benim ikiside döllendi tek embryo yasası nedeni ile tek kondu. diğeri donduruldu. şimdi benim bu sorun birden çıktı daha iki ay öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. senin ne zaman bu teşhis konuldu. ne zamndır uğraşıyorsun. fsh ı düşürmek için neler yaptın.
Merhaba Melikepam ve meldi,
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Benim de rezervim epey azalmış hatta tedaviye başlarken doktorum yumurta bulur muyuz bilemem dedi, 5 yumurta toplandı 1 i boş çıktı, 2si transfer edildi ama sonuç(
melike sana özelden mesaj tatıyorum 200 saniye bekleyin diye mesaj geldi. sen bildirilerine bak
ok canım sabırsızlıkla bekliyorum
benim 29 yumurta oluştuda ne oldu bir merkezde bir kadının tek bir yumurtası oluşmuş tek şans hamile kalmış Allah alnınıza yazdıysa bebişiniz olur belkide kendinizi kastığınız ve stres yaptığınız için fazla yumurta olmuyo zor ama kafanıza takmayın Allah büyükben izmirdeyim. yaşım 33. fsh 15.senin fsh kaç. bende ilk tüp denememim negatif sonucunu dün aldım. çok üzgünüm. benimde 3 yumurta oluştu. 1 olgun deildi 2 tane toplnadı.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de ilk denemesinde kötü haberi almış biri olarak maalesef tüm bayramı ağlayarak geçirdim. Doktorum tekrar denemek için bir sonraki adetimde kontrole gitmem gerektiğini ve histereskopi yapacağını söyledi. Her ne kadar sabırsızlıkla beklesem de içimde bir umutsuzluk var, yani şimdi olmadıysa 2. de neden olsun ki? Ne değişecek? Bir de herkes pozitif düşünürsen olur dedikçe daha çok üzülüyorum çünkü hiç olumlu düşünemiyorum ve kendimi suçlıyorum; sen olumsuz düşündüğün için olmadı diye.. Bana yardım eder misiniz moralinizi nasıl yükseltiyorsunuz?
benim fsh 28 idi 2 ay önce
ayşe merhaba canım. sen ne zamandır upğraşıoyrsun. ben druma yalvarmam rağmen tek tarnsfer yaptı. se hangi şehirdesin. kaç yaşındasın.
diğer ikisi donduruldumu. senin yaşın kaç fsh ın kaç..
daha herşey çok taze ben ilk günlerde krize girmiştim intihar bile aklıma geldi, ama bebeğim için savaşacağım elimden gelen herşeyi yapacam taktir Allahtan ama hala ümitliyim bir gün bende anne olacam bebeğimi emzirecem ,güzel giydirip gezdirecem o günleri düşünüp hemen tedaviye başlamak istiyorum umut fakirin ekmeğidir ne yapalım
boşver bilmede zaten boşyere moral bozukluğu yaratıyo,önemli olan yumurta oluşması,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAHben fsh şımı bilmiyom bana merkezden birşey söylemediler kanları alıp durdular ama ne fsh ne e2 değeri ni söylemediler((((
Maalesef diğerleri kalitesizmiş dondurulmuşum yok. Benim doktorum biraz değişik hiç kan tahlili yapmıyor gibi bişey; bende çikolata kisti olduğu için değerlerim doğru olmazmış, o zaten ultrasonda görüyormuş ben de anlamadım?!!
kizlar 2 transfer yapilan yer neresi....yapan arkadas bana ozelden mesaj atabilirmi lutfen....hem maddi hem manevi olarak tukendik artik yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?