6 taneKaç tane var di 4 tanemi demiştin.
Baya var senin ngs olabilir aslında.6 tane
Bu yazdığım arkadaşın bilmiyorum ne kadar ödediğini ama geçen hafta başka birini okudum. O da yirmi civarı göndermiş pgt için, normalde bi tanesi 325 Euro ama doktoru laboratuvar ile pazarlık yapmış çok embriyo var diye, tanesini 150 Euro’dan gönderdik, 25 bine yakın bişey tuttu yazmış.20 tane embriyoyu ne ne kadara gönderdi acaba?
Ya belki.koronadan ertelenicek durumlar bende bekleyip yeniden yaparım duruma göre.
Sence yasaklarda nasıl olucak? Ben uzaktan gidiyorum sen yakinsan sorun olmaz belki ama.
Ya belki farklı birşeyde yapabilirim tam kararini vermedim şahsen. Embriyolari genetige de yollayabilirim.
Şükür ki değmişBu yazdığım arkadaşın bilmiyorum ne kadar ödediğini ama geçen hafta başka birini okudum. O da yirmi civarı göndermiş pgt için, normalde bi tanesi 325 Euro ama doktoru laboratuvar ile pazarlık yapmış çok embriyo var diye, tanesini 150 Euro’dan gönderdik, 25 bine yakın bişey tuttu yazmış.
Canım vakumla oldu. Çok tedirgindim Gülcan hoca korkma vakumla hiçbişey olmaz dedi. Kürtajdan 4 ay sonra bi rahim filmi çektirdim, yapışıklık ikiye bölmüş Rahmi, radyolog hemen kürtajını yapan doktora git görün dedi. Gittim Gülcan hoca niye geldin yapayım diye geldin dedi, baktı baktı yok burda yapışıklık dedi yolladı. 3-4 ay sonra Nesrin hoca aynı filmi aldı eline şak diye burda yapışıklık var dedi. Sonra transfer için Katater geçiyor mu geçmiyor mu bir sürü uğraştık. Şuan her hastane vakumla kürtaj yapıyor ama kürtajdan sonra hep rahimde sorunlar oluşuyor. Sadece rahim filmi çektirmeyince bunu görmüyorlar, bilmiyorlar.Vakumla olmadinmi?
kucağına almak nasip olacaksa tutunması daha.hayirli her zaman artık benm bakış açım değişti. İnşallah olurBenim negatif oldu canım. Herşey iyiydi ama bilmiyorum açıkçası sıkıntı ne. Biraz detaylıca bakmaları lazım bence. Adet olunca gel dedi dr bakalım ne yapacağımıza dedi. Öyle yani
Canım bu 25 bin ödeyenin 4 tane olumlusu gelmiş ams daha Transfer olmamış. Değer Allah’ın izniyle.Şükür ki değmiş
Bende cekilicem bu adetimle aksi birşey olursa diğerlerini cekilicem. Valla ne diyeceğimi blmiyorum deevlette oldum ben maalesef araştırılır diye..Canım vakumla oldu. Çok tedirgindim Gülcan hoca korkma vakumla hiçbişey olmaz dedi. Kürtajdan 4 ay sonra bi rahim filmi çektirdim, yapışıklık ikiye bölmüş Rahmi, radyolog hemen kürtajını yapan doktora git görün dedi. Gittim Gülcan hoca niye geldin yapayım diye geldin dedi, baktı baktı yok burda yapışıklık dedi yolladı. 3-4 ay sonra Nesrin hoca aynı filmi aldı eline şak diye burda yapışıklık var dedi. Sonra transfer için Katater geçiyor mu geçmiyor mu bir sürü uğraştık. Şuan her hastane vakumla kürtaj yapıyor ama kürtajdan sonra hep rahimde sorunlar oluşuyor. Sadece rahim filmi çektirmeyince bunu görmüyorlar, bilmiyorlar.
