Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım o zaman lucrinin dozu düşüp 4-5 gün gonal f mi kullanılacak.bana 4 kutu yazdı gonal f

lucrin zaten küçük bir şie ganol f bende kulladığımda 4-5 kutuydu zaten 2 çekimde bitiyor o ganol f ler.. 1 hafta derken bir gün atlayıp bir gün doktora gidiyorsun yani doktora gittiklerin 1 hafta sürüyor
zaten uzun protokol 21 gün sürüyor bir aksilik çıkmazsa

yasmin'cim benim bugun uzun protokolle lucrinin 8. gunu olduğuna göre bi aksilik çıkmazsa transferim ayın kaçı gibi olur canım sanırım bayrama geliyor.yardımların için tesekkür ederim

yasmin'cim benim bugun uzun protokolle lucrinin 8. gunu olduğuna göre bi aksilik çıkmazsa transferim ayın kaçı gibi olur canım sanırım bayrama geliyor.yardımların için tesekkür ederim

Bayram öncesi yumurtaların toplansa döllneme falan derken büyük ihtimal bayramdan sanra trasferin olur ama kaçın gün emriyosu koyacaklar onu bilmiyorum bazen 3. gün koyuyorlar bazen 5. gün emriyosu.
İnş. bol bol iyi kalite yumurtaların olur..

Merhabalar,,,

Nöral aku tedavisi yaptıran veya bu tedavinin etkili olduğunu duyan arkadaşlar varmı???? Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.....

Merhabalar,,,

nöral aku tedavisi yaptıran veya duyan arkadaşlar bana bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirimm.....teşekkürler

Yoruldum Ben ; Çok Sinirliyken Bile Sakin Olma
Zorunluluğundan Yoruldum. