Tüp bebekte 2. şans


Doğru söylüyorsun. Sorular ve teselli çabaları daha çok üzüyor ikinci denememi kimseye söylemiycem ben.
Bursa da yaşıyorum burda ART diye bir merkez var ona gittim yine oraya gidicem
 
ne güzel işte dondurulmuşunun olması çok büyük şans inşallah bu sefer olur. Takma kafanı olacak olan tekle de olur benimki de iki taneydi ama yine de tutmadı..

Doğru söylüyorsun. Sorular ve teselli çabaları daha çok üzüyor ikinci denememi kimseye söylemiycem ben.
Bursa da yaşıyorum burda ART diye bir merkez var ona gittim yine oraya gidicem

aynen bende kimseye söylemiycem teselli çabaları insanı daha çok yaralıyo annemlere bile söylemiycem ben
 
Olursa nasılsa herkese söyleriz davul bile çalarız :)) Şimdiki aklım olsa başta kimseyle paylaşmazdım zaten

aynen canım ama ben söylemek zorundaydım aileme babam bana doktora gitmiyo kocan diye kızıyodu hatta boşan imaları bile başlamıştı bilsinlerde sussunlar diye söyledim bizim ailede domino taşları gibi birine söyleyince herkes duyar ben 11 yıllık evliyim ve bu sene ikna ettim eşimi; eşim hiç olmaz derler diye hep kaçıyodu sorun onda olduğu için hep kaçıyodu ama ikinciyi kimseye söylemiycem tutursa dediğin gibi herkes duyar nasılsa
 

Bende ailemden kimseye söylemiycem kızlar tabii siz hariç
 
selam arkadaslar temmuz ayında ılk denememızı konyada yaptırdık ve malesef basarısız oldu. sımdı hem maddı hem manevı toparlanmaya calısıyoruz. hala aynı yerde yaptırmak ve zaman konusunda kararsızım 15 tatılde belkı olabılır ama bende sızler gıbı bılen 3-5 kısıye bıle haber vermıcem bu kez kesınlıkle cok olumsuz etkılıyor
 

kesinlikle katılıyorum ben tedaviye başlamadan önce bu kadar kafama takmıyodum hatta alışmıştım bile eşim nasılsa gitmiyo ne yapıyım diyodum hatta çocuğumuz olmuycak fikrine o kadar alışmıştımki ilk başladığımızda çocuk fikri beni çok korkutmuştu tedaviye başlayana kadar kimseyi takmıyodum ama şimdi ne deseler üzülüyorum
 

Bazı günler çok hevesli ve umutlu oluyorum ama bazen de içime öyle bir karamsarlık çöküyor ki.. İşte böyle günlerde nerede hamile bir kadın görsem üzüntüden ölecek gibi oluyorum, inat gibi o kadar da çok hamile görüyorum ki..Sonra da korkuyorum isyankar olmaktan korkuyorum, daha beter günahkar olmaktan korkuyorum. Allah beni isyan etmekten korusun, hepimize sabır versin. Çok kötüyüm yine 2 gündür çoook.
 


seni çok iyi anlıyorum bende bu gün çok kötüyüm hiç bir şey yokken ağlamaya başlıyorum başım o kadar çok ağrıyoki anlatamam dediğin gibi görmek istemedğin her şey karşına çıkıyo böyle zamanlarda bide kimse bana acımasın diye güçlü görünmeye çalışmak çok zor allah hepimize yardım etsin
 

Cnm tüp bebek deneyen anne adayları genelde aynı ruh halinde oluyor . Benimde kafamın takıldığı nokta kaç kere deneyeceğimiz 1-2-3-4-5-6-7.... kaç bu belirsizlik insanın canını sıkıyor.Maddi manevi insan çok yıpranıyor . Keşke diyorum evlendiğim an bebek düşünseydim ama yapamazdım ki ananemiz vardı ona bakıyorduk haksızlık olurdu. Bugün bir arkadaş doğum anında yaşadıklarını anlatmış o kadar çok hoşuma gitti ki iş yerinde okurken gözlerimden yaşlar süzüldü.
Artık bende bir bebişim olsun istiyorum. Kokusunu doya doya çime çekebileceğim minik bir bebek ...En çokta eşimi baba yapmak istiyorum ve inanıyorum ki birgün bizlerde anne olacağız az kaldı.
 
