tüp bebekte çoğul gebelik elde eden??

İNŞAALAHHH İNŞAALLAHHH pozitiff olmaya çalışıyorum ama olamıyorum allahım kimseye göstermesinnn çokk zzorrr bende annee olmak istiyorum artıkk (
Canım benim ne kadar sıkıntı yaşamışsın böyle. Allahım aydınlık versin kalbine, sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı çok güzel evlatlar versin kucağına, güldürsün inş yüzünü. Inanarak dua et Onun lütfu geniş biz de ederiz dua.

Allah razı olsun insaallah hepimizin yzû gûlecek. Bende sizler için çok dua ediyorum. Çok teşekkür ederim bu qzel dileklrnz icn.

keşkee dediğin gibi yapabilseydimm kafayı yedim resmenn 4 'üncüde öyle olursaa diye korkuyorum cesaretim kalmadı artk çok korkuyorum çokk

size pgt onermedıler mı?? tup bebek de aynı şeylerın olma ıhtımalı var .. pgt de embrıolar ıncelenıor genetık olarak saglıksız olanlar transfer edılıor .. pgt sızın ıcın daha saglıklı olur galbaaa

ónerdiler ondada kayqılarım var pgt yaptiran oldu mu sizdn cnim dha mı iyi

haticee21 tubamatematikk nasılsınızz durumlar nasıl?? mjdeli haberlerinizi bekliyorumm

cÇdCcaCaccaMm
Çok şükür iyiyim canım bebişler de iyi şükür gelişimleri yavaş ama şükür yinede. Sende var mı gelişme
İyi iyi sevindim. Gelisimleride düzelecek ins sknti etme. Valla benim biraz işler karışık daha önceki bebeklerime ait tahliller lazımmıs pgt yaparken ona gore embriyo saglıklı embriyo yrlestireceklermıs. Elimizde bebeklere ait hc bsi yok bze cam hastalgi oldukları sylendi sdece

Benimde 5 gun tek yumurta ikiziydi ama kalp atislarini hic alamadik diğer ikizim dr zaten devam etseydi biriyle devam edecegimiz konusunda beni uyarmisti 11 haftalikken kucuk bi kanamayla gitti ..

Benimde 5 gun tek yumurta ikiziydi ama kalp atislarini hic alamadik diğer ikizim dr zaten devam etseydi biriyle devam edecegimiz konusunda beni uyarmisti 11 haftalikken kucuk bi kanamayla gitti ..
Canım en azından sen kıymak zorunda kalmamışsın yavruna Zaten ömrü yokmuş demeli. Erken bir haftada olmuş kaybın. ne bileyim geç olsa daha üzücü olurdu bence.

Mrb B borcam 5.gun tek yumurta ikizi yazmissin da kan ilk kandegerini haturliomusun aCaba blastokistelerin bolunmesi buyuk mucize gercekten

Canım en azından sen kıymak zorunda kalmamışsın yavruna Zaten ömrü yokmuş demeli. Erken bir haftada olmuş kaybın. ne bileyim geç olsa daha üzücü olurdu bence.
Evet tubacim gercekten uzucu ama iyi oldu tek bebegimi bile 35 haftada dogurmak zorunda kaldım ilk bastaki ikiz baslayan gebelik plesantimi cok yaslandirmis mlsf demek iksii devam etseymis neler olurmus birde bebeğim icerde sıkışmış baya benim icin ikiz gebelik demek husranla biticekmis tabiki rabbim bilirdi ama sonunu gozuken buydu..

Sağol Fatoş4345. Evlatla sınav zor. Bebeğini öldürmek düşüncesi, buna karar vermek o kadar zor ki. Allah kimseye yaşatmasın
Cnm ucuzler demek baya yol almassin inlah saglikla gelirler burdan arkadasim 31 haftadq ucuzler ini doogurdu biraz kuvez macerasi ama simdi gorsen inanamazsin o kucucukler 3 yasinda ve kocamanlar yasilarina gore mlshh:))

Ben şuan 30 haftalığım fakat gören karnımın çok büyük olmadığını söylüyor bense üzülüyorum. Feci darlık yaşıyorum bazen bide çocuklar içerde sıkışıklar diye üzülüyorum, yerleri dar gelişemiyorlar diye düşünüyorum. Bakalım ne kadar daha devam edicem. İnş yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…