3 tane genetige göndermek risk..Merhaba canım biliyorsun beni 3 negatifim var ..
Dün hastaneden haber geldi..
10 yumurta toplanip 8 tanesi 5. Güne gitti ve 1 tane transfer yapıldı.. kaldı 7 tane 5. Gün embriyosu ve dediler ki emin olmak için 6. Günü bekleyip öyle donduracagiz...
7 tane embriyodan 3 tanesi 6. Güne gitmiş ve dondurmuslar.. yani demem o ki 5. Gün bekleyip dondursalardi 7 tanesi kalacaktı ve negatif almaya devam edecektim...
Elediler elediler en iyilerini geriye kalanı dondurmuslar o 3 taneyi genetiğe yollasınlar istiyorum..genetik bir sıkıntı mı var öğrenmek istiyorum... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah....
3 tane genetige göndermek risk..
İçin rahat edicekse yap sonucunu bende merak ederim haberdar et. Benmde 3 tane ama doktorum risk dedi..
6.gun 5.gun meselesinden çok nasip meselesi kuzum.
Maalesef genetikte bozulma.ihtimali yüksek seni kesin bı kanıya goturmryecek yani dene ama yinede olumlu gelme durumunda var..Neden risk canım iyi değilse zaten transfer olmaya değmez ki?
Maalesef genetikte bozulma.ihtimali yüksek seni kesin bı kanıya goturmryecek yani dene ama yinede olumlu gelme durumunda var..
Donduruldugu için tekrar cozulucek biyopsi alinxak tekrar dondurulcak vs
Embriyo dayanamayabiliyormus.
Ne kadar çok olursa okadar iyi.
Kesinlikle gönder canım o bozulmayı ben araştırmıştım çok da sorun olmuyor embriyoya.hem eğer sıkıntı burdaysa öğrenmiş olursun.niye zaman kaybı edesin kiNeden risk canım iyi değilse zaten transfer olmaya değmez ki?
Göze alamıyorum ben 3 tanem çöp olabilir3 kez transfer olmaya da halim kalmadı pes ettim artık Kuzumm.. 16 sında randevu verdi kalitesini merak ediyorum.. 6. Güne kadar laboratuar ortamında dayandiklarina göre iyidir umarım... bundan sonra da genetiğe bakdırma dan transfer istemem deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi... bence sende genetiğe gönder emin olarak transfer ol.. çok yıprandık çok yorulduk yeter artık..
Burda kendileri bakıyor galiba bi yere göndermiyorlar biliyorsun canım brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum.. zaten bozulma ihtimali varsa yapmazlar 40 senelik tecrübeleri var soracağım onlar daha iyi.bilir..Kesinlikle gönder canım o bozulmayı ben araştırmıştım çok da sorun olmuyor embriyoya.hem eğer sıkıntı burdaysa öğrenmiş olursun.niye zaman kaybı edesin ki
Doktorlar diyor bunu canim. Bozulma derken 3 embriyodan çok daha fazla olursa ellerinde daha çok şans olur diye dusunuyorlaryani benim düşüncem degilKesinlikle gönder canım o bozulmayı ben araştırmıştım çok da sorun olmuyor embriyoya.hem eğer sıkıntı burdaysa öğrenmiş olursun.niye zaman kaybı edesin ki
Ben belcikadayim burda nasıl yapıyorlar soracağım canım zaten bozulma ihtimali varsa yapmazlar...40 yıllık tecrübeleri var..Göze alamıyorum ben 3 tanem çöp olabilir
Ve genetiği bozuk olduğu için değil dayanamadığı için işlemlere çöp olabilir.
Embriyo başı pahali.
Herşeye çok garantici yaklaşan biri değil Rabbim isterse olur olmassada nasip öyleymiş
Garanti değil hicbiri.. kafamda kurtarıcı değil hiçbir işlem.
Denemekte fayda var dir elbet ama gondermicem sanırım sen bı gönder olmazsacesaretlenirim belki.
Ne zaman gondericeksin? Senin sağlam.gelirse bende umitlenirim cesaret ederim belki.
Bunun garantisini veremezlerki canim istediği kadar tecrübesi olsun sana bozulmaz demez bozulurda demez.. görüyoruz çoğu kişiden gönderilen embriyoların hepsi sağlam gelmiyor ya genetikten ya da bozulmadan dolayı. Bu doktordan ziyade embriyo ile alakalimBen belcikadayim burda nasıl yapıyorlar soracağım canım zaten bozulma ihtimali varsa yapmazlar...40 yıllık tecrübeleri var..
Ne güzel yazmışsın öyle.. büyük sınavların mükafatı da büyük olurmuş çok inanıyorum buna, bende çok teşekkür ederimSağol canım amin insallah.. umudum avuclarinda dagilinca gözyaşların düşünce o umuda bı başka duygu her seferinde..
Rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı evlat eylesin inşallah teşekkür rderim
Sağol miniğimBen sana 7 demiştim ama ablamın 6.denemesi imiş ...rabbim sana da güzel günler gösterecek inşallah ..şimdi konumu gördüm yazayım dedim
Hasara bakınca kesin duzeliyormu?Dondurulmuslarim yok malesef bi kac ay dinlenme suresi verdim kendime ondan sonra yaptirmayi düşünüyorum oncesindede eşime sperm dna hasar testi yaptıracağız
Sen topladin onların duasını Ablam seni hiç unutmayacak emin olSağol miniğim. İnşallah isteyen herkese
Yaaa çok duygulandımSen topladin onların duasını Ablam seni hiç unutmayacak emin oleğer doğarsa sana iki tane duacı geliyor ... ..rabbim sana da göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?