arkdslar burdan hepimiz inş. hayırlı haberler veririz.....her zaman seninle canım senn sorunun neydi...bu ay ne kadar erken adet oldun bu ay bendee çok erken adet oldum.....tadviye başlrken kaç yumurtan varmış....
tek embbryo oluyo canım ancak 3. negatifte 2 ye çıkıyo ya da 35 yaş üstünde
slm herzaman seninle,güzel duaların için teşekkürler.ALLAH isteyen herkeze nasip etsin inşallah.slm kızlar,benimde ekim ayında negatifle sonuçlanan ilk tüp deneyimim oldu.şuanda gün sayıyorum on beş gün sonra yumurta oluşursa tekrar deniycez,benim soronum rezerv azlığı,Allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder[/QUslm
slm melikepam,ne güzel sen 15 gün bekliyosun ben 6 ay beklemiştim,inşallah 2.tüpte sorunun çözülürde seninde göbişin bebişinle dolar,Allahım bayram arifesi inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder.bu arada herkese iyi bayramlar...
inşallah ALLAH hepimizi muradına erdirir.ben 35 yaşındaydım ve erken menopoz tehlikem var,zaman benim için çok önemli,her ay yumurta oluşmayabiliyo,inşallah bu ay umut ediyorum ki yumurta oluşur,birinci denememde 3 folükül oluşmuştu,biri boş çıktı.psıkolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama nereye kadar olur hiç bilmiyorum.ALLAH yardımcımız olsun.biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende ekim ayında negatifi gördüm ama benim merkezim 3ay beklememi söyledi sen daha iyi bilirsin ama daha erken değilmi benim dondurulmuşumda var ama genede bekliyorum hem vucudun hem psıkolojin hazırmı aynı şeyleri tekrar yaşamaya Allahım inşallah bu son denemen olur sağ sağlım bebeğini kucağına alırsın
inşallah,YÜCÜ RABBİM bu kez yüzünü güldürsün,bebişini kucağına almayı nasip etsin.başarılar.kızlaaarrr slm,dualarınıza çok ihtiyacım var,beklediğimdende erken regl oldun bu ay ve ALLAHIMIN izniyle yarın tedavimize başlıyoruz.randevumu aldım,minik meleğim için bu sefer daha çok çaba sarfedicem.sizlerdende ricam birbirimiz çok dua etmemiz.bu arada denediğiniz ve faydalı bulduğunuz kürleri bana yazarmısınız?,bildiğiniz ipuçlarını burada paylaşalım arkadaşlar.çok mutluyum yarından itibaren meleğim için koşuşturmalar başlıyo inşallah rabbim yüzümüzü kara çıkarmaz.nedense bu sefer çok ümitliyim ...
benim fsh 28 idi 2 ay öncemelikepam seninle durumumuz aynı seninle görüşmek istiyorum. detaylı fsh ın kaç
kizlar basarisiz bir denemem var..ve ikinciye baslamak istiyorum..yasim 35 den kucuk..2.denemede cift embriyomu tek embriyomu transfer ediyorlar?[/QUOTE
Merhaba canım bence eğer istiyorsan doktorunla açık açık konuş çünkü ben birkaç merkezle görüştüm erken menapoz riskim olduğu ve rezervim azalmış olduğu için hepsi 2 embriyo transfer etmeyi önerdi. İlk denememde de yaşım 30 olmasına rağmen 2 tane kondu, gerçi olmadı ama bapalım belki ikinici de ..
ben izmirdeyim. yaşım 33. fsh 15.senin fsh kaç. bende ilk tüp denememim negatif sonucunu dün aldım. çok üzgünüm. benimde 3 yumurta oluştu. 1 olgun deildi 2 tane toplnadı.
fsh 28 idi 3yumurta oluşmuştu iki toplandı,ikiside döllendi,biri genetiği bozukyu biri transfer edildi oda tutmadı
Merhaba Melikepam ve meldi,
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Benim de rezervim epey azalmış hatta tedaviye başlarken doktorum yumurta bulur muyuz bilemem dedi, 5 yumurta toplandı 1 i boş çıktı, 2si transfer edildi ama sonuç(
Merhaba Melikepam ve meldi,
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Benim de rezervim epey azalmış hatta tedaviye başlarken doktorum yumurta bulur muyuz bilemem dedi, 5 yumurta toplandı 1 i boş çıktı, 2si transfer edildi ama sonuç(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?