Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende malesef ekimde negatifi gödüm histereskopi olucam bu ay sonra donmuşları denicem...
ben 2. için ay sayıyorum heheheheheheh temmuz 2 de negatifle sonuçlanan bi denem geçirdim 2.sinide Rabbim izin verirse mayısta yaptıracagım bakalım herşey kısmet inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz
Merhaba bende temmuzda 2,denemede hamıs kalıp sorun oldugu ıcın bebegını erken kaybeden bırıyım
hısteroskopıde anlasıldı banada yer varmı aranızda bayanlar:))))
bende malesef ekimde negatifi gödüm histereskopi olucam bu ay sonra donmuşları denicem...
hepiniz h.geldiniz kızlar aynı şeyleri yaşayacagız yuine desenize nerde yaptırdınız sorunlarınız neydi kızlar sizin
zinal cim inşallah 2. de yüzün güler neden mayısa kadar bekliyosun anlamadım çok uzun değilmi süre bana 2 ay sonra gel dediler![]()
Canım çok üzüldüm neydiki sende sorun tek embriyomu transver edeildi sana
bende temmuzda negatifi görüm...2 yumurta oluşmuştu..ikiside boş çıktıen kısa sürede başlıycam 2, denemeye...sorun erken yumurta yetmezliği....sizin sorunlar neydi...
canım embiryo kalitem oldukça iyiydi vetutunmama sebebi rahim iç dokusundan falan kaynaklı olabilirmi diye 2. transferden önce onu yapmak istedi doktorum daha kesin bir adım atalım diye yani....Bende Laparoskopi olucam . Neden gerekli gördüler cnm ?*
benimde 3 tane donmuş bebişim var 2 ay sonra çağırdılar sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bu sefer olacak inanıyorum bu arada genetik testler varmış onlar yapılacak sorun araştırılacak...
canım embiryo kalitem oldukça iyiydi vetutunmama sebebi rahim iç dokusundan falan kaynaklı olabilirmi diye 2. transferden önce onu yapmak istedi doktorum daha kesin bir adım atalım diye yani....
hayırlı olsun bakalım.... benimde 2 tane donmuşum var. 3.gün embiryosu ama 5. güne giderse transfer yapılacak öle istiyo ulun bey.... bu arada umut tüp bebek ulun bey hastasıyım.....