Ah canim benim bizim da sınavımız bu..
Bana hic havuz yöntemi uygulandi ben de simdi onu isteyeceğim son 1 deneme daha istiyorum içime hayir bitti diyemiyorum o ses susmuyor..
Maddi manevi o zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Bakma benimkide susmuyorAh canim benim bizim da sınavımız bu..
Bana hic havuz yöntemi uygulandi ben de simdi onu isteyeceğim son 1 deneme daha istiyorum içime hayir bitti diyemiyorum o ses susmuyor..
Maddi manevi o zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Arkadaşımız transfere gidememiste hiç sorun gozukmuyormus bende seni dedim 2 kere yaptırdın ya sende normal hamile kaldın diye umutsuz olmasın diye arkadaşEfendim gülüm
Evet ben 1buçuk yıl önce 2 kere acıbademde tüp bebek yaptırdım ilkinde 8 yumurtanın hiç biri döllenmedi.ikinci de 3 yumurta döllendi ama 5.güne gitmedi ve transfer olamadım ama 6 kere normal yoldan gebelik yaşadım.Tüp bebek yaptırmamın nedeni eşimin morfolojisiydi.Hem hız düşüktü hem morfoloji %1 di.ama tüp bebek sonrası benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylediler.Bu süreçte impryl omepaq10 prowomen arısütü propolis gibi takviyeler kullandım devamlı spor yaptım her gün çeyrek avokado yedim akdeniz usülü beslendim.eğer bulabilirseniz çim suyu da çok faydalı.bana yumurta donasyonu bile önermişlerdi yumurtam varken çok şükür bunlara gerek kalmıyor rabbim çok büyak.Her zaman doğal besleninArkadaşımız transfere gidememiste hiç sorun gozukmuyormus bende seni dedim 2 kere yaptırdın ya sende normal hamile kaldın diye umutsuz olmasın diye arkadaş
Bendede bunların hiçbiri olmadı ama genede kaybettimEvet ben 1buçuk yıl önce 2 kere acıbademde tüp bebek yaptırdım ilkinde 8 yumurtanın hiç biri döllenmedi.ikinci de 3 yumurta döllendi ama 5.güne gitmedi ve transfer olamadım ama 6 kere normal yoldan gebelik yaşadım.Tüp bebek yaptırmamın nedeni eşimin morfolojisiydi.Hem hız düşüktü hem morfoloji %1 di.ama tüp bebek sonrası benim yumurtalarımın kalitesiz olduğunu söylediler.Bu süreçte impryl omepaq10 prowomen arısütü propolis gibi takviyeler kullandım devamlı spor yaptım her gün çeyrek avokado yedim akdeniz usülü beslendim.eğer bulabilirseniz çim suyu da çok faydalı.bana yumurta donasyonu bile önermişlerdi yumurtam varken çok şükür bunlara gerek kalmıyor rabbim çok büyak.Her zaman doğal beslenin
Bunun en canlı örneği benim canım hamile kalmakla da bitmiyor iş.en zoru hamile kaldıktan sonra başlıyor benim 5 kaybım var işte.Allah dayanma gücü versin.Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır var.Ben önceden bu kadar çok çocuk istemiyordum kaybettikçe insan daha fazla anne olmak istiyor.Hepimize nasip olsun inş.
Benimde öyle oldu canim aynen içimdeki istek artti çok yarım kalmışlık laBunun en canlı örneği benim canım hamile kalmakla da bitmiyor iş.en zoru hamile kaldıktan sonra başlıyor benim 5 kaybım var işte.Allah dayanma gücü versin.Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır var.Ben önceden bu kadar çok çocuk istemiyordum kaybettikçe insan daha fazla anne olmak istiyor.Hepimize nasip olsun inş.
Amin diyelim. Büyük konuşmak istemiyorum ama bu saatten sonra sabır tahammül yokHimm Allah'tan umut kesilmez nasibin yaşı yok ama şartlar değişebilir sadece.. Rabbim tattirsin inşallah
Ben 30 esim 31
15 haftalık melek kızımı kaybettim bu duygu oyle güzelmiş ki gerçekten eskisinden daha cok istiyorum artik bende..Bunun en canlı örneği benim canım hamile kalmakla da bitmiyor iş.en zoru hamile kaldıktan sonra başlıyor benim 5 kaybım var işte.Allah dayanma gücü versin.Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de bir hayır var.Ben önceden bu kadar çok çocuk istemiyordum kaybettikçe insan daha fazla anne olmak istiyor.Hepimize nasip olsun inş.
