kızlarr ilk muayene ve kan alımını gerçekleştirdim.ilaçlarımıda aldım.dr um ilk muayeneye olmasına rağmen yumurtaların güzel gözüküyo dedi..bakalım hayırlısı olsun diyelim.
kızlarr ilk muayene ve kan alımını gerçekleştirdim.ilaçlarımıda aldım.dr um ilk muayeneye olmasına rağmen yumurtaların güzel gözüküyo dedi..bakalım hayırlısı olsun diyelim.
inş cnm benim sıkı sıkı tutunur..25 kasım prşembe günü test yaptıracam ayy çok heycanlıyım cnm bu benim 2 denemem donurulmuşlarımla antalya ıvf de yaptırdım.daha önceki de gebeligim olduama 8 hafta kalabildik daha önce çünkü kalb atışı duyulmadıgı için malesef kürtajla sonuclandıjaluse canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur hayırlı haberlerini bekliyorum nezaman test yaptıracaksın 2. denemenmi nerede yaptırıyorsun hangi ilaçları kullanıyorsun ne çok soru sordum dualarım seninle
inş cnm benim sıkı sıkı tutunur..25 kasım prşembe günü test yaptıracam ayy çok heycanlıyım cnm bu benim 2 denemem donurulmuşlarımla antalya ıvf de yaptırdım.daha önceki de gebeligim olduama 8 hafta kalabildik daha önce çünkü kalb atışı duyulmadıgı için malesef kürtajla sonuclandısBAh akşam crione jelim var(hazneden)kullanıyorum.folbiol ve corasprin haplarım var günde 1 er tane bide 2 günde 1 degiştirdigim esterdam tts 100 bantlarım var 2 tane yapıştırıyorum şimdilik bunlar bide transfer günü igne yapıldı bebegin düşmemesi için şimdilikbunlar var allah razı olsun dua eden etmeyen herkesden bende hep dua ediyorum bu yolda giden yol arkadaşlarıma hayırlısı olsun inş
25 kasım kaçıncı günün oluyo canım sorun neydi merak ediyorum inşallah Allahım bizede nasip eder (amiiiiiiinnnnn)
bende polikistik over vardı cnm tranferin ilk günü saymazsak 12. günü oluyo 25 kasım...
inş cnm benim sıkı sıkı tutunur..25 kasım prşembe günü test yaptıracam ayy çok heycanlıyım cnm bu
benim 2 denemem donurulmuşlarımla antalya ıvf de yaptırdım.daha önceki de gebeligim olduama 8 hafta kalabildik daha önce çünkü kalb atışı duyulmadıgı için malesef kürtajla sonuclandısBAh akşam crione jelim var(hazneden)kullanıyorum.folbiol ve corasprin haplarım var günde 1 er tane bide 2 günde 1 degiştirdigim esterdam tts 100 bantlarım var 2 tane yapıştırıyorum şimdilik bunlar bide transfer günü igne yapıldı bebegin düşmemesi için şimdilikbunlar var allah razı olsun dua eden etmeyen herkesden bende hep dua ediyorum bu yolda giden yol arkadaşlarıma hayırlısı olsun inş
Arkadaşlar merhaba,
Ben de ilk denemesinde kötü haberi almış biri olarak maalesef tüm bayramı ağlayarak geçirdim. Doktorum tekrar denemek için bir sonraki adetimde kontrole gitmem gerektiğini ve histereskopi yapacağını söyledi. Her ne kadar sabırsızlıkla beklesem de içimde bir umutsuzluk var, yani şimdi olmadıysa 2. de neden olsun ki? Ne değişecek? Bir de herkes pozitif düşünürsen olur dedikçe daha çok üzülüyorum çünkü hiç olumlu düşünemiyorum ve kendimi suçlıyorum; sen olumsuz düşündüğün için olmadı diye.. Bana yardım eder misiniz moralinizi nasıl yükseltiyorsunuz?
tek embbryo oluyo canım ancak 3. negatifte 2 ye çıkıyo ya da 35 yaş üstündekizlar basarisiz bir denemem var..ve ikinciye baslamak istiyorum..yasim 35 den kucuk..2.denemede cift embriyomu tek embriyomu transfer ediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?