Tüp bebekte 2. şans

kızlarr ilk muayene ve kan alımını gerçekleştirdim.ilaçlarımıda aldım.dr um ilk muayeneye olmasına rağmen yumurtaların güzel gözüküyo dedi..bakalım hayırlısı olsun diyelim.

seninde tedavin hayırlı olsun kurban olduğum Allahım hem kucağınızı hem göbişinizi doldursun amin.....

inş cnm benim sıkı sıkı tutunur..25 kasım prşembe günü test yaptıracam ayy çok heycanlıyım cnm bu benim 2 denemem donurulmuşlarımla antalya ıvf de yaptırdım.daha önceki de gebeligim olduama 8 hafta kalabildik daha önce çünkü kalb atışı duyulmadıgı için malesef kürtajla sonuclandı sBAh akşam crione jelim var(hazneden)kullanıyorum.folbiol ve corasprin haplarım var günde 1 er tane bide 2 günde 1 degiştirdigim esterdam tts 100 bantlarım var 2 tane yapıştırıyorum şimdilik bunlar bide transfer günü igne yapıldı bebegin düşmemesi için şimdilikbunlar var allah razı olsun dua eden etmeyen herkesden bende hep dua ediyorum bu yolda giden yol arkadaşlarıma hayırlısı olsun inş

25 kasım kaçıncı günün oluyo canım sorun neydi merak ediyorum inşallah Allahım bizede nasip eder (amiiiiiiinnnnn)

Son düzenleme:

canımmm hadi inşallah hayırlı haberler vereceksinnn bizeee....ben de antalya ıvf de dondurulmuşlarla deneyeceğm.. umut ol bana da... dualarım ve kalbim seninle..müjdelerleee gel inşallahhh :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben de ilk denemesinde kötü haberi almış biri olarak maalesef tüm bayramı ağlayarak geçirdim. Doktorum tekrar denemek için bir sonraki adetimde kontrole gitmem gerektiğini ve histereskopi yapacağını söyledi. Her ne kadar sabırsızlıkla beklesem de içimde bir umutsuzluk var, yani şimdi olmadıysa 2. de neden olsun ki? Ne değişecek? Bir de herkes pozitif düşünürsen olur dedikçe daha çok üzülüyorum çünkü hiç olumlu düşünemiyorum ve kendimi suçlıyorum; sen olumsuz düşündüğün için olmadı diye.. Bana yardım eder misiniz moralinizi nasıl yükseltiyorsunuz?

Merhaba tatlım, öncelikle şu tezini hemen yıkalım,ilkinde olmadı 2.de neden olsun demişsin,, o zaman 3. de 5..de olanlar neden oluyor sence. çünkü herşeyin bi zamanı var, şuan senin bebeğinin ana rahmine düşeceği an belli,sadece biz bilemiyoruz,denemek zorundayız bak ben 3 defa denedim,ilkinde tuttu düşük oldu ikincide tutmadı,oysa ben eşim hastane ve tüm şartlar aynıydı...sadece kısmet değildi.. kısmet ve gün geldiğinde anne olacağız..sonra ben kendi adıma hep daha kötüsünü düşünerek kendimi iyi hissediyorum, aasla demedi doktorlar bana,umudum var,iş yerimde bi kızcağızın kocasında hiiç canlı sperm bulunamamış7 senedir. evlatlık aldılar ve asla anne olamayacağım dye çok üzüldü. bana çook şanslısın dedi. evet çok şükür şanslıyım bi çoğuna göre..ve son olarak allahtan hep hayırlısını istiyorum ve bir bildiği olduğuna inanıyorum. yine bi arkadaş tüp bebek yaptırdı gebeliğinin 6. ayında eşi testis kanseri oldu..ben eşimi seviyorum ve ikimiz bir bütünüz,eksiğiz belki evet ama eminim bi gün tam olacağız.. sadece gününü bilmiyorum...aralıkta dondurulmuşlala deneyeceğim, çok umutlu olmasam da kısmetime razıyım. bu sıkıntıların elbet bi bedeli olacak..dua ediyorum ve umut ediyorum...sen de denemeye çalış..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. sevgiler

Sağol canım, tabi ki mantıklı olarak düşündüğümde ben de bu sonuçlara ulaşıyorum ama kadınız ya.. hormonlar, duygular insan sağlıklı düşünemiyor bazen. Bir de etrafımda sıkıntı yaşayan hiç kimse yok hatta en yakın üç arkadaşım hamile öyle özeniyorum öyle üzülüyorum ki.. Ama haklısın güzel Allahım vermediyse vardır bir hayır. Allah hepimize yardım etsin, gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı kılsın...

aminn, inan yüz tane bebeği olan ya da hamile varsa 2 tane olmayan var. ben de üzülüyorum özellikle ilk evlendiği ay hemen hamile kalıp da üzülenlere sinir oluyorum. ve bazen sabredemiyorum ama elden gelen bişe yok ki işte...denemek zorundayızzz..inşallahh yüzümüz bigün gülecekk :)

Allah maddi manevi güç versin de deneyelim.. Bu da bizim sınavımızmış. Aslında en çok yandığım 5 sene önce hamile kalmıştım ama aldırmak zorunda kaldım sağlık sebebiyle şimdi diyorum keşke herşeyi göze alsaydım da doğursaydım belki de diyorum onun günahını çekiyorumdur.

öyle de değil bence..kısmet yine de sonuçta keyfi yapmadın..bi kere kısmet etti bi daha edeceğine daha çok inan bence..onca günahkar insanın kucağında bebeği var ki...

slm cnm,ilk denemesinde negatifi gören ve 2.denemesine bugün başlayan biriyim.ilkinde negatifi görünce bende senin gibi düşünüyordum şimdi tutmadıysa bi daha nasıl tutunsun diye.ama şimdi öyle değilim 6 ay bekledim ben 2.tedavim için ve bütün tabularımı yıktım o kadar hevesliyimki şimdi sevinçle gidiyorum kontrollere.2. tüp bebek denemene kendini hazır hissettiğinde git mutlaka,kendini sürekli motive etmeye çalış emin olki elbet rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürecek...hamileliğini düşün bebeğinle geçireceğin zamanları düşün hiçbir zaman umudunu yitirme.elbet zamanı var ALLAHIM yeterki ol desin.

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. İnsan bazen koca dünyada tek sorun yaşayan kendisiymiş gibi hissediyor, öyle garip bir psikoloji ki tüp bebek merkezine gidiyorum bir sürü hasta var bekleme salonunda ama hepsine bakıyorum sanki içlerinde birtek benim bebeğim olmuyor da diğerleri keyfinden geliyor gibi geliyor :)) Yakın bir arkadaşımla dertleştiğimde bana dedi ki: "Bunları bana anlatma, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, ben seni anlayamam." Doğru söylüyormuş, umarım burada yeni arkadaşlar edinir sıkıntılarımızı paylaşıp dağıtır ve müjdeli haberlerimizi paylaşıp çoğaltırız. Sevgiler..

kizlar basarisiz bir denemem var..ve ikinciye baslamak istiyorum..yasim 35 den kucuk..2.denemede cift embriyomu tek embriyomu transfer ediyorlar?

arkdslar burdan hepimiz inş. hayırlı haberler veririz.....her zaman seninle canım senn sorunun neydi...bu ay ne kadar erken adet oldun bu ay bendee çok erken adet oldum.....tadviye başlrken kaç yumurtan varmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…