Tüp bebekte 2. şans

dr biesteron verdi,ama pek işe yaramadı,soğan suyu içtim tekrar içicem yarın başlıycam

slm ayna kaderi paylaşıyoruz,yılmıycaz ve denemeye devam edicez,sen kaç yaşındasın

ben izmirdeyim. yaşım 33. fsh 15.senin fsh kaç. bende ilk tüp denememim negatif sonucunu dün aldım. çok üzgünüm. benimde 3 yumurta oluştu. 1 olgun deildi 2 tane toplnadı.
benim 29 yumurta oluştuda ne oldu bir merkezde bir kadının tek bir yumurtası oluşmuş tek şans hamile kalmış Allah alnınıza yazdıysa bebişiniz olur belkide kendinizi kastığınız ve stres yaptığınız için fazla yumurta olmuyo zor ama kafanıza takmayın Allah büyük

daha herşey çok taze ben ilk günlerde krize girmiştim intihar bile aklıma geldi, ama bebeğim için savaşacağım elimden gelen herşeyi yapacam taktir Allahtan ama hala ümitliyim bir gün bende anne olacam bebeğimi emzirecem ,güzel giydirip gezdirecem o günleri düşünüp hemen tedaviye başlamak istiyorum umut fakirin ekmeğidir ne yapalım

Merhaba canım bence eğer istiyorsan doktorunla açık açık konuş çünkü ben birkaç merkezle görüştüm erken menapoz riskim olduğu ve rezervim azalmış olduğu için hepsi 2 embriyo transfer etmeyi önerdi. İlk denememde de yaşım 30 olmasına rağmen 2 tane kondu, gerçi olmadı ama bapalım belki ikinici de ..[/QUOTE]

bende iki tane istedim ama benim merkezim kabul etmedi bana özelden merkez ismi verirmisin belki sonraki denemelerde oralara başvurum .Merkezin herşeyi ceza almayı bile göze alıp 2 tane transver ettiyse, ben parama bakarım tutar tutmaz banane demediyse,rezervi azmış menapoz tehlikesi varmış banane demediyse gerçekten hasta odaklı çalışıyosa bu merkeze helal olsun gerçekten dr unuda tebrik etmek istiyorum...inşalah 2. denemende ++++++(pozitifi görürsün)

ayşe merhaba canım. sen ne zamandır upğraşıoyrsun. ben druma yalvarmam rağmen tek tarnsfer yaptı. se hangi şehirdesin. kaç yaşındasın.

Ben bir sene normal denedim önceki doktorum hiç sorunun yok diye oyaladı meğerse aşılama bile deneyecek durumda değilmişim. Bir tarafta çikolata kistim var yumurta oluşmuyor. Ekimde başladım iğnelere arife günü transferimin 12. günüydü ama aynı gün adet gördüm ve bu seferlik rüya bitti.
Ben 30 yaşındayım Bursadayım. Ya sen?

diğer ikisi donduruldumu. senin yaşın kaç fsh ın kaç..

Maalesef diğerleri kalitesizmiş dondurulmuşum yok. Benim doktorum biraz değişik hiç kan tahlili yapmıyor gibi bişey; bende çikolata kisti olduğu için değerlerim doğru olmazmış, o zaten ultrasonda görüyormuş ben de anlamadım?!!

Haklısın ben de şimdi daha sakinim ama ilk gün ölüyorum sandım üzüntüden 2 gece uyumadım şimdi biraz sakinleştim. Doktorum hemen ocakta tekrar yapalım dedi ocağı bekliyorum. Bu sefer çevremdeki kimseye söylemeyeceğim, sorular stresimi arttırıyor. Ama içimde garip bir his var sanki şimdi de değil de 3. denememde olacak bu iş :))

Slm Ayşe dr haklı ultrosonda yumurta rezervini net bi şekilde görebiliyolar,o yüzden test yapmamış olabilir canım

kizlar 2 transfer yapilan yer neresi....yapan arkadas bana ozelden mesaj atabilirmi lutfen....hem maddi hem manevi olarak tukendik artik yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…