- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
Merhaba kizlar, embriyo transfer sonrasi, betahcg degerleri cok yuksek cikanlar, gebeliginiz nasil gidiyor, ve degerler nasildi, paylasin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim, sende insallh sorunsuz bir gebelik yasarsin, ve bebislerinide kucaginada alirsin, masallh riskli aylari atlatmissin, bnmkilerde ikiz cok sukur, nasil gidiyor peki, cinsiyetlerini ogrenebildiniz mi, bulanti yasadinmiGebeligin hayirli olsun cnm. InsaAllah saglikla al evladini/evlatlarini kucagina. Benim 12. Gun degerim 206 cikmisti. 14. Gun ise 626 cikmisti. Cok sukur ikizlerime gebeyim.
Sagol canim, sende insallh sorunsuz bir gebelik yasarsin, ve bebislerinide kucaginada alirsin, masallh riskli aylari atlatmissin, bnmkilerde ikiz cok sukur, nasil gidiyor peki, cinsiyetlerini ogrenebildiniz mi, bulanti yasadinmi
Oylemi ya rabbim sifa versin, kolaylik versin insallh, bnde daha yok, peki kacinci hafta basladi sende ?bulantı deme bana. hala öğür öğür kusuyorum. serumlarla yaşıyorum denebilir.
cinsiyetlerini haftaya öğrenceğiz nasipse.
Oylemi ya rabbim sifa versin, kolaylik versin insallh, bnde daha yok, peki kacinci hafta basladi sende ?
Hadi canim ya valla cok zor bilirim, bni yol tutar ondan cok cekmisligim vardir, insallh bundan sonra hamileligin tadini cikarirsin, bende daha bisey yok bakalim artik, aslinda yedigini cikarman, bebeginin saglikli buyudugun isaretiymis, insalh kucaginada alirsinbeşinci haftada başladı canım. benim çok şiddetli oldu kusmalarım. haftalarca yataktan kalkamadım ben. umarım sende olmaz öyle birşey. daha yeni kalktım ayağa ben. hala kusuyorum eskisi kadar olmasa da. dün mesela acile gittim serum aldım. bugün azcık daha iyiyim.
Hadi canim ya valla cok zor bilirim, bni yol tutar ondan cok cekmisligim vardir, insallh bundan sonra hamileligin tadini cikarirsin, bende daha bisey yok bakalim artik, aslinda yedigini cikarman, bebeginin saglikli buyudugun isaretiymis, insalh kucaginada alirsin
Insallh amin canim, sende oyle tabi, cok kg vermissin ikiz olunca tabi oluyor oyle, kucagina aldiginda tum bunlara degdigini gorursun insallh. Canm.amin canım.. inşaAllah.
dr. da öyle söyledi ama ben çok bittim. ilk 3 ay 9 kg verdim. su bile içemiyorudm. gerçi hala içemiyorm da...
umarım rahat bir gebelik geçirirsin canım.
Insallh amin canim, sende oyle tabi, cok kg vermissin ikiz olunca tabi oluyor oyle, kucagina aldiginda tum bunlara degdigini gorursun insallh. Canm.
333 tü 10.günMerhaba kizlar, embriyo transfer sonrasi, betahcg degerleri cok yuksek cikanlar, gebeliginiz nasil gidiyor, ve degerler nasildi, paylasin lutfen
Ikiz mi peki canim hayirli olsun insllh333 tü 10.gün
Hayirli olsun tebrik ederim, testini tekrarlatmadin mi canim.Merhaba. Benim 5. Gun embriyolarim 28 Nisan da transfer oldu. 11 Mayis ta bhcg 1102 cikti. İkiz olabilme ihtimali yuksek sairim....
Yok tekrarlamadik epey yuksek zaten. 28 aylik oglum var. Onda da bhcg 108 cikmisti . yuksek diye hicvgerek gormedi dr. Um.Hayirli olsun tebrik ederim, testini tekrarlatmadin mi canim.
Allah bagislasin oglunu ins canm, ona ksrdesler gelir insllh, kese gormeye ne zamn cagirdi doktorun, bn 6+2 de ogrendim ikizlerimiYok tekrarlamadik epey yuksek zaten. 28 aylik oglum var. Onda da bhcg 108 cikmisti . yuksek diye hicvgerek gormedi dr. Um.
Allah bagislasin oglunu ins canm, ona ksrdesler gelir insllh, kese gormeye ne zamn cagirdi doktorun, bn 6+2 de ogrendim ikizlerimi
Hadi hayirlisiyla ins ikiside seninledir ikizlede bebekler arasinda fark olabiliyor,gun farki gelisme falan, eminim diger bebisin gelismis digerine yetismistir canmAmin insllah canim. Hayirlisiyla alalim insallah kuzularimizi kucagimiza. Gecen hfta gittim 6+3 tuk biz de. Biri saglikli ilerler dedi kalp atislarini dinledim. Digeri gelismeyebilr ama belli de olmaz gelisebilir de redi. Cuma gunu tekrar kontrole gidicem. Bakalim ne durumdalar.