tup bebekte betahcg degeri yüksek cikanlar, degerler kacti nasil gidiyor

acelyacicegi

yavrularımı beklerkene...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.656
1.117
78
Merhaba kizlar, embriyo transfer sonrasi, betahcg degerleri cok yuksek cikanlar, gebeliginiz nasil gidiyor, ve degerler nasildi, paylasin lutfen

Ikiz gebelikte yuksek cikiyor genelde, tabi keseler gorundukten sonra ikiz denir, kizlar anlasilan herkesin degeri norml cikmis, gebelik degerleri yani.

Gebeligin hayirli olsun cnm. InsaAllah saglikla al evladini/evlatlarini kucagina. Benim 12. Gun degerim 206 cikmisti. 14. Gun ise 626 cikmisti. Cok sukur ikizlerime gebeyim.

Gebeligin hayirli olsun cnm. InsaAllah saglikla al evladini/evlatlarini kucagina. Benim 12. Gun degerim 206 cikmisti. 14. Gun ise 626 cikmisti. Cok sukur ikizlerime gebeyim.
Sagol canim, sende insallh sorunsuz bir gebelik yasarsin, ve bebislerinide kucaginada alirsin, masallh riskli aylari atlatmissin, bnmkilerde ikiz cok sukur, nasil gidiyor peki, cinsiyetlerini ogrenebildiniz mi, bulanti yasadinmi

Sagol canim, sende insallh sorunsuz bir gebelik yasarsin, ve bebislerinide kucaginada alirsin, masallh riskli aylari atlatmissin, bnmkilerde ikiz cok sukur, nasil gidiyor peki, cinsiyetlerini ogrenebildiniz mi, bulanti yasadinmi

bulantı deme bana. hala öğür öğür kusuyorum. serumlarla yaşıyorum denebilir.
cinsiyetlerini haftaya öğrenceğiz nasipse.

Oylemi ya rabbim sifa versin, kolaylik versin insallh, bnde daha yok, peki kacinci hafta basladi sende ?

beşinci haftada başladı canım. benim çok şiddetli oldu kusmalarım. haftalarca yataktan kalkamadım ben. umarım sende olmaz öyle birşey. daha yeni kalktım ayağa ben. hala kusuyorum eskisi kadar olmasa da. dün mesela acile gittim serum aldım. bugün azcık daha iyiyim.

Hadi canim ya valla cok zor bilirim, bni yol tutar ondan cok cekmisligim vardir, insallh bundan sonra hamileligin tadini cikarirsin, bende daha bisey yok bakalim artik, aslinda yedigini cikarman, bebeginin saglikli buyudugun isaretiymis, insalh kucaginada alirsin

amin canım.. inşaAllah.
dr. da öyle söyledi ama ben çok bittim. ilk 3 ay 9 kg verdim. su bile içemiyorudm. gerçi hala içemiyorm da...
umarım rahat bir gebelik geçirirsin canım.

amin canım.. inşaAllah.
dr. da öyle söyledi ama ben çok bittim. ilk 3 ay 9 kg verdim. su bile içemiyorudm. gerçi hala içemiyorm da...
umarım rahat bir gebelik geçirirsin canım.
Insallh amin canim, sende oyle tabi, cok kg vermissin ikiz olunca tabi oluyor oyle, kucagina aldiginda tum bunlara degdigini gorursun insallh. Canm.

Merhaba. Benim 5. Gun embriyolarim 28 Nisan da transfer oldu. 11 Mayis ta bhcg 1102 cikti. İkiz olabilme ihtimali yuksek sairim....

Allah bagislasin oglunu ins canm, ona ksrdesler gelir insllh, kese gormeye ne zamn cagirdi doktorun, bn 6+2 de ogrendim ikizlerimi

Amin insllah canim. Hayirlisiyla alalim insallah kuzularimizi kucagimiza. Gecen hfta gittim 6+3 tuk biz de. Biri saglikli ilerler dedi kalp atislarini dinledim. Digeri gelismeyebilr ama belli de olmaz gelisebilir de redi. Cuma gunu tekrar kontrole gidicem. Bakalim ne durumdalar.

Hadi hayirlisiyla ins ikiside seninledir ikizlede bebekler arasinda fark olabiliyor,gun farki gelisme falan, eminim diger bebisin gelismis digerine yetismistir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…