Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

H M

Nirvana
Pro Üye
22 Ağustos 2015
29.693
En iyi cevaplar
1
86.647
598
4ncu denemeye kadar gelmiş biri olarak rekormu kırdım acaba umudum 5 e kadar gitmemek..
Düşük vs yapanlar neler yaptınız nasıl devam ettiniz.. kaç ay ara ile yaptınız merak etmekteyim
Uzun denemesi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Kaçıncı da kucağınıza aldınız..
İlk denemede kucağımiza almayı çok isterdik ama nasip olmadı.
Kaç ay ara ile nasıl yapılmalı kararsızım yapmalimiyim ona da kararsızım.
Dondurulmuş denedim 2 şer tane koydurdum
İlki kimyasal ikinci 2 kese 3ncu 3 aylık kayıp.
Genetik test yaptırdım kullanmam gerekeni kullandım.
Yine dondurulmusum var
Embriyoya genetik test yaptırmadım
Yeni opu yapıp yaptırmam isteniyor ama kafa kalmadı pek.
5.gun embriyolari hepsi bu arada.

Son düzenleme:
Yokmu 4ncu denemeye gidecek olan ,

5. Opu 4. Transferimi yaşıyorum şu an, hepsini 1 senede yaptım geçen yıl eylül’de başlamıştım. Bu bir yıla bir negatif, bir kimyasal bir kayıp (9. Haftada kalp durması) sığdırdım. İki kez 2’şer adet NGs’ye embriyo gönderdim sonuç negatif olunca bu denemede göndermeden doğrudan transfer oldum. Benim Yaş 42, senin yaş küçükse içinden geleni sindire sindire yap, yetişme telaşını yaşama ki güzel geçsin sürecin :)

Reactions: H M
30 yaşındayım.. 3 dondurulmusum daha var..
Bende bu ngs konusunu düşünüp duruyorum.
Yeniden opu yapmayı gözüm kesmiyor bide uzaktayım hastanemden.. yinemi aynı şeyler olur korkusu da var..inşallah bu denemeniz tutar sağlıkla

1 senede hepsini yapmakta gerçekten azim ben dondurulmuş yaptığım halde yoruldum
Bende geçen yıl 2019 da ağustosta başladım Ekim'de transfer oldum 2nciside aralikta oldum 3ncu 6 ay sonra bu sene oldu

İnşallah daha çok gençsin mutlaka çocuğun olur, düşük vs dolayısıyla kromozom bozukluğu sorunu yoksa dondurulmuş deneyebilirsin tutma olasılığı daha yüksek.

İnşallah daha çok gençsin mutlaka çocuğun olur, düşük vs dolayısıyla kromozom bozukluğu sorunu yoksa dondurulmuş deneyebilirsin tutma olasılığı daha yüksek.
Genetik testlerimizde bı sorun gözükmedi ama son embriyolarım olduğu için surcemdeyim..
İnşallah olur isteyen herkesin, psikolojik olarak yorucu herşeyi geçtim de ..
Sonucunuz paylaşırsanız sevinirim inşallah umut olur banada..
Cesarete ihtiyacim var.icimde çok istek var ama beyin sürekli düşünüyor.

Yokmu 4ncu denemeyi yapan

Bende aynı durumdayım yaş 43 4 opu 5 tüp bebek

Ben varım 4.yü yapacağım 4 deneme 0 transfer doktor ne zaman başlayalım derse başlayacağım he cesaretin var mi dersen cık

Ben varım 4.yü yapacağım 4 deneme 0 transfer doktor ne zaman başlayalım derse başlayacağım he cesaretin var mi dersen cık
Negatifmiydi hepsi transfermi gidemediniz?
Yaşınız kaç peki inşallah bu sefer olur
Herkesin ayrı bı skntisi var bu yolda işte

Negatifmiydi hepsi transfermi gidemediniz?
Yaşınız kaç peki inşallah bu sefer olur
Herkesin ayrı bı skntisi var bu yolda işte
Yaşım 30 canım transfere geçemiyorum amh da yüksek pko değilim doktorlar da şaşırıyor 6 yılı devirdim artık inşallah rabbim hepimize nasip eder

Reactions: H M
Yaşım 30 canım transfere geçemiyorum amh da yüksek pko değilim doktorlar da şaşırıyor 6 yılı devirdim artık inşallah rabbim hepimize nasip eder
Allah Allah.. türlü türlü skntilar.iste herkes farklı aşamalar görüyor..
Peki şuan opu oldunmu?
Moralini yüksek tut inşallah
Burda bı arkadasimiz 2 kere opu olamadı o aşamaya gelemedi ama.normal yoldan kaldı hamile.. hiç umutsuz olma.. nasibin başka şekilde gelicek.belki.

Çevre baskısı beni yoruyor canım ben kabullendim bu durumu da yok daha iğnelere bile başlamadım inşallah darısı başımıza doğalı da geçtim tüp bebekle olsa raziyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…