6. Ci günüm bugun daha iyiyim ishal yaşadım 4 gunSelam kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyiz 5.gün 4aa kalitede tek embriyo konuldu. Bugün ishal oldum aşırı rahatsız edici ve sıkıntı yaşayan oldumu böyle bi durumda. Çok acil yazarsanız çok sevinicem endişeliyim.
Benim transfer günümle beraber bugün 4.günüm. iki gün bende öyleydim bugün normal. Herkes kabızlık yaşarken bizim ishal olmamızSelam kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gündeyiz 5.gün 4aa kalitede tek embriyo konuldu. Bugün ishal oldum aşırı rahatsız edici ve sıkıntı yaşayan oldumu böyle bi durumda. Çok acil yazarsanız çok sevinicem endişeliyim.
Diğer transfer lerimde bende kabızlık yaşamıştım bu korkuttu. İnşallah etkilemez önmli birşey değildir. Sizin sunucunuz bellimi.İlk bir hafta bende ishaldim. Çok ilaç kullanıyoruz normal bence.
Aynıyız 30 da oldum bende inşallah güzel haberlerimiz olsun. İlk transferimiz miBenim transfer günümle beraber bugün 4.günüm. iki gün bende öyleydim bugün normal. Herkes kabızlık yaşarken bizim ishal olmamız
Sonu güzel olsun inşallah sizde 30 da oldunuz galiba. Transfer gününü saymıyolar diye biliyorum. İlk transfer mi sizinki deBenim transfer günümle beraber bugün 4.günüm. iki gün bende öyleydim bugün normal. Herkes kabızlık yaşarken bizim ishal olmamız
Evet pozitif 6+5 çok şükür bol su için mutlaka susuz kalmayinDiğer transfer lerimde bende kabızlık yaşamıştım bu korkuttu. İnşallah etkilemez önmli birşey değildir. Sizin sunucunuz bellimi.
Rabbim sonunu güzel kılsın inşallah. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Embriyonuz kaçıncı gündü.Evet pozitif 6+5 çok şükür bol su için mutlaka susuz kalmayin
Aynen 30 Eylül de oldu. 14 ekimde kan dedilerSonu güzel olsun inşallah sizde 30 da oldunuz galiba. Transfer gününü saymıyolar diye biliyorum. İlk transfer mi sizinki de
13 ü bizimde. Nerde yaptırdınız. Kaçıncı gün embriyosuydu.Aynen 30 Eylül de oldu. 14 ekimde kan dediler
Gaziantep de. 5 gün 2 embriyo a ve b kalite13 ü bizimde. Nerde yaptırdınız. Kaçıncı gün embriyosuydu.
Amin inşallah hepimizin. 6. Gün embriyosuydu geç blastRabbim sonunu güzel kılsın inşallah. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Embriyonuz kaçıncı gündü.
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Burda hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin. 5.gün tek embriyo Bnmde aa kalite. İnşallah hayırla gelsin yavrularımız.Gaziantep de. 5 gün 2 embriyo a ve b kalite
Aminn inşallah sizindeRabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Burda hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsin. 5.gün tek embriyo Bnmde aa kalite. İnşallah hayırla gelsin yavrularımız.
Aaa niye geç kan veriyorsunAynen 30 Eylül de oldu. 14 ekimde kan dediler
Doktor öyle dedi canımAaa niye geç kan veriyorsun
29 oldum 9 ekimde kan ver dediDoktor öyle dedi canımbenlik bir şey değil yani
Valla bana ultrason kağıdına yazdırdı ha bu arada bence de çok geç ama garanti olur en azından29 oldum 9 ekimde kan ver dedi
Varmı belirtileriniz nasıl durumlarınız.29 oldum 9 ekimde kan ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?