok paniğim yok inş. Böylede devam eder. Bu sefer yıkılmayacağım sonucu aldığımda kendimi hazırladım olurda pozitif alırsam bana şok olucak :)
kızlar bügün adet oldum,cumartesi yein dr umla randevum var,inşallah tedaviye başlayabilirim,çok heycanlıym ,bir okadarda stresli.ALLAH hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah
bende memorialde 2.denememi yaptırıyorum,betül hanımı duydum ama hiç muayene olmadım,
DENİZDEN77 şuan tedavidemisin ve hangi dr a muayene oluyosun?
canim hekimim 3 ay sonra tekrar gel dedi..ama merkez degistirmeyi dusunuyorum...ya psikoljikmen cok cok yikildim ben..kendimi toparlamak istiyorum..ya yine olmaz ise beynimden hic cikmiyorki..bir yikilinca zor toparlaniyorum cunku..hersey ust sute geliyo bende..hayirlisi artik..ama dondurulmusum olsa hemen denerdim..
hadi bakalım hayırlısı inşallah ..gelişmelerle burdayısssssss....
hayırlısı olur inşallah,dilerim ki ALLAH tan bebişini kucağına almak nasip olur.selam
Ben 2. deneme dondurulmuşlarımla deniyorum. Benim ebriyorlarım PGT yöntemi ile oluşturuldu. 4 adet sağlıklı bebiş oluştu. 2 si transfer edilmişti. Ancak transfer sırasında ve öncesinde o kadar kaliteliler ki kesin tuttu denmişti. Bende kendimi ilk günden hamile hissetmiştim. Sonuç olumsuz çıktı.
Şimdi dondurulmuş sebebiyle rahat bir tedavi sürecim oldu. Garip bir ruh halim var sanki hç tedavi olmamışım gibi. Öncekinde bebişlerimle hep konuşmuştum şimdi konuşamıyorum da . Daha önce hep olumlu düşünüyorsum şimdi hiç birşey düşünmüyorum değişik ruh halim var. 2 Aralık benimle mi değil mi öğreneceğim.
Hayırlısı ve doğru zaman ise onlar orada bekliyorlardır.....
Offf.. Aslında ikinci tedavi için hiç hevesim yoktu ama sizleri okudukça ben de heyecanlanıyorum inşallah ben de bir an önce regl olurum da başlarım 2. tedavime. Benim doktorum ilk tedavimden hemen sonraki adetini boş geçirelim, ikinci adetinde doğum kontrol hapıyla yumurtalıklarını baskılayalım, hapların bittiği günden 3 gün sonra iğnelere başlayalım dedi. Demek li Ocakta sonuçlanacak 2. deneme. Bu arada da 2. adetimden sonra ofis histereskopi yapalım dedi. İlk tedavimden önce de histereskopi yaptırmıştım ama onu genel anesteziyle ameliyathanede yaptı ve bir de myomumu aldı. Şimdiki basit birşey dedi. Aranızda daha önce yaptıran var mı, lokal anestezi mi uygulanıyor? Bir de tedavi öncesi siz de doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz?
Geeel ocak ayı geeeel...
evet ocak gel gel bende aralık adetinin 21, günü kısmetse dondurma bebekleri koyucazzzzzz........ yani ocak başları gibi gibi.... allahım buda hüsran olmaz inşallahç....kızlar hepimiz dualarımızı eksik etmeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya bu his bende ve eşimde de varr tek olmadığıma sevindim :) kızlar allahın izni ile 12-13 aralık gibi tedavime başlarım kısa protokol olacağı için yılbaşı ertesi sonucumu alırım sanırım dediğim gibi umudum yok bu denemede kafaya da takmıyorum bu sefer rahatım ilk denemeden dolayı proseduru biliyorum korkum yok paniğim yok inş. Böylede devam eder. Bu sefer yıkılmayacağım sonucu aldığımda kendimi hazırladım olurda pozitif alırsam bana şok olucak :)
selam canımmm psikolojik yıkımları düşününce çok üzülüyorum insan kendini çok hazırlıyo değilmii neyse ama biz şimdi ne yapıyoruzz önümüze bakıyoruzzzz.... burada hepimiz hamişşşşş olana kadar paylaşıcazzz herşeyi :)
selam
Ben 2. deneme dondurulmuşlarımla deniyorum. Benim ebriyorlarım PGT yöntemi ile oluşturuldu. 4 adet sağlıklı bebiş oluştu. 2 si transfer edilmişti. Ancak transfer sırasında ve öncesinde o kadar kaliteliler ki kesin tuttu denmişti. Bende kendimi ilk günden hamile hissetmiştim. Sonuç olumsuz çıktı.
Şimdi dondurulmuş sebebiyle rahat bir tedavi sürecim oldu. Garip bir ruh halim var sanki hç tedavi olmamışım gibi. Öncekinde bebişlerimle hep konuşmuştum şimdi konuşamıyorum da . Daha önce hep olumlu düşünüyorsum şimdi hiç birşey düşünmüyorum değişik ruh halim var. 2 Aralık benimle mi değil mi öğreneceğim.
Hayırlısı ve doğru zaman ise onlar orada bekliyorlardır.....
Offf.. Aslında ikinci tedavi için hiç hevesim yoktu ama sizleri okudukça ben de heyecanlanıyorum inşallah ben de bir an önce regl olurum da başlarım 2. tedavime. Benim doktorum ilk tedavimden hemen sonraki adetini boş geçirelim, ikinci adetinde doğum kontrol hapıyla yumurtalıklarını baskılayalım, hapların bittiği günden 3 gün sonra iğnelere başlayalım dedi. Demek li Ocakta sonuçlanacak 2. deneme. Bu arada da 2. adetimden sonra ofis histereskopi yapalım dedi. İlk tedavimden önce de histereskopi yaptırmıştım ama onu genel anesteziyle ameliyathanede yaptı ve bir de myomumu aldı. Şimdiki basit birşey dedi. Aranızda daha önce yaptıran var mı, lokal anestezi mi uygulanıyor? Bir de tedavi öncesi siz de doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz?
Geeel ocak ayı geeeel...
Allaaahııımm.. Kucaklarımızı boş, boynumumuzu bükük bırakma Ya Rabbiiiiii...
inşş cnmm hep dua ediyorum girdigim topikteki kızların hepsinee rabbim benide içinde herkesin kucagını doldurur inşş
ewwet ben geldim kızlar nasılsınız ben dün test sonucumu aldım 137.64 çıktı.. yarın tekrar test yaptıracaz inş katlanır sonucum...rabbim herkes hakkında hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?