tüp bebekte çoğul gebelik elde eden??

Cnm bisekilde gelisirler hic korkma zaten 30 haftayi bulmussun benimde cok sıkıştı kziim ama 35 haftada 3 kg 50 cm doğdu gelişimi gayet guzeldi..sanirim ucuzlerde 33 hafta ideal dogum icin..sanirim bu haftadan sonra buyumeye baslar zaten..suan nasilsin kasilmalar sancilarin oluyomu

Tubacim senin için cok ilginc olmalı bianda allahin izniyle 5 kisilik bi aile olmak:)) simdi icerdeler bi gelsin yaramazlar allah yardimciniz olsun ben kizimla ugrasirken ki 8 sene bekledim ayy arada çığlık cigliga bagriyorum :))

Ilgin için Sağol Borcam. Kasılmalar var ama sancı yok ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Tansiyonum biraz yükseldi ve kaşıntı var. Doktorlar ' sana herşey mübah ' diyorlar. İnş uzun uzun taşır büyütürüm karnımda onları. Üç çocuğa bakmak gözümü korkutmadı değil ama artık tek düşüncem sağlıklı olacaklar mı hayatta kalacaklar mı? Çok olumsuzluk atlattık geçti, hala da sıkıntılar yok değil fakat kafama takmıyorum fazla. Allah kerim yani.

eğer sağlıklı olurlarsa üç çocuk güzel olacak gibi fakat durumu trajedik ve birazda komik olacak olan benim halim. Öğretmenim alıştık çoluk çocuğu yönetmeye, geçen sene 50 kişilik sınıflarda ahkam kestik ama evin içindeki üç çocukla ne yapılır hiçbir fikrim yok gerçekten. Acırım acırım da kendi halime acırım

Mrb tabiki hatırlıyorum 7 gun idrarda cikti 8 gun 118 10 gun 387 14 gun 2600 cimisti ..
Cvbin icin cok teskkur ediorum bnmkide 6.gun dondurulmus tek embrioydu degerim 15.gun 3376 cikti
Kucuklukten beri hayalimdir ikizde belki bana da ugrar
Yinede herseyden once saglikli sihhatli dogSunda tek olmasina da ragziyim

Cvbin icin cok teskkur ediorum bnmkide 6.gun dondurulmus tek embrioydu degerim 15.gun 3376 cikti
Kucuklukten beri hayalimdir ikizde belki bana da ugrar
Yinede herseyden once saglikli sihhatli dogSunda tek olmasina da ragziyim
Hakkinda hangisi hayirlisiysa umarim o olur cnm. Değerlerimiz yakim birbirine muhtemelen 15 gun benimde senin değerlerine yakin cikardi...
Kalp atislarini duydunmu henuz belli degilmj

Ah cnm son haftalar tek bebekle bile cok zorken 3 bebek tabiko cok daha zor ama kritik haftalari asmissiniz bebeklerinle biraz daha sabrederlerse harika olur..
Öğretmen olman büyük avantaj ama sunu bilirim her nekadar çocuklarla biarada olsanda nihayetinde aksam hepsi evlerine gidiyor:)) ben kizimdan once yigenimle cok vakit geçiriyodum görmeden 1 gunum geçmiyodu cok mzimizlik yaptımi annessiii diye sesleniyodum ne yalan söyliyim:) tüm sorumlulugu almak bazen urkutucu daha dogrusu ilk aylarda biraz korkmustum zamanla alistik tabi kizimla. ..ilk tek disari cikarmam bile panik haldeydi ilk tek banyo heycanli birazda korkutucu:))

Hakkinda hangisi hayirlisiysa umarim o olur cnm. Değerlerimiz yakim birbirine muhtemelen 15 gun benimde senin değerlerine yakin cikardi...
Kalp atislarini duydunmu henuz belli degilmj
Kalp atisini hatta kesesini bile goremedim teyzesi
Ben yurt disinda yasiorum burda test sonucu icin arayinca bana 6ekime tarih verdiler daha cookkk varr allaha emanet saglikla buyuyodur insallah tek dilegim saglikli hayirli olsunn rabbim kac tane verirse basimin taci

Biz turkiyedekiler bu konuda cok sansliyiz sanirim istediğimiz zaman bi ozel hastanede muayene olabiliyoruz buarada 6 ekimede baya var:) olsun heycanla bekle annesi sende zaten allahin izniyl4 ogun kalp atislarinida duyarsın..buarada nerde yasiyosun...

Evet cnm gercekten de sanslisiniz ikk testten sonra doktor tekrar etmemi istemedi
Ben de gizliden ev doktoruna gidip hcg yaptirdim ev doktoru hcg den ayri testlerde yazdi laboratuvara gittil ordaki kadin kendi doktorunuz yazmamis dedi kabul etmedi falan busuru olay yasadim :)
Burda gizli iste yapamiosun bi saglik kartin var pcye taktiginda hersey onlerinde cikio fransada yasiorum ben
Bu bebisi cok bekledim 15gun daha beklerim sorun diil de yeterki saglikla buyusun
Mide bulantim vs yok henuz olsa en azindan kendini belli etse diorum sonra olanlara bakiorum cok fena yasiolar sonra vazgeciorum
Bir gorseydim bebisimi allahin izniyle

Cocuklarınız oldu mu sağlıkla?

Konu cok eski ama merak ettim son durumunuzu insallah hersey yolundadir

Merhabalar peki hocalar çocukları ikiz doğrumu analadim plesenta kactanei vardi

Merhaba umarım mesajımı görürsünüz bende tüp bebek ile hamile kaldım. Doktorumdan tem embriyo transferi istedim. Sonrasında keseyi görmeye gittiğimizde iki ayrı kese birinde iki bebek birinde tek Bebek toplam ucuz hamileymisim. Ardına kanamalarım başladı ikizlerim gelişmesi. İkizlerin kalplerini durdurmak zorunda kaldılar tek olan bebeğimi de 4 ay önce dünyaya getirdim şükür. Herkes bunun tek transfer ile olmayacağını çift yaptıklarını söylüyor bizde dava açtık. Sizin başınıza geldiğini görünce sormak istedim sizin çift transfer de iki ayrı kese varmiydi nasıldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…