ALLAH inşallah isteyen herkeze nasip etsin2. şans ta umarım hepimizin yüzü güler kızlar gördüğüm kadarıyla hepimiz aynı duygulardayızz:) üzülüyoruz ama istiyoruz...yenilgilerimiz ne kadar olacak bilmiyoruz...sadece savaşmaya çalışıoruz...ben 33 yaşındayım.. ve artık bebiş istiyorum ama nasip işte bekliyoruz....
arkadaşlar yaşa göre transfer yapıyorlar 35 yaş üstü 2 embriyo diye sölendi...kaçıncı denemen olrak umut..
2. şans ta umarım hepimizin yüzü güler kızlar gördüğüm kadarıyla hepimiz aynı duygulardayızz:) üzülüyoruz ama istiyoruz...yenilgilerimiz ne kadar olacak bilmiyoruz...sadece savaşmaya çalışıoruz...ben 33 yaşındayım.. ve artık bebiş istiyorum ama nasip işte bekliyoruz....
canim ikinci olacak benim..ama biraz ara verdim ben...ilki 4-5 ay once oldu cunku ve hala kendimi toparlayamadim..test sonucum malesef sifirdi..ve doktorum sonuca bakarak ilk andan beri hic tutunma olmamis demek dedi sifiri gorunce..aklimdan olumsuzlugu atmak istiyorum acikcasi..kendimi dinlemek kendime gelmek istiyorum..cok kotu gunler yasadim cunku...
amin.......insallah canim..sizde sorun neydi canim ve kacinci denemen...
bende şok olmuştum sonuç 3 hiç tutunmamış... ama tüm belirtiler vardı muhtemelen psikolojikti ben hemen dondurulmuşlarla denicem zaten 2 tane var 2 sinide koyucaz inşallah .adetim bitti bi dahaki aya inşallah ama ümidim yok çok tuhaf.. ilkinde çok umutluydum şimdi heyecnım bile yok
canim umudunu kaybetme...benim doktorum bana 0 ustuyse deger azda olsa tutunma belirtisidir demisti...bende dusun 0...umudunu hic ama hic kaybetme..benim dondurulmusum yok ama olsa hemen denerdim..cunku en bastan baslamaya hic cesaretim yok....insallah guzel heberlerini paylas bizimle..hangi merkez bu arada seninki?
slm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ALLAH inşallah birdaki denemende nasip etsin,memorialde kime çıkmıştın,betül hanım varmış tanıyomusun,bilgi verirsen sevinirimmemorialde ilk denememiz oldu. dondurulmuş 2 embriyomuzda orada.. normal değeri zaten bhcgnin 5 in altı .düşünsene ha 0 ha 3 hiç farketmez. nasıl tutunmadılar anlayabilmiş değilim..nasip değilmiş diyoruma ama...... neyse kısacası aynı durumdayız. bana kalırsa 2 . adetinden sonra tekrar hekiminle konuşup tedaviye başla..ben olana kadar 2 ayda bir denicem. düşüncem bu.. eşim çok üzüldüğümü görünce yapmayalım falan dedi. bana sen lazımsın dedi ama ben kendime bunu anlatanmıyorum ki
memorialde ilk denememiz oldu. dondurulmuş 2 embriyomuzda orada.. normal değeri zaten bhcgnin 5 in altı .düşünsene ha 0 ha 3 hiç farketmez. nasıl tutunmadılar anlayabilmiş değilim..nasip değilmiş diyoruma ama...... neyse kısacası aynı durumdayız. bana kalırsa 2 . adetinden sonra tekrar hekiminle konuşup tedaviye başla..ben olana kadar 2 ayda bir denicem. düşüncem bu.. eşim çok üzüldüğümü görünce yapmayalım falan dedi. bana sen lazımsın dedi ama ben kendime bunu anlatanmıyorum ki
slm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ALLAH inşallah birdaki denemende nasip etsin,memorialde kime çıkmıştın,betül hanım varmış tanıyomusun,bilgi verirsen sevinirim
canim hekimim 3 ay sonra tekrar gel dedi..ama merkez degistirmeyi dusunuyorum...ya psikoljikmen cok cok yikildim ben..kendimi toparlamak istiyorum..ya yine olmaz ise beynimden hic cikmiyorki..bir yikilinca zor toparlaniyorum cunku..hersey ust sute geliyo bende..hayirlisi artik..ama dondurulmusum olsa hemen denerdim..
kızlar bügün adet oldum,cumartesi yein dr umla randevum var,inşallah tedaviye başlayabilirim,çok heycanlıym ,bir okadarda stresli.ALLAH hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canım,
İnşallah bu sefer emeklerin boşa gitmez. Artık zamanı gelmiştir umarım. Önümüzdeki yazı kucağında bebeğinle geçirmen dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?