ahh be güzelim ben daha önce iki kez hamile kaldım ama aldırmak zorunda kaldım şimdi diyorum keşke ölseydim ama yine de doğursaydım. belki şimdi o masumlara kıydığım için cezalandırılıyorum..
bir de şu var kaçıncı denemeden sonra umudumu kesicem tamam artık diyebilicem, olmayacaksa olmayacağını ne zaman kabul edebilirim acaba? zaten kaç denemeye gücümüz yeter bilmiyorum ki?
 

canım öyle deme zamanı gelmemiş daha hani derlerya eskiler vakti saati gelmemiş diye öyle düşün ben kendimi öyle teselli ediyorum sende öyle düşün eğer seni üzmeyecekse neden aldırman gerekti bebekleri sağlık sorununmu vardı anladığım kadarıyla bi sorun vardı sanırım üzülme ne olursun zor biliyorum ama
 

Cnm öyle deme sonuçta bebeklerini sen isteyerek aldırmadın. Doktorun sana bunu söyledi ve sende yapılması gerekeni yaptın . Benim bir dolu tanıdığım var bebeklerini zorunlu aldıra ve şimdi bebişleriyle beraber olan lütfen bu düşünceni kafandan at .
Bence sağlıklı hamilelik geçirene ve bebişlerimizi kucağımıza alana kadar pes etmeyeceğiz.Etmememizde gerekiyor.
Maddi konuya gelince haklısın işte bu noktada yeni çıkan yasaya kızıyorum .Parası olan var olmayan var . Çoğul gebeliklerin önüne geçmeye çalışırken bizim de önümüze geçtiler.
En son kredi çekeriz cnm tüp bebek kredileri var benim arkadaşım çekti bu yolda çektiğimiz bütün acılar bize çok güzel şekilde geri dönecek ben büütün kalbimle inanıyorum
 

inşallah ben diyorum ki en son çare gider Kıbrısta yumurta alırım, benim karnımda benim kanımla büyüdükçe başkasının çocuğu olmaz benim çocuğum olur. Çok da vaktim yok çünkü benim daha yaşım 30 ama erken menapoz riskim var. Artık kredi mredi ne olursa deneriz napalım.
allah hepimizin dualarını duysun hiçbirimizi boş çevirmesin inşallah
 

Ayşecim lütfen tabiki karşı değilim ama tüp bebek şansımız var deniyeceğiz ve sonunda bu emeklerimizin karşılığını alacağız inanıyorum buna canı gönülden. En önemli faktörler eşlerimiz senin eşin bu konuda ne diyor ? (Tüp bebek konusunda )
 
Son düzenleme:

Eşim varı yoğu satar 10 kere bile deneriz diyor. Ben de denerim imkanlarım elverdikçe ama buarada menapoza girmekte korkuyorum sadece. İnşallah o kadar uğraşmamız gerekmez bakarsın 2011 bizim yılımızdır, 2011 anneleri oluruz inşallah.
 

Aynen benim eşimde öyle diyor . Allah başımızdan eksik etmesin.
Önünde plan var mı tatlım yeni tedavinle ilgili ?
 
Aynen benim eşimde öyle diyor . Allah başımızdan eksik etmesin.
Önünde plan var mı tatlım yeni tedavinle ilgili ?
Evet şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum, cuma günü histereskopim var. Kısmetse ocağın 5i gibi 2. kez kısa protokole başlıycam. sen ne aşamadasın?
 
Evet şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum, cuma günü histereskopim var. Kısmetse ocağın 5i gibi 2. kez kısa protokole başlıycam. sen ne aşamadasın?

Cnm bende ocağın 16 sı gibi kısmetse donduruşmuş için start vereceğim. Neden 2. kez kısa protokol genelde kısa olmazsa uzun - uzun olmazsa kısa uygulanıyor. Sana neden yine aynı protokol uygulanıyor açıklama yaptılar mı ?
 
Benim yumurtalık rezervim azalmış doktor başlarken yumurta bulamayabiliriz demişti ama bu protokolle 2 tane embriyom oldu 1. kalite. O yüzden bundan cevap aldık yine bunla devam edelim dedi doktorum bir de kısa prot. benim gibi yumurtalık cevabı zayıf kadınlarda daha etkiliymiş.
sana da hayırlı olsun demek ki sonuçlarımızı aynı günlerde alıcaz hakkımızda hayırlısı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…