Ben de genetiksiz düşünüyorum. Gerek olsa doktor söylerdi. Kaldı ki zaten genetik teste maddi olarak yetişmek de çok zor.Benmde aynen öyle.. kafam bu yüzden çok karışık..
Ama kararım genetiksiz denemek yine.. alıştım bazı şeylere zaten..
Ne kadar denersin sorusuna kimse net cevap veremez duygular şartlar zaman degissede o istek bitmiyor
Kaybınız için çok üzüldüm..inşallah bundan sonraki tedaviniz yüzünüzü güldürür..belli mi olur belki sizin topiğinizde de ben tedaviye başlarım..ancak belli bir süre düşünmüyoruz..en uygun ve doğru zamanda inşallah..kısmet..Senin topiginde başladım tedaviye..
Geçen aradım bulamadım.
3ncuyu de denedim 3 aylıkken gitti..
Artık ne düşüncegimi bilmiyorum zamana bıraktım. İnsan yinede pes edemiyor kimine nasip yokuş çıkartıyor.. buda sinavimiz.
İnşallah toparlanıp yeni tedavinde gu,el sonuçlar alırsın
Rabbim yardımcın olsun ama 1 taneyi 5.gun bekletmeseler keşke risk yani.. ya gitmezse.. transfer olman daha ii olmazmiydi... Çok masraf ya.
Sen havuz yöntemini yabana atma.. sürekli uğraşmak daha zor.. sıcağı sıcağına yap dondurulsun pes etmiyorsun yine istiyorsun ilerde..
benim de yaşım 33. bende de aynı sizinki gibi durum var. 3 toplamada ancak 3 embriyo ki onlarda 3.gün daha 5.güne giderler mi belli değil.. 2 yıl önce bi daha denemem oldu ama olmadı. 5 opu bu da 3.transferim olacak. 2 defadır da transferim rahim inceliğinden erteleniyor. Bundan sonra eşim de artık denememi istemiyor canına yazık iğne ilaç diyor ama o iç ses istek susmuyor işte.
Moralin hazır olmadan yapma hicbirseyi moral çok önemli.. anlıyorum çok zor olduğunu bende hissediyorum derin derin. Ama Allah güç verince nasip seni çektikçe gidiyorsun bence..Cnm ameliyat oldugum ıcın transfer en erken 2 ay sonra. Aslında raporlu oldugum ıcın elimde cok ılac var ama yumurta toplama ıcın sıfırdan tedaviye baslatıyolar fiyatlarda malum acaba bu sefer devlettemı yapsam diyorum. Sonradan da pısman olmak istemiyorum.kafamda deli sorularEsımde bu beklediğim surelerde cok yıprandıgım İcin oda bu son diyor. Manevi boyutu bısı daha cok yıprattı diyor.
Çaresizliğimiz bir..Ben de genetiksiz düşünüyorum. Gerek olsa doktor söylerdi. Kaldı ki zaten genetik teste maddi olarak yetişmek de çok zor.
Allah razı olsunKaybınız için çok üzüldüm..inşallah bundan sonraki tedaviniz yüzünüzü güldürür..belli mi olur belki sizin topiğinizde de ben tedaviye başlarım..ancak belli bir süre düşünmüyoruz..en uygun ve doğru zamanda inşallah..kısmet..
Aynen teki 3 bin TL ye varıyor nerdeyse.. nasıl ustesinden gelelimkiBen de genetiksiz düşünüyorum. Gerek olsa doktor söylerdi. Kaldı ki zaten genetik teste maddi olarak yetişmek de çok zor.
AminnÇaresizliğimiz bir..
Sorunlarımız ayrı olsada.. aynı noktadayız.
İnşallah Rabbim tüm caresizlerin çaresi olur.. Yaradan büyük bizede lutfeder ama vererek ama vermeyerek ama sonu hayır olsun inşallah
Hayat çocuktan ibaret değil canim bizim sınavımız böyle ama kimin neyi neye götüreceği ni yanlız Allah biliyor o yüzden sağlığımız yerinde şükür nabalim.Bazen diyorum herkesin çocukları var ne güzel ne mutlu sonra da diyorum mutlaka onlarin da baska dertleri vardır.. Ama zormuş evlat imtihanı zormuş..
Ah o canavar bende de var sormaHayat çocuktan ibaret değil canim bizim sınavımız böyle ama kimin neyi neye götüreceği ni yanlız Allah biliyor o yüzden sağlığımız yerinde şükür nabalim.
Eşime dedim çocuğumuz olmassa yaşar gideriz nabalim hayat devam edecek dedim.
İçimdeki canavar hemen diyorki aaa çocuksuz hayat dusunulurmu öyle deme öyle deme diyor
Biliyormusun benim 2 gorumcemin biri 7 sene sora 2 tane peş peşe çocuğu oldu.Ah o canavar bende de var sormaetrafımızda cok çocuk hasreti yaşayan yok bizim ne bileyim belki ondan da etkileniyorum
Benim görümcem de istedi hemen oldu 2 çocuğu abimlerin ilk aydan ikizBiliyormusun benim 2 gorumcemin biri 7 sene sora 2 tane peş peşe çocuğu oldu.
Biri 5 sene sora dusuklerde sora 2 peş peşe çocuğu oldu..
Benm abimlerin 2 sininde 4 sene sora oldu.
Şimdi hepsi çocuklu ben kaldım gibi ortadabizimde oldu ama devam etmedi. Bakalım ne olacak.
Rabbim sağlık versin hepsineBenim görümcem de istedi hemen oldu 2 çocuğu abimlerin ilk aydan ikizsonra bi tane daha oldu. Devam etmemesi daha kötü be kuzum benimde ayni biliyosun o duyguyu yaşayıp kaybetmek cok daha zor..
Benim de yaşım 43 ve ilk kez tüp bebek için görüşmeye gittim. AMH im 0.15 çıktı. Doktor tahlil öncesi muayene etti ve yumurtan yok dedi. Ama kendi doktorum 20 gün önce 4 yumurta görmüştü bu kadar kısa sürede 4 yumurtam gitmiş olabilir mi? Doktor yaş dolayısıyla sıcak bakmadı. Bu şartlarda tüp bebeğe girmeyin, kendiniz denemeye devam dedi. Nasıl olacaksa artık tüp bebekle olmayan normal yolla. Siz ne düşünüyorsunuz benim hiç tecrübem yok. Yaşınız benimle aynı ama bende menopoz süreci basladi 4-5 aydır. Tecrübenizi paylaşabilir misiniz rica etsemBende aynı durumdayım yaş 43 4 opu 5 tüp bebek
DondurulmusmuBn 3 kere yaptirdim 4 ü de düşünmeye başladım
Sağol canım amin insallah.. umudum avuclarinda dagilinca gözyaşların düşünce o umuda bı başka duygu her seferinde..Benim de tüp, defalarca olmamasına rağmen zor bi süreçti parayı zamanı geçtim, umut, psikoloji çok zor gerçekten, hepinize tek tek duacıyım rabbim hemen nasip etsin sizlere, öyle güzel evlatlar nasip olsunki bu acıların zor günlerin esamesi bile kalmasın aklınızda, kalbim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?