Yok kuzum yumurta rezervim az 2 tane kaliteli kalıyor elimde onları da transfer ediyorlar elimde dondurulmuş kalmıyor maalesefkucağına almak nasip olacaksa tutunması daha.hayirli her zaman artık benm bakış açım değişti. İnşallah olurdondurulmusun varmi
He daha denemedi.. Allah'ım nasıl paralar gidiyor ya kolaymi kazanılıyor.. Rabbim emeklerinin karşılığını versinCanım bu 25 bin ödeyenin 4 tane olumlusu gelmiş ams daha Transfer olmamış. Değer Allah’ın izniyle.
Cok korktum şimdi bende iyi bi yerde iyi bi doktorda oldum kurtaj ins bi sıkıntı olmamıştır.. Peki belirti olarak bi belirtin var mıydıCanım vakumla oldu. Çok tedirgindim Gülcan hoca korkma vakumla hiçbişey olmaz dedi. Kürtajdan 4 ay sonra bi rahim filmi çektirdim, yapışıklık ikiye bölmüş Rahmi, radyolog hemen kürtajını yapan doktora git görün dedi. Gittim Gülcan hoca niye geldin yapayım diye geldin dedi, baktı baktı yok burda yapışıklık dedi yolladı. 3-4 ay sonra Nesrin hoca aynı filmi aldı eline şak diye burda yapışıklık var dedi. Sonra transfer için Katater geçiyor mu geçmiyor mu bir sürü uğraştık. Şuan her hastane vakumla kürtaj yapıyor ama kürtajdan sonra hep rahimde sorunlar oluşuyor. Sadece rahim filmi çektirmeyince bunu görmüyorlar, bilmiyorlar.
Valla herkeste olmuyor bu durumlar ama benim içim rahat etmeyecek bakilmayinca keşke demek istemiyorum hsg cekilicem o yuzden kuzu.Cok korktum şimdi bende iyi bi yerde iyi bi doktorda oldum kurtaj ins bi sıkıntı olmamıştır.. Peki belirti olarak bi belirtin var mıydı
Yaa peki böyle sürekli toplama yapınca indirim oluyormu merkezde?Yok kuzum yumurta rezervim az 2 tane kaliteli kalıyor elimde onları da transfer ediyorlar elimde dondurulmuş kalmıyor maalesef
Haklısın cnm önlem almak lazim aslinda.. Peki yapisiklik olunca bunun bi tedavisi oluyo mu biliyo musunValla herkeste olmuyor bu durumlar ama benim içim rahat etmeyecek bakilmayinca keşke demek istemiyorum hsg cekilicem o yuzden kuzu.
Ben raporlu yaptırdığım için havuz olmuyor canım. Yumurta toplandıktan sonra taze veya dondurulmuş belli bir süre sonra transfer yapılıyor.Yaa peki böyle sürekli toplama yapınca indirim oluyormu merkezde?
Aslında yeniden toplanması daha iyi her ay farklı oluyor yumurtaların durumu.
Histereskopi laparoskopi gibi şeyler oluyor ama ne kadar etkili olur mumamma.. çoğunda fayda ediyor yani önceden olan mühim birşey yok ise hallolluyor genelde.. bende hiç öyle.seyler izlenmedi.onceden belki şuanda yok ama baktiricam yinede.Haklısın cnm önlem almak lazim aslinda.. Peki yapisiklik olunca bunun bi tedavisi oluyo mu biliyo musun
Rabbim güç kuvvet versin fazla ugrasanlar olarak belli kişileriz zatenBen raporlu yaptırdığım için havuz olmuyor canım. Yumurta toplandıktan sonra taze veya dondurulmuş belli bir süre sonra transfer yapılıyor.
Anladım cnm sağol. Su adetim düzene girsin bi kac ay sonra bende düşünürüm belkiHistereskopi laparoskopi gibi şeyler oluyor ama ne kadar etkili olur mumamma.. çoğunda fayda ediyor yani önceden olan mühim birşey yok ise hallolluyor genelde.. bende hiç öyle.seyler izlenmedi.onceden belki şuanda yok ama baktiricam yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?