- 3 Mart 2013
- 374
- 111
- 323
- Konu Sahibi Biberli_pasta
-
19 subatta 2 embriyo transferim oldu.transferdeb soraki 11.gun yani 2 gun once degerim 247 idi.bugun yine kan verdim 13.gun degerim 1348 cikmis deger.ikiz olma ihtimali var midir.c.tesu yine kan vericem ama cook merak ediyorum.bilgisi olan anlayan ayni durumu yasayan varsa yazabilir mi lutfen..[/QUO
Merhaba biberli pasta
öncelikle tebrik ederim. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin. Benim de transfer tarihim 19 Şubat. Dolayısıyla test tarihleri de aynı. İlk sonuç 1031, ikincisi 2532. Doktorum baya iyi dedi fakat ikiz mi acaba niye bu kadar yüksek dediğimde şimdi anlaşılamayacağını söyledi. Ben de bunun üzerine internetten biraz bakındım, ikiz gebeliğin ancak 4-6 haftalarda ultrason ile keseye bakılarak anlaşılabileceğini yazıyor.
İki güne artışçok fazla, 3 üde tutmuş bile olabilir19 subatta 2 embriyo transferim oldu.transferdeb soraki 11.gun yani 2 gun once degerim 247 idi.bugun yine kan verdim 13.gun degerim 1348 cikmis deger.ikiz olma ihtimali var midir.c.tesu yine kan vericem ama cook merak ediyorum.bilgisi olan anlayan ayni durumu yasayan varsa yazabilir mi lutfen..
Artis cok fazla doktorunla gorustunmu 2gune bi artisi takip et bence 3-4gun sonra da doktora gt bence keselerin gozukmesi lazm 4000 de19 subatta 2 embriyo transferim oldu.transferdeb soraki 11.gun yani 2 gun once degerim 247 idi.bugun yine kan verdim 13.gun degerim 1348 cikmis deger.ikiz olma ihtimali var midir.c.tesu yine kan vericem ama cook merak ediyorum.bilgisi olan anlayan ayni durumu yasayan varsa yazabilir mi lutfen..
senin sonucun ne peki..rabbim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin.ben tek bebege hasretim rabbim verirse ikizde kabulumdur :) yeterki saglikli bebegim olsun..Canım ben ayın 1'inde (11. günde) ve 3'ünde (13. günde). Bizim seninle tranferimiz aynı gün olmuş, yani 19 Şubat. Bana iki iyi kalite bir orta kalite 3 embriyo nakledildi. benim 3. denemem ve yaşımdan dolayı şans yüzdesi düşüyor, o yüzden 3 embriyo transfer oldu. Bence sen ikiz mi değil mi diye düşünüp kendini strese sokma, hayırlısı nasılsa öyle olsun. Şu anın tadını çıkar. düşünsene karnında minicik bir canlı var. Muhteşem bişey bu.
yarın yine kan vericem.bide dr.a da gozukucem.bakalim ne dicek..saglikli olsun baska bise istememArtis cok fazla doktorunla gorustunmu 2gune bi artisi takip et bence 3-4gun sonra da doktora gt bence keselerin gozukmesi lazm 4000 de
Benm 7.gun betam 80 di 2gune bi yaptrdm 2,5 Kat artti sonra tek kese gozuktu Kalp atisi icin gttgmde ise ikinci kesede gozuktu 2,5 Kat artiyodu betam senin cok fazla artmis kisiden kisiye degisiyor beta artisi insallah gttignde bebislerinin kesesini gorursun canmsenin sonucun ne peki..rabbim bu duyguyu isteyen herkeze yasatsin.ben tek bebege hasretim rabbim verirse ikizde kabulumdur :) yeterki saglikli bebegim olsun..
yarın yine kan vericem.bide dr.a da gozukucem.bakalim ne dicek..saglikli olsun baska bise istemem
insallah hersey yolundadir cnm.kac haftalik gebeyim neyim daha bilmiyorum..cuma gidicem tekrar bakalim ne cikicak..hayirlisiYaşasııııınnnn...Çoookkkk mutlu oldum senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah canım. Ben de Pazartesi kese baktırmaya gidicem. Bakalım ben de durumlar nedir.
6-7haftada bile ikinci keseyi gorebilirsn Ben 6+4de Kalp atisina gttigmde ikinciyi gormustumbugun yine kan aldirdim sonuç 3850.kesenin biri gozuktu suanlik..cuma yine gidicem varsa ikizse belli olur dedi..tek olsada razitim saglikli olsunda..
12.haftanıza gelmişsiniz ikinci bebeği gördünüz mü tek hamilelik mi?ben simdi biraz arastirdim.embriyolari 2 haftalik olarak hesaplicakmisiz.ben nerdeyse 5 haftalik gebeyim.cumayi bekliyorum.bakalim tam ne olcak..hayirlisi..
sanirim ikiydi..cunku 2 hafta once bi dusuk yasadim.dr.lar olabilir dedi.belki bos gebelikti gelismiyodu.bilmiyorum.tek olsun benim olsun hayirlisi..12.haftanıza gelmişsiniz ikinci bebeği gördünüz mü tek hamilelik mi?
Geçmiş olsun. Allah bebeginize sağlık versin hayirlisiyla kucaginiza alırsınız insallahsanirim ikiydi..cunku 2 hafta once bi dusuk yasadim.dr.lar olabilir dedi.belki bos gebelikti gelismiyodu.bilmiyorum.tek olsun benim olsn hayirlisi..
saol canim.sanada insallah saglikla kucagina almak nasip olur.kalp atislarini duydun muGeçmiş olsun. Allah bebeginize sağlık versin hayirlisiyla kucaginiza alırsınız insallah
Perşembe gideceğim doktora sata gore 6+1 olacak o gün büyük ihtimal kalp atışı duyamayiz keseyi görürüz belki diye düşünüyorum. Kizima hamileyken 6+5 te gitmiştim ilk 6+0 görünmustu 5 gün gerideydi keseyi ve kızımı da gorebilmistik o zaman.saol canim.sanada insallah saglikla kucagi8na almak nasip olur.kalp atislarini duydun mu
cnm benim de 2,3 gibi arttı ama 1.5 saat erken verdim ve de başka merkezde verdim kanı.. Bana da iki blastokist transferi yapıldı.. İkisi de tuttu gibi hissediorum... İnşallah öledir... ilk değerim 326 idi ikinci 756 idi..6-7haftada bile ikinci keseyi gorebilirsn Ben 6+4de Kalp atisina gttigmde ikinciyi gormustum
Muayenede belli olur canm ama bir kaç kez baktrdysan betan 2katdan fazla oluyorsa ikiz olma ihtmalı yuksk gbicnm benim de 2,3 gibi arttı ama 1.5 saat erken verdim ve de başka merkezde verdim kanı.. Bana da iki blastokist transferi yapıldı.. İkisi de tuttu gibi hissediorum... İnşallah öledir... ilk değerim 326 idi ikinci 756 idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?