Çizik atılmadı ama prp yapılmıştı rahim içineNasip canım hayırlısı olsun çok zor.Bu durumlarda sinirleniyorum ama elden birşey gelmiyor.Bence bir yerlerde bi hata yapılıyor birşeyler eksik yapılıyor.Rahime çizik falan atıldı mı?
Yaa ne güzel.. öyle deme bu çok güzel birşey.. insan zaman geçince yeniden istiyor senin işin kolaylaşıyor bu durumda da..6 tane var ama tutunmayınca anlamsız.
Evet tekrar denerim bi 3 ay sonra diye düşünüyorum. Farklı bi doktorla öngörüşme de yapıcamYaa ne güzel.. öyle deme bu çok güzel birşey.. insan zaman geçince yeniden istiyor senin işin kolaylaşıyor bu durumda da..
Canım sen şu çizik işini bi düşün.8 yıl bebeği olmayan bir arkadaş basit bir çizik atma işlemi sonrası hamile kaldı.Tabiki rabbim nasip ederse herşey olur.Evet tekrar denerim bi 3 ay sonra diye düşünüyorum. Farklı bi doktorla öngörüşme de yapıcam
Başka bi doktora gidicem görüşme yapmaya. Belki o söyler de yaptırırım. Sanırım histeroskopi esnasında yapılan bir şeyCanım sen şu çizik işini bi düşün.8 yıl bebeği olmayan bir arkadaş basit bir çizik atma işlemi sonrası hamile kaldı.Tabiki rabbim nasip ederse herşey olur.
Geçmiş olsun. Çok zor sürekli negatif ile karşılaşmak biliyorum. Ama dondurulmuş embriyo cok büyük nimet. Benim 2 embriyom 5. Güne gidiyor oda transfer oluyor o kadar. Sonra sil baştan...Başka bi doktora gidicem görüşme yapmaya. Belki o söyler de yaptırırım. Sanırım histeroskopi esnasında yapılan bir şey
Hayırlısı inşallah.Bence de farklılık iyidirBaşka bi doktora gidicem görüşme yapmaya. Belki o söyler de yaptırırım. Sanırım histeroskopi esnasında yapılan bir şey
Tabi canım haklısın. 3 kere toplattım 5 kere transfer oldum ben. Şuan 2-3 kere daha transfer olabilirim gibi duruyor. Sonra ben de sil baştanGeçmiş olsun. Çok zor sürekli negatif ile karşılaşmak biliyorum. Ama dondurulmuş embriyo cok büyük nimet. Benim 2 embriyom 5. Güne gidiyor oda transfer oluyor o kadar. Sonra sil baştan...
Vazgecmeyin tabiki.. 5 negatiften sonra herhangi bisey yapmadilar mi? Rahim filmi, histeroskopi vs hepsi yapıldı mi?Tabi canım haklısın. 3 kere toplattım 5 kere transfer oldum ben. Şuan 2-3 kere daha transfer olabilirim gibi duruyor. Sonra ben de sil baştantabi o zamana kadar vazgeçmezsem..
Histeroskopi hariç her şey yapıldı. Hiçbi sorunumuz çıkmıyor ama embriyolar da tutunmuyorVazgecmeyin tabiki.. 5 negatiften sonra herhangi bisey yapmadilar mi? Rahim filmi, histeroskopi vs hepsi yapıldı mi?
13 gün mu.. çok fazla geçmişKızlar test yaptırdım negatif üzerinden 13 gün geçti hala adet olmadım siz ne zaman oldunuz
Allah Allah.. bı kadın doğuma gitsenTest yaptırdım ama düşük değer bile çıkmadı yarın tekrar doktorumu mu arayım ne yapayım
Yani bende çok şaşırdım araştırdığım kadarıyla en geç bir haftada olmuş herkes yarın gitsem mi ya aslında doktoru negatif ye aradık 15 gün içimde olursun dedi araştırdım hiç bu kadar fazla yokAllah Allah.. bı kadın doğuma gitsen
Bı git bence doktor birşey yok derse beklemen gerek başka yapicak birşey yok maalesef.Yani bende çok şaşırdım araştırdığım kadarıyla en geç bir haftada olmuş herkes yarın gitsem mi ya aslında doktoru negatif ye aradık 15 gün içimde olursun dedi araştırdım hiç bu kadar fazla yok
Ya belki stres vs yaptığın için geçilmiştir doktora bı git inşallah için rahat ederÇok stres oluyorum yarın tekrar sorayım olmazsa tskler
Evet çok stresli biriyim inanki panik atak var birde en ufak olumsuz şey düşünsem başım dönüyor bayılacak gibi oluyorumYa belki stres vs yaptığın için geçilmiştir doktora bı git inşallah için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?