Tüp bebekte 2. şans

tupbaby nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo umarım herşey yolundadır canım laparoskobi nasıl geçti canın çok yandımı inşallah hayırlı haberlerle dönersin

:)) merhaba cnm ve diğer arkadaşlar :))
Ben laparoskopi oldum geçen hafta perşembe yalnız anlatılan kadar basit birşey değilmiş ...
Resmen ameliyat ; ameliyathaneye girdiğimde başımda gördüğüm 5 doktor vardı.Anesteziyle zaten hemen bayıldım ama odaya geldikten 3 saat sonra seslere tepki vermeye başlamışım. Annem ve eşim çok korkmuş.
Uyanmayacağım sanmış. Neyse uyandım ama kalkamadım sersem gibiydim ayağa kalktığımda da bai dönmesi mide bulantısı çok fenaydı (( ayrıca odaya geldiğimde boynum kıpkırmızıymış herhalde başım düştü sedyeden sedyeye taşırlarken :)) yanii amacım kimseyi korkutmak değil ama ameliyat bu ve en az ayağa kalkmak 4 günü buluyor .
Tüpümü açmış doktor aynı zamanda endometrium varmış onları temizlemiş.22 sinde kontrolüm var bakalım doktor nediyecek .
Tedaviye 2-3 ay ara vermek istiyorum
ay anlat anlat bitmedi sen nasılsın cnm ??

ne kadar şanslısın yaşın çok genç tüp bebekte en önemli şey yaş ,yaş ilerledikçe genetik problemler yumurta bozuklukları çok oluyor ben ankara mayada yaptırdım fazla yumurta toplanması yüzünden su toplama yani ohhs problemi atlattım ayrıca transver günü akıntım oldu ayrıca transverden sonra kabız olmamam gerekiyordu kabız oldum yani çok olumsuzluklar oldu herşey kısmet ama inanıyorum bende bir gün anne olacam senin 2. deneme nezaman olacak donmuşun varmı

:84:
evet tedavideki tek şansım yaşımın küçük olması demirburc.inşallah hepimiz birgün anne oluruz tek umudunuz beklentimiz bu.2.deneme dediğim gibi bu ayın 22sinden sonra herhangi bi gün reglim başlayacak 2.günü tedaviye başlayacağız.3 döllenme olmuştu sadece 1 tanesi 1.kalite idi o transfer edildi dondurulmuşum hiç yok.

slm kızlar,benimde ekim ayında negatifle sonuçlanan ilk tüp deneyimim oldu.şuanda gün sayıyorum on beş gün sonra yumurta oluşursa tekrar deniycez,benim soronum rezerv azlığı,Allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

canım benim inşallah çok tatlı küçük bir bebek sana bütün acılarını unutturacak herşey anne olabilmek için Allahım b u mubarek günde inşallah sana anne olmayı nasip eder bu arada senin ve kadınlar klubündeki herkezin mubarek kurban bayramını kutlar inşalllah bir daha ki bayrama anne olarak girmenizi yüce Allah tan isterim .peki bundan sonraki adım ne nezaman kavuşacaksın bebeğine transver ne zaman canım benim?seni çok merak etmiştim kötü bir şey olduğunu zannetmiştim şu an ii olmana sevindim öpüyorum hayırlı bayramlar

biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende ekim ayında negatifi gördüm ama benim merkezim 3ay beklememi söyledi sen daha iyi bilirsin ama daha erken değilmi benim dondurulmuşumda var ama genede bekliyorum hem vucudun hem psıkolojin hazırmı aynı şeyleri tekrar yaşamaya Allahım inşallah bu son denemen olur sağ sağlım bebeğini kucağına alırsın

kızlaaarrr slm,dualarınıza çok ihtiyacım var,beklediğimdende erken regl oldun bu ay ve ALLAHIMIN izniyle yarın tedavimize başlıyoruz.randevumu aldım,minik meleğim için bu sefer daha çok çaba sarfedicem.sizlerdende ricam birbirimiz çok dua etmemiz.bu arada denediğiniz ve faydalı bulduğunuz kürleri bana yazarmısınız?,bildiğiniz ipuçlarını burada paylaşalım arkadaşlar.çok mutluyum yarından itibaren meleğim için koşuşturmalar başlıyo inşallah rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz.nedense bu sefer çok ümitliyim ...

inşallah bebğin sana sıkı sıkı tutunur da seni 9 ay bırakmaz dualarım seninle bitkisel hiç bir şey yapma bu seni olumsuz etkileyebilir bağışıklık sistemini güçlendirip bebğin sana tutunmasını engelleyebilir yapcaksanda dr danış herşey gönlünce olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz:128::128:

canım kür denemedim hiç bilmiyorum ama son denememde günde 3 tane incir,badem ve fındık yedim abartmadan. 29 ebryodan 20 si kaliteli olarak donruruldu. bundan önceki iki denememde kaliteli yumurta ve ebryo olmuyodu 1 ya da 2 tane oluyodu. zarar gelmez diye düşünüyorum..bol şans diliyorumm

idil sen şuan hamilemisin yada ne zaman deneyeceksin ?

bende ilk denememi memorıalde yaptırdım ama olmadı malesef,aralık sonuna doğru ikinciyi yaptırmayı düşünüyoruz inşallah tekrar hayal kırıklığı yaşamayız çok zordu o günler çok üzüldüm tutmamasına ama napalım umarım bu sefer olur Rabbim tüm isteyenlere ve bana da anneliği tattırsın inşallah...

çok üzüldüm canım bende memorialde yaptırmadım diye üzülüyordum demekki merkez çok önemli değil sonuçta ben iki merkezle görüştüm bana yazdıkları ilaçlar dozları bile aynıydı sadece fiatları farklıydı olmadı ama merkezle alakası olduğunu düşünmüyorum herşey şans kader olacağı varsa kendi kendine de olur 2.de yüzünün gülmesi dileğiyle....

kızlarr ilk muayene ve kan alımını gerçekleştirdim.ilaçlarımıda aldım.dr um ilk muayeneye olmasına rağmen yumurtaların güzel gözüküyo dedi..bakalım hayırlısı olsun diyelim.

kızlarr ilk muayene ve kan alımını gerçekleştirdim.ilaçlarımıda aldım.dr um ilk muayeneye olmasına rağmen yumurtaların güzel gözüküyo dedi..bakalım hayırlısı olsun diyelim.
tedavin hayırlı olsun cnm inş hayırlı güzel olumlu sonuclar alırız cümleeten bende transferimin 7 günü beklemedeyiz kısmet artık inş..

tedavin hayırlı olsun cnm inş hayırlı güzel olumlu sonuclar alırız cümleeten bende transferimin 7 günü beklemedeyiz kısmet artık inş..

jaluse canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur hayırlı haberlerini bekliyorum nezaman test yaptıracaksın 2. denemenmi nerede yaptırıyorsun hangi ilaçları kullanıyorsun ne çok soru sordum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…