Tüp bebekte 2. şans

kızlaar bu kadar stres yapmayın lütfen.....stres herşeyi beraberinde getiriyor unutmayın...bkarsınız siz ocağı beklerken rabbim size bi mucize yaratırda bebeğinize birden hamiş kalırsınız inş..

aslını istersen bana neden tutmadığıyla ilgili bi açıklamada yapılmadı ben embiryonun başka kliniğe transfer edildiğini bilmiyodum en azından aklımda olsun bu seçenek bi ara kliniğe gidip görüşücem bakalım ne diyecekler neden tutmadığıyla ilgili gerçi bana yüzde 30 şansınız var dediler kesin tutar demediler ama aynı klinik ve biri ilk denemede 2 embiryo transfer ediyo benim gittiğim yasak diye kesinlikle olmaz diye tek embiryo transfer ediyo bunlar kafamı karıştırdı benim

kızlaar bu kadar stres yapmayın lütfen.....stres herşeyi beraberinde getiriyor unutmayın...bkarsınız siz ocağı beklerken rabbim size bi mucize yaratırda bebeğinize birden hamiş kalırsınız inş..

Ay inş ama tatlım 1,5 yıldır normal olmadı. İnş 2011 hepimize mucizelerimizi getirir

ah canım keşke dediğin gibi olsa ama ben 11 yıldır hep bunu bekledim belki kendiliğinden düzelir diye ama malesef benim eşimde sper sıfırdı tese ile buldular spermi gerçi rabbim isterse ne olmazki

Cnm bazı merkezler bunu yapıyor. Doktor kendi insiyatifine bırakıyor. Mesela ailenin durumu yoksa ve uzun seneler sonra tekrar deneyecekse 2 embriyo transfer ediyor.
Yada çok ciddi sorunları varsa ailenin 2 embriyo tranfer ediyorlar.
Aman ben bu işi anlamadım asla karşı değilim 2 embriyoya aksine çok mutlu oluyorum ama keşke yasal olsada herkese aynı şartlar sağlansa :))
Mesela benim 2. tedavim sıfır olsaydı kesin bende 2 embriyo yerleştiren merkez arardım
Ama öyle şansım yok :))

Ay inş ama tatlım 1,5 yıldır normal olmadı. İnş 2011 hepimize mucizelerimizi getirir

bende hiç problem yok belkide onun için tek transfer yapıldı anlaşılan ben doktorumla konuşmadan rahatlıyamıycam aslını istersen bende maddi olarak çok rahat değilim eşim aileside pek destek olmuyo bize benimkiler biraz yardım etti ama oda biyere kadar ben bir an önce olsun istiyorum

Senin merkezin mi başka birine 2 embriyo transfer etmiş cnm ? Yoksa başka bir merkez mi ?
Bencede doktorunla konuş söyle yanii durumum yok de birazda kendimizi acındırmalıyız kızlar. Ağlamayana meme yok . Napalım bu yolda söylediğimiz abartı cümleler günah olmaz herhalde.
Sonuçta kötü bir amaç için değil :))
Senin 3 dondurulmuşun varmış eğer sağlıklı çözülürlerse 2 tane transfer etmesini iste şansını dene bence

aynı merkezin konyadi şubesi yapmış üstelik o arkadaş 27 yaşında ben 31 yaşındayım ben istanbul eurofertilde yaptırdım o arkadaşta konya eurofertilde yaptırmış oda şaşırdı nasıl olur bana iki tane yapıldı diye kesinlikle 2tane istiycem sen hangi merkezde yapmıştın ilk denemeni

Hayatım eğer öyle birşey varsa direkt bana 2 embriyo transfer edin deme
Belkide denemek için bu son şansım 3 embriyomuda çözdüreceksiniz ve 1 tane transfer ediceksiniz geri kalan 2 tanesi çöpe gidicek ve ben çok üzülüyorum falan de. Yani yerini yap kesin yaparlar olumsuzluk olacağını sanmıyorum

Ben Memorialda yaptırdım . Çok memnundum ama işte negatif aldığımda açıklamaları beni tatmin etmedi ondan bıraktım .

ya aslında ilgisiz değiller alman tarzı bi klinik ben avusturyadan geldim türkiyeye orda büyüdüm ordaki hastaneler kadar titizler en iyisi ben öyle yapıyım rahatlattın beni sağol canım seninle konuşmak iyi geldi

Ne zaman görüşmeye gideceksin :)) Her zaman buralardayım tedavimi bekliyorum banada iyi geldi konuşmak inşş yüzümüz güler en kısa zamanda :))

Ne zaman görüşmeye gideceksin :)) Her zaman buralardayım tedavimi bekliyorum banada iyi geldi konuşmak inşş yüzümüz güler en kısa zamanda :))

eşimin uygun olduğu bi gün bu ara tedavi ilaçlar filan derken çok açıldık onun eşimin işe gitmediği bi gün gidicez önümüzdeki hafta filan olur herhalde sen şimdi hangi merkezi düşünüyosun kara verdinmi canım allah hakkımızda hayırlısı versin çok zor gerçekten bunları yaşamak

Benim bu sefer pek heyecanım yok açıkçası epey ümitsizim o yüzden heyecanlanmıyorum bile ama yine de zaman geçmiyor. Hayırlısıyla şu uğursuz 2010 bir bitse de kurtulsak.. İnşallah herşey gönlüne göre olur.

ne güzel işte dondurulmuşunun olması çok büyük şans inşallah bu sefer olur. Takma kafanı olacak olan tekle de olur benimki de iki taneydi ama yine de tutmadı..

Evet cnm bahçecide düşünüyorum 1 tane dondurulmuşum var denemem için ısrar ettiler bende tamam dedim :)) bakalım neler olacak

Tedaviye başladığında heyecanın yerine gelir tatlım :)) 2010 bitsinde bizde seneye tedavilerimize başlayalım (kötü espri biliyorum ama seviyorum napıyım )

Tedaviye başladığında heyecanın yerine gelir tatlım :)) 2010 bitsinde bizde seneye tedavilerimize başlayalım (kötü espri biliyorum ama seviyorum napıyım )

Ayy kafam öyle dalmış ki önce anlamadım espriyi ama çok güldüm bu sene bana bu espriyi yapan ilk kişisin..İçim geçmişti iyi geldi vallaa.. Seneye görüşürüüüüüz..

ne güzel işte dondurulmuşunun olması çok büyük şans inşallah bu sefer olur. Takma kafanı olacak olan tekle de olur benimki de iki taneydi ama yine de tutmadı..

evet benim 3 tane dondurulmuşum var ama insan hem maddi hem manevi çok sarsılıyo nedenini bilmiyorum ama bu gün çok kötü oldum aslında toparlamıştım biraz ama beni gören ay üzülme bi dahaki olur filan diyo işte zaman kötü oluyorum aslında kötü niyetli değiller ama beni daha çok yaraladıklarının farkında değiller ben tam unutuyorum hatırlatıyolar bilmiyorum allah hepimize yardım etsin sen hangi kliniği düşünüyoun yada nerde yaptırdın ilk denemeni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…