Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu yazdığım arkadaşın bilmiyorum ne kadar ödediğini ama geçen hafta başka birini okudum. O da yirmi civarı göndermiş pgt için, normalde bi tanesi 325 Euro ama doktoru laboratuvar ile pazarlık yapmış çok embriyo var diye, tanesini 150 Euro’dan gönderdik, 25 bine yakın bişey tuttu yazmış.

Şükür ki değmiş

S Szr_ sen nabtin merak ettim.
Benim negatif oldu canım. Herşey iyiydi ama bilmiyorum açıkçası sıkıntı ne. Biraz detaylıca bakmaları lazım bence. Adet olunca gel dedi dr bakalım ne yapacağımıza dedi. Öyle yani

Reactions: H M
Vakumla olmadinmi?
Canım vakumla oldu. Çok tedirgindim Gülcan hoca korkma vakumla hiçbişey olmaz dedi. Kürtajdan 4 ay sonra bi rahim filmi çektirdim, yapışıklık ikiye bölmüş Rahmi, radyolog hemen kürtajını yapan doktora git görün dedi. Gittim Gülcan hoca niye geldin yapayım diye geldin dedi, baktı baktı yok burda yapışıklık dedi yolladı. 3-4 ay sonra Nesrin hoca aynı filmi aldı eline şak diye burda yapışıklık var dedi. Sonra transfer için Katater geçiyor mu geçmiyor mu bir sürü uğraştık. Şuan her hastane vakumla kürtaj yapıyor ama kürtajdan sonra hep rahimde sorunlar oluşuyor. Sadece rahim filmi çektirmeyince bunu görmüyorlar, bilmiyorlar.

Benim negatif oldu canım. Herşey iyiydi ama bilmiyorum açıkçası sıkıntı ne. Biraz detaylıca bakmaları lazım bence. Adet olunca gel dedi dr bakalım ne yapacağımıza dedi. Öyle yani
kucağına almak nasip olacaksa tutunması daha.hayirli her zaman artık benm bakış açım değişti. İnşallah olur dondurulmusun varmi

Bende cekilicem bu adetimle aksi birşey olursa diğerlerini cekilicem. Valla ne diyeceğimi blmiyorum deevlette oldum ben maalesef araştırılır diye..

kucağına almak nasip olacaksa tutunması daha.hayirli her zaman artık benm bakış açım değişti. İnşallah olur dondurulmusun varmi
Yok kuzum yumurta rezervim az 2 tane kaliteli kalıyor elimde onları da transfer ediyorlar elimde dondurulmuş kalmıyor maalesef

Canım bu 25 bin ödeyenin 4 tane olumlusu gelmiş ams daha Transfer olmamış. Değer Allah’ın izniyle.
He daha denemedi.. Allah'ım nasıl paralar gidiyor ya kolaymi kazanılıyor.. Rabbim emeklerinin karşılığını versin

Cok korktum şimdi bende iyi bi yerde iyi bi doktorda oldum kurtaj ins bi sıkıntı olmamıştır.. Peki belirti olarak bi belirtin var mıydı

Cok korktum şimdi bende iyi bi yerde iyi bi doktorda oldum kurtaj ins bi sıkıntı olmamıştır.. Peki belirti olarak bi belirtin var mıydı
Valla herkeste olmuyor bu durumlar ama benim içim rahat etmeyecek bakilmayinca keşke demek istemiyorum hsg cekilicem o yuzden kuzu.

Yok kuzum yumurta rezervim az 2 tane kaliteli kalıyor elimde onları da transfer ediyorlar elimde dondurulmuş kalmıyor maalesef
Yaa peki böyle sürekli toplama yapınca indirim oluyormu merkezde?
Aslında yeniden toplanması daha iyi her ay farklı oluyor yumurtaların durumu.

Valla herkeste olmuyor bu durumlar ama benim içim rahat etmeyecek bakilmayinca keşke demek istemiyorum hsg cekilicem o yuzden kuzu.
Haklısın cnm önlem almak lazim aslinda.. Peki yapisiklik olunca bunun bi tedavisi oluyo mu biliyo musun

Yaa peki böyle sürekli toplama yapınca indirim oluyormu merkezde?
Aslında yeniden toplanması daha iyi her ay farklı oluyor yumurtaların durumu.
Ben raporlu yaptırdığım için havuz olmuyor canım. Yumurta toplandıktan sonra taze veya dondurulmuş belli bir süre sonra transfer yapılıyor.

Haklısın cnm önlem almak lazim aslinda.. Peki yapisiklik olunca bunun bi tedavisi oluyo mu biliyo musun
Histereskopi laparoskopi gibi şeyler oluyor ama ne kadar etkili olur mumamma.. çoğunda fayda ediyor yani önceden olan mühim birşey yok ise hallolluyor genelde.. bende hiç öyle.seyler izlenmedi.onceden belki şuanda yok ama baktiricam yinede.

Ben raporlu yaptırdığım için havuz olmuyor canım. Yumurta toplandıktan sonra taze veya dondurulmuş belli bir süre sonra transfer yapılıyor.
Rabbim güç kuvvet versin fazla ugrasanlar olarak belli kişileriz zaten
İnşallah güzel sonuçlar alırız gittigi yere kadar

Anladım cnm sağol. Su adetim düzene girsin bi kac ay sonra bende düşünürüm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…