Tüp bebekte 2. Transfer

Genetik bölümünde şehir hastanesinde kanda trombofili paneline bakıldı üç değerimde düşük düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. 6+4haftalık hamileyim darısı size inşallah
çok mutlu olduum sağlıcakla kucağınıza alın teşekkür ederim,amin işte ilk seferinde tutmuyorsa bi sorun vardır doktorun gerekli testleri yapması lazım ama tutmaması doğala getirdi. Zor bi süreç mutluluğunuzla mutlu oldum

Evet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ın çok teşekkürler sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum

Evet bunu da çok duydum benim ne annemde ne teyzelerimde bulantı olmamış . İnşallah canım konuşmak iyi geldi. Bakalım yarın neyi kafama takacağım ahahahahha
Öyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorum bu sefer salıyım çok doktora gitmeyim her şey olacağına varıyor diyorum şimdi de haftaya bi gidiyim de

Öyle oluyor bn de şuan kasık ağrım olsa takıyorum olmasa takıyorum bu sefer salıyım çok doktora gitmeyim her şey olacağına varıyor diyorum şimdi de haftaya bi gidiyim de
Benimde ara ara kasık ağrım var çekilme şeklinde veya batma şeklinde oluyor. Ay biz niye böyleyiz Allah yardımcımız olsun

D vitaminini süreçten önce kullansan çok iyi olurdu canım bana doktor bırak dedi gebelikte kadın doğum da 3ay sonra başlatıyor magnezyumda sıkıntı olmaz
Süreçten önce ikisini de kullanıyordum şimdi iki kez magnezyum içtim o kadar doktora soracağım inş görürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…