- 16 Ekim 2024
- 1.350
- 963
- 38
- 35
Artık olmuyor gibi ya da dünden beri afedersin ishal filan hastalandım onun ağırsa olduğu için bi şeye odaklanamıyorumBenimde ara ara kasık ağrım var çekilme şeklinde veya batma şeklinde oluyor. Ay biz niye böyleyizAllah yardımcımız olsun
Ben de her şeye mesaj atıyorum sağ olsun çok anlayışlı müsait olunca cevap yazıyorSüreçten önce ikisini de kullanıyordum şimdi iki kez magnezyum içtim o kadar doktora soracağım inş görürsem
Ben sadece hemşirelerle muhatap oluyorum hoca pozitif haberi vermek için aradı sadeceBen de her şeye mesaj atıyorum sağ olsun çok anlayışlı müsait olunca cevap yazıyor
YaaBen sadece hemşirelerle muhatap oluyorum hoca pozitif haberi vermek için aradı sadece
Evet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ınçok teşekkürler sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum
AaahEvet ilk transferimde 9.haftada kalbi durdu kaybettim maalesef zorla bütün testleri yaptırdık şehir hastanesinden biz elimizden geleni yapalım da taktir Allah’ınçok teşekkürler sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum
Aminİnşallah bebeğin bu sefer sana sımsıkı tutunur öyle olacak gibi de hissettimdua edeceğim sen de dualarında bana yer ver Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Sağ olun inşallah güzel haberlerle gelinAaahçok büyük acılar çok saygı duyuyorum bu süreçten sağlam çıkanlara hayırlısıyla olur inş, size bilgi veririm sağlıcakla kalın
Bir şey sormayı unuttumSağ olun inşallah güzel haberlerle gelin
Yaa ben kürtaj olduğum için rahmin toparlanması için 3-4ay beklemem gerekiyordu o arada genetikte testler filan yaptırdım bir de kalan embriyomu genetiğe gönderdim derken bir de üstüne başka şeyler çıktı benimki uzadı ama normalde adetle başlıyorlar kürtaj durumun film olmadıysaBir şey sormayı unuttumilk transferle 2. Arasında ne kadar zaman geçti ? Benim doktorum adetin gelince gel dedi
Anladım sürecin içinde süreç yaşamışsınız bir de. Neyse ki güzel sonuçlanmış.Yaa ben kürtaj olduğum için rahmin toparlanması için 3-4ay beklemem gerekiyordu o arada genetikte testler filan yaptırdım bir de kalan embriyomu genetiğe gönderdim derken bir de üstüne başka şeyler çıktı benimki uzadı ama normalde adetle başlıyorlar kürtaj durumun film olmadıysa
Evet maalesef inşallah herkese ve bana sağlıklıca zamanı geldiğinde doğumla sonuçlanan gebelikler nasip etsinAnladım sürecin içinde süreç yaşamışsınız bir de. Neyse ki güzel sonuçlanmış.teşekkür ederim
Canım sen şimdi evde küçük işler yapıyor musun hep transfer süreci gibi dinleniyor musunEvet maalesef inşallah herkese ve bana sağlıklıca zamanı geldiğinde doğumla sonuçlanan gebelikler nasip etsin
Ben ev taşıdım maalesef de kendi yerleştircm şeyleri yerleştirdim gerisine karışmadım mutfağımı dolabımı filan yerleştirdim temizliğe de birini ayarladım hiç dokunmadım onun dışında hala süpürgeyi bile eşim tutuyor ben yemek kahvaltı filan hazırlıyorum dediğim gibi temizlik yapmıyorum kendimi yoracak şeyler yapmamaya çalışıyorum hala namazımı oturularak kılıyorumCanım sen şimdi evde küçük işler yapıyor musun hep transfer süreci gibi dinleniyor musun
Aa tamam vende dikkat edeyim o zaman süpürge yapsam mı diye düşündüm deBen ev taşıdım maalesef de kendi yerleştircm şeyleri yerleştirdim gerisine karışmadım mutfağımı dolabımı filan yerleştirdim temizliğe de birini ayarladım hiç dokunmadım onun dışında hala süpürgeyi bile eşim tutuyor ben yemek kahvaltı filan hazırlıyorum dediğim gibi temizlik yapmıyorum kendimi yoracak şeyler yapmamaya çalışıyorum hala namazımı oturularak kılıyorum
Yapma bence süpürgeye ve ağır işlere dikkat etmek lazım eşin yapsınAa tamam vende dikkat edeyim o zaman süpürge yapsam mı diye düşündüm de
AmiinEvet maalesef inşallah herkese ve bana sağlıklıca zamanı geldiğinde doğumla sonuçlanan gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?