• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 2. şans

ben 2. için ay sayıyorum heheheheheheh temmuz 2 de negatifle sonuçlanan bi denem geçirdim 2.sinide Rabbim izin verirse mayısta yaptıracagım bakalım herşey kısmet inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz

Merhaba bende temmuzda 2,denemede hamıs kalıp sorun oldugu ıcın bebegını erken kaybeden bırıyım
hısteroskopıde anlasıldı banada yer varmı aranızda bayanlar:))))

bende malesef ekimde negatifi gödüm histereskopi olucam bu ay sonra donmuşları denicem...

hepiniz h.geldiniz kızlar aynı şeyleri yaşayacagız yuine desenize nerde yaptırdınız sorunlarınız neydi kızlar sizin

:28:
ben 2. için ay sayıyorum heheheheheheh temmuz 2 de negatifle sonuçlanan bi denem geçirdim 2.sinide Rabbim izin verirse mayısta yaptıracagım bakalım herşey kısmet inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz

zinal cim inşallah 2. de yüzün güler neden mayısa kadar bekliyosun anlamadım çok uzun değilmi süre bana 2 ay sonra gel dediler:28::28:

Merhaba bende temmuzda 2,denemede hamıs kalıp sorun oldugu ıcın bebegını erken kaybeden bırıyım
hısteroskopıde anlasıldı banada yer varmı aranızda bayanlar:))))

çok üzüldüm canım Allah tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...

bende malesef ekimde negatifi gödüm histereskopi olucam bu ay sonra donmuşları denicem...

benimde 3 tane donmuş bebişim var 2 ay sonra çağırdılar sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bu sefer olacak inanıyorum bu arada genetik testler varmış onlar yapılacak sorun araştırılacak...

:emir_bebek:
hepiniz h.geldiniz kızlar aynı şeyleri yaşayacagız yuine desenize nerde yaptırdınız sorunlarınız neydi kızlar sizin

zınal cim sende hoş geldin ben ankara mayada yaptırdım sen nerede yaptırdın ?kısa protokol herşey çok iiydi 1. kalite 8 hücreli bir embriyoydu dr um çok umutluydu ama kısmet değilmiş şimdi araştırıyoruz neden olmadı diye 2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyeceğiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:28:

zinal cim inşallah 2. de yüzün güler neden mayısa kadar bekliyosun anlamadım çok uzun değilmi süre bana 2 ay sonra gel dediler:28::28:

Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün canım ben 9.günde burda okuyup idrar tahlili yaptım idrar tahlilinde 12 .güne kadar pozitifi gördüm ama kan tahlilinde negatifi gördüm keşke o idrar tahlillerini yapmaz olaydım :( pisikolojik olarak çok yıkıldım o yüzden dr um 6 aydan önce yapmam 2.yi dedi sen nezaman hazır olursan ozaman dedi zaten 5500 lirada anında bulunan bişey deil anca 6 ayda biriktiririz :):):):)zaten dr um hep diyo dondurulmuş varsa 2 ay yoksa en erken 4 aydan önce tüpde deneme yaptırtmıyo benim dondurulmuşum olmadıgı için tekrar tüp olacak bakalım herşeyin hayırlısı

bende temmuzda negatifi görüm...2 yumurta oluşmuştu..ikiside boş çıktı:( en kısa sürede başlıycam 2, denemeye...sorun erken yumurta yetmezliği....sizin sorunlar neydi...

Canım çok üzüldüm neydiki sende sorun tek embriyomu transver edeildi sana

bizim sorunumuz eşimde sperm azlıgı ve canlısı az :( evet tek embriyo 5.gün transferiydi hatta dr um bile dedi 100 gebelik bekledigim bi hastamdın nasıl oldu anlamadım die hemşireler bile şok olmuştu ama işte rabbim nasip etmemiş ne diyeyim :(

bende temmuzda negatifi görüm...2 yumurta oluşmuştu..ikiside boş çıktı:( en kısa sürede başlıycam 2, denemeye...sorun erken yumurta yetmezliği....sizin sorunlar neydi...

desene sende benim gibisin temmuz hüsranısın :):) olsun rabbim nasip ettiginde bizde anne olacagız nezaman kendini hazır hissedersen ozaman yaptırt arkadaşım biliyosun bizim bu yolda moral çok önemliii :)

Bende Laparoskopi olucam . Neden gerekli gördüler cnm ?*
canım embiryo kalitem oldukça iyiydi vetutunmama sebebi rahim iç dokusundan falan kaynaklı olabilirmi diye 2. transferden önce onu yapmak istedi doktorum daha kesin bir adım atalım diye yani....

benimde 3 tane donmuş bebişim var 2 ay sonra çağırdılar sabırsızlıkla bekliyorum o günü inşallah bu sefer olacak inanıyorum bu arada genetik testler varmış onlar yapılacak sorun araştırılacak...

hayırlı olsun bakalım.... benimde 2 tane donmuşum var. 3.gün embiryosu ama 5. güne giderse transfer yapılacak öle istiyo ulun bey.... bu arada umut tüp bebek ulun bey hastasıyım.....

canım embiryo kalitem oldukça iyiydi vetutunmama sebebi rahim iç dokusundan falan kaynaklı olabilirmi diye 2. transferden önce onu yapmak istedi doktorum daha kesin bir adım atalım diye yani....

hayırlı olsun bakalım.... benimde 2 tane donmuşum var. 3.gün embiryosu ama 5. güne giderse transfer yapılacak öle istiyo ulun bey.... bu arada umut tüp bebek ulun bey hastasıyım.....

Anladım cnm umarım sorun çıkmaz . Bende 12 sini bekliyorum allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin ...

benimde 3 gün embriyosu ama ne zaman transver olacak bilmiyorum size him genetik ve pıhtılaşmayla ilgili testler verilmedimi bana verdiler mayadan laparoskobi veya histeroskobi yaptıran varmı nasıl oluyor bizi bilgilendirirmisiniz.....

Back
X