ahh canııım kıyamam sana hele o kadar genç olduğunu da öğrendim ya kardeşim gibi geliyorsun şimdi. ama inan biran bile şüphe etmedim senin bebeğin seninle inan
darısı başıma öptüm canım iyi geceler
Valla canım dediğim gibi Ankara Gata yı ASLA tavsiye etmiyorum. Maya ile bende görüştüm geldiğimde açıkcası bende ısınamadım. Bide bana bu ay raporunu çıkaralım önümüzdeki ay tedaviye başlarız dediler. Sonuçta ben burada oturmuyorum İstanbuldan geldim. Git gelde yapamam yol yakın değilki sonuçta. Ankalife tüp bebek merkezinide araştırdım.Oranın doktorunuda görev yerimiz Marmaristeyken görüşmüştük. Ama tedaviye giden arkadaşlarım var hiç memnun kalmamışlar.İşi tamamen maddiyata dökmüşler. Gerçi şuan çoğu tüp bebek merkezleri ve kadın doğum doktorları işi parasal olarak düşünüyorlar.Bizler ne haldeyiz psikolojimiz nasıl umurlarında bile değil. Ama istanbulda ivi tüp bebek-İstanbul tüp bebek ve Memorialın methini çok duydum.Benim eşim asker olduğu için ben Askeri hastane düşündüm ama çok ama çok pişman oldum. Tabi ilk yaptırdığım Haydarpaşa Gata yı işin içine katmıyorum. Oradan ve ekibinden çok memnundum.Orası kapandığı için budayım zatenHepimiz için hayırlısı olsun canım ya.Allah önümüze iyi ve merhametli insanlar çıkarsın.Ve isteyen herkese bebişlerini kucağına versin Allahım.
aaa topiği ara ara zor buldum yaaa
2010canımı aldı benden geçen yıl bu zamanlar nasıldık şimdi nasıl ben bebeğim tutmadı tutunamadı diye üzülürken daha büyük bir acı yaşadım canım babamı kaybettim babacım seni çok özledim en çok beni üzün yaralayan benim bebeğim olursa seni hiç tanımıycak seninle hiç anısı olmuycak en çokta bu yaralıyo insanı allah kimseye yaşatmasın
2010canımı aldı benden geçen yıl bu zamanlar nasıldık şimdi nasıl ben bebeğim tutmadı tutunamadı diye üzülürken daha büyük bir acı yaşadım canım babamı kaybettim babacım seni çok özledim en çok beni üzün yaralayan benim bebeğim olursa seni hiç tanımıycak seninle hiç anısı olmuycak en çokta bu yaralıyo insanı allah kimseye yaşatmasın
2010 benim için de kabus gibiydi, bebeğim beni de sevmedi gitti 2010 da ve benim de eşimin annesi öldü.. ve ben aslında onu ne kadar sevdiğimi ancak ölünce anladım.. uğursuz sene bittiği için çok mutluyum bu sen inşallah acılarımızı unutturacak çok uğurlu gelecek bize.
2011 yılından tüm kader arkadaşlarımın ve benim anne olmamızı bebeklerimizi sağ sağ lim kucağımıza almayı diliyorum inşallah bu yıl hepimize hayırlı olur
2011 yılından tüm kader arkadaşlarımın ve benim anne olmamızı bebeklerimizi sağ sağ lim kucağımıza almayı diliyorum inşallah bu yıl hepimize hayırlı olur
arkadaşlar bende kasımda negatif sonucu alıp bir güzel yıkıldım,histeroskopim iyi ,diğer her türlü tahlillerim normal,fakat bebişim olmuyor,doktoruma neden olmadı diye gittiğimde muayene etti ve her an hamile kalabilirsin dedi,fakat yine regli oldum ,yine tutmadı,h,ç ümidim kalmadı artık,
çok haklısın pes etmemek gerekiyor,
sen neler yapıyorsun ,bir tedavi görüyormusun ,2.deneme için neler düşünüyorsun
ben ikinci tedavi için Şubatı bekliyorum Şubatta adet gördüğümde tekrar başlayacağız sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım. Ondan önce 22 Ocakta histereskopi yapılacak onu bekliyorum
hayırlı olsun arkadaşım Allah dualarımızı kabul etsin,hitereskopi daha önce olmamışmıydın,olunca yine yazarsın sonucunu paylaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?