Tüp bebekte 3 ve fazlası deneme yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kafamda netlestireyim diyorum cortluyor yine birşeyler ISSIZZ çabuk gönder genetige arkandan gelicem

Genetik test yapanlar yazsa kacindan kaçı sağlam gelmiş merak ediyorum.

Hasara bakınca kesin duzeliyormu?
Değerleriniz nasıl.
3 kere başarısız tüp bebek denememiz oldugu için arastirinca biraz dna hasar testi diye birsey buldum ve yaptirmak istiyoruz basarisiz tüp bebek denemeleri sonrasinda yapılıyormuş . Sonuclar normal bizim ama spermiyogram da hasarli olup olmadigi cikmiyormus dna hasar testinde cikacakmis bakalim yaptirinca veya doktora gidince bize bi aciklama yaparlar

Reactions: H M
Peki ne yapılıyor genetik testmi embriyolarda hasar varsa.. hasar azalmıyor herkeste sanırım takviye veriyorlar sadece.

Doktorlar diyor bunu canim. Bozulma derken 3 embriyodan çok daha fazla olursa ellerinde daha çok şans olur diye dusunuyorlaryani benim düşüncem degil
Türkiye de genellikle bu şekilde ama zaten ıssızınki bulunduğu yerde yapılıyor embriyo zaten aynı laboratuvarda.ben bunu embriyologla konuşmuştum sıkıntı olmuyor hiç dedi.benim arkadaşımın 1 yumurtası gitti pgt ye o 1 yumurta sağlam geldi ve ikiz oldu tek yumurta ikizi.şu an 1 yaşındalar

AA dimi orda direk oluyor.. Burda'da yapılsa ya..

Peki ne yapılıyor genetik testmi embriyolarda hasar varsa.. hasar azalmıyor herkeste sanırım takviye veriyorlar sadece.
Yok canim bnm dedigim sey spermlere hasar testi yapılıyor ve hasar varsa ona göre vitamin takviyesi yapiliyormus 3 ay sonra da tekrar yaptirip sonuclara bakiliyormus

Zaten illa olumsuz olacak diye birşey denmiyor ama çoğunlukta az geliyor sağlam şekilde.
Bende çöp olur diye korkuyorum iste..
Ne kadar acaba embriyo başımı aliniyor

Embriyolarımi yaptırdınız.
Kandan bakilani demedim canim.
Eğer yaptıysanız kacindan kaçı sağlam geliyor.
Yok embriyolara hic yaptirmadik daha dogrusu biz istedik doktor gerek yok demişti. Sadece kandan genetik test yaptirdik onda da bnde pihtilasma cikti

Yok embriyolara hic yaptirmadik daha dogrusu biz istedik doktor gerek yok demişti. Sadece kandan genetik test yaptirdik onda da bnde pihtilasma cikti
Aslında çok deneyenlere genetik oneriyorlar.
İnşallah gerek kalmaz
Bizimde normal genetik.

Zaten illa olumsuz olacak diye birşey denmiyor ama çoğunlukta az geliyor sağlam şekilde.
Bende çöp olur diye korkuyorum iste..
Ne kadar acaba embriyo başımı aliniyor
Kuşum o çöp olanların zaten genetiği bozuk oluyor.pgt ile tüp bebek yaptıranlar diye bi grup var bence oraya bi bak.Pahalı tabiki bana 300 dolar mı demişti ne yanlış hatırlamıyırsam.Ama benim zaten 5.güne giden embriyom hiç yoktu

Kızlar dna hasar testi biz tüp bebek öncesi yaptırdık spermlere yapılıyor uzun sürüyor sonucu almak 1 ay gibi.. bizde hiç bir sorun çıkmadı şükür.. ama bu test de çok önemli yaptırın mutlaka...

İşte çöp olması illaki genetik bozukluktan değilmiş dayanamadığı dan oluyormuş yani embriyo zaten minicik birşey dondur cozdur vs durumları embriyoyu iptal ediyor.
Bakalım hayirlisi ozaman gelince düşüncem
Benim 17 embriyom oldu 10 tanesi 5.gune gitti. Nasip iste

Ngsli tutmamış buraya bı arkadaş yazdı.
2 3 kişi burda biliyorum tutmayan Rabbim inşallah hayırlı olanı nasip etsin sağlıklı olan tutmuyor madem sağlıksız olan neden tutuyor
Bı suru soru isareti

Maşallah canım zaten hiçbir sorun olmasada olmayabiliyor nasip tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…