- 3 Eylül 2022
- 2.819
- 2.682
- 63
- 32
Herkese merhaba. Size bişey danışmak ve dertleşmek istedim.. Biz eşimden dolayı tüp bebekle çocuk sahibi olacağımızı öğrendik. Ve tüp bebek denemelerine başladık ilk tüp bebek olmadı. Tabi bu süreçte eşimde bende özel de çalışanlar olduğumuz için ben işten çıkmak zorunda kaldım çünkü zırt pırt tüp bebek muayenesine izin alamayacağım bi sektörde çalışıyorum. Tek maaşa düştük. Bu arada benim ailem sıkıştığınızda söylemeniz yeterli dedi her defasında. Eşimin babasını kaybettik annesi de sağolsun bi kere bile tüp bebeği n’aptınız nasıl gidiyor diye sormadı bırakın maddi anlamda destek olmayı…Kvdem varlıklı birisi ama şöyle tarlaları arsaları falan var ancak onları satarsa eline para geçip bize destek olabilir diyim. Yani maddi anlamda teklif etmemesini de geçtim nasıl gidiyor nasılsınız diye bile sormuyor. Çok ilginç geliyor bana. Düşünüyorum oğlumda bi problem olsaydı elimden geleni yapmaya çalışırdım. Ve benim açıkçası onun evine bile gidesim gelmiyor muhabbet etmek aramak içimden gelmiyor. Eşime bunları söyleyince annem napsın gibi şeyler söylüyor. En azından maddi değil ama manevi destek olabile diyorum bende… Belki bu kadar soğumazdım ondan. Haaa bi de bizim çocuğumuz olmadığını bildiği halde her gittiğimizde akrabalarının yeni doğan bebeğinden konu açıp dede demiş falan onları bize anlatıyor. Yarama tuz basar gibi