benim de yaşım 33. bende de aynı sizinki gibi durum var. 3 toplamada ancak 3 embriyo ki onlarda 3.gün daha 5.güne giderler mi belli değil.. 2 yıl önce bi daha denemem oldu ama olmadı. 5 opu bu da 3.transferim olacak. 2 defadır da transferim rahim inceliğinden erteleniyor. Bundan sonra eşim de artık denememi istemiyor canına yazık iğne ilaç diyor ama o iç ses istek susmuyor işte.Kızlar benımde ikinci denemem ama her seferınde tekrar yumurta toplama vs o surec beni cok yıprattı. Sımdı ilkinde 4 yumurta toplandı 3 döllendı 2sı 5.gune gitti 1i taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. biri donduruldu. Sımdı salı gunu tekrar yumurta toplama ıslemı oldu ardından histereskopi (y seklındeki rahım düzeltildi ) malesef 2 yumurtadan biri buyudu 1 yumurta toplandı. cok sukur oda dollendı. Insallah 4. 5. güne kadar gider. Doktor tekrar havuz yontemı dedı ama cidden maddi manevi cok yıprandım. İkinci tedavide rapor cıkarttıgım halde toplam 50 bin harcamısızbu arada yasım 32 sorunum erken menopoz amh dusuklugu.
Rabbim yardımcın olsun ama 1 taneyi 5.gun bekletmeseler keşke risk yani.. ya gitmezse.. transfer olman daha ii olmazmiydi... Çok masraf ya.Kızlar benımde ikinci denemem ama her seferınde tekrar yumurta toplama vs o surec beni cok yıprattı. Sımdı ilkinde 4 yumurta toplandı 3 döllendı 2sı 5.gune gitti 1i taze transfer oldu malesef negatifle sonuclandı. biri donduruldu. Sımdı salı gunu tekrar yumurta toplama ıslemı oldu ardından histereskopi (y seklındeki rahım düzeltildi ) malesef 2 yumurtadan biri buyudu 1 yumurta toplandı. cok sukur oda dollendı. Insallah 4. 5. güne kadar gider. Doktor tekrar havuz yontemı dedı ama cidden maddi manevi cok yıprandım. İkinci tedavide rapor cıkarttıgım halde toplam 50 bin harcamısızbu arada yasım 32 sorunum erken menopoz amh dusuklugu.
O ses susmaz canim.. hep yine yine der arsız bı sesbenim de yaşım 33. bende de aynı sizinki gibi durum var. 3 toplamada ancak 3 embriyo ki onlarda 3.gün daha 5.güne giderler mi belli değil.. 2 yıl önce bi daha denemem oldu ama olmadı. 5 opu bu da 3.transferim olacak. 2 defadır da transferim rahim inceliğinden erteleniyor. Bundan sonra eşim de artık denememi istemiyor canına yazık iğne ilaç diyor ama o iç ses istek susmuyor işte.
evet maalesef o istek tamam bu sefer bitti desem de işte susmuyor. doktorların paylaşımlarını bazı kişilerin pozitif haberini alınca acaba diyorum o doktora mı gitseydim. Bu hiç bitmeyecek sanırım.O ses susmaz canim.. hep yine yine der arsız bı ses
Benm dondurulmuslarim bitene kadar kafamı yiyip durucak hadi transfere gitt diye diye..evet maalesef o istek tamam bu sefer bitti desem de işte susmuyor. doktorların paylaşımlarını bazı kişilerin pozitif haberini alınca acaba diyorum o doktora mı gitseydim. Bu hiç bitmeyecek sanırım.
Allah hayırla nasip etsin canım benim4ncu denemeye kadar gelmiş biri olarak rekormu kırdım acabaumudum 5 e kadar gitmemek..
Düşük vs yapanlar neler yaptınız nasıl devam ettiniz.. kaç ay ara ile yaptınız merak etmekteyim
Uzun denemesi olanlar yazarsa çok sevinirim.
Kaçıncı da kucağınıza aldınız..
İlk denemede kucağımiza almayı çok isterdik ama nasip olmadı.
Kaç ay ara ile nasıl yapılmalı kararsızım yapmalimiyim ona da kararsızım.
Dondurulmuş denedim 2 şer tane koydurdum
İlki kimyasal ikinci 2 kese 3ncu 3 aylık kayıp.
Genetik test yaptırdım kullanmam gerekeni kullandım.
Yine dondurulmusum var
Embriyoya genetik test yaptırmadım
Yeni opu yapıp yaptırmam isteniyor ama kafa kalmadı pek.
5.gun embriyolari hepsi bu arada.
KalamiyordumAllah hayırla nasip etsin canım benim
Tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi
Peki kaç yıldan sonra ilk tüp bebek denemenizi yaptınız?Kalamiyordum
Morfoloji 1 2 çıkıyordu. Tüple kaldım hep..
Bende pko vardı ama zararlı boyutta degildi..
4 yıli geçiyordu canim yaptırdım 11 ayda 3 kere hamile kaldım tüp bebeklePeki kaç yıldan sonra ilk tüp bebek denemenizi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?