Tüp bebekte 2. şans

arkdslar burdan hepimiz inş. hayırlı haberler veririz.....her zaman seninle canım senn sorunun neydi...bu ay ne kadar erken adet oldun bu ay bendee çok erken adet oldum.....tadviye başlrken kaç yumurtan varmış....

bizde biraz sperm sayısını azlığı var cnm,geçen ay ayın 27 sinde regli olmuştum bu ay 18inde oldum.

tek embbryo oluyo canım ancak 3. negatifte 2 ye çıkıyo ya da 35 yaş üstünde

bende umutlanmistim birden..demek tek embriyo...off offf...bizde sorun esimde yaklasik 1 milyon sperm vardi..o zaman tup bebek denedik ve malesef olmadi....sonra saracoglundab sperm artirici cay aldik....ve 3 ay sonraki testte sperm sonucu sifirlanmisti..tabi bunun neyle alakasi var bilemiyorum..cift tarafli varikosel ameliyati oldu sonra ve simdi 3 ayyin dolmasini bekliyoruz test icin..ama en azindan simdilik 2.denemeye ara verdim..psikolojim cok kotu cunku...insallah hepimiz guzel haberler veririz buradan

inşallah ALLAH hepimizi muradına erdirir.ben 35 yaşındaydım ve erken menopoz tehlikem var,zaman benim için çok önemli,her ay yumurta oluşmayabiliyo,inşallah bu ay umut ediyorum ki yumurta oluşur,birinci denememde 3 folükül oluşmuştu,biri boş çıktı.psıkolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama nereye kadar olur hiç bilmiyorum.ALLAH yardımcımız olsun.

inşallah,YÜCÜ RABBİM bu kez yüzünü güldürsün,bebişini kucağına almayı nasip etsin.başarılar.

ben izmirdeyim. yaşım 33. fsh 15.senin fsh kaç. bende ilk tüp denememim negatif sonucunu dün aldım. çok üzgünüm. benimde 3 yumurta oluştu. 1 olgun deildi 2 tane toplnadı.

ben izmirdeyim. yaşım 33. fsh 15.senin fsh kaç. bende ilk tüp denememim negatif sonucunu dün aldım. çok üzgünüm. benimde 3 yumurta oluştu. 1 olgun deildi 2 tane toplnadı.

fsh 28 idi 3yumurta oluşmuştu iki toplandı,ikiside döllendi,biri genetiği bozukyu biri transfer edildi oda tutmadı

Merhaba Melikepam ve meldi,
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Benim de rezervim epey azalmış hatta tedaviye başlarken doktorum yumurta bulur muyuz bilemem dedi, 5 yumurta toplandı 1 i boş çıktı, 2si transfer edildi ama sonuç (

fsh 28 idi 3yumurta oluşmuştu iki toplandı,ikiside döllendi,biri genetiği bozukyu biri transfer edildi oda tutmadı

benim ikiside döllendi tek embryo yasası nedeni ile tek kondu. diğeri donduruldu. şimdi benim bu sorun birden çıktı daha iki ay öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. senin ne zaman bu teşhis konuldu. ne zamndır uğraşıyorsun. fsh ı düşürmek için neler yaptın.

ayşe merhaba canım. sen ne zamandır upğraşıoyrsun. ben druma yalvarmam rağmen tek tarnsfer yaptı. se hangi şehirdesin. kaç yaşındasın.

diğer ikisi donduruldumu. senin yaşın kaç fsh ın kaç..

ben bu ay dinlenip tekrar tedaviye naşlıcam. dr zaman kısıtlı dedi. bu arada fsh ı düşürmk için kürlerlle birşeyler yapıcam. şu an onları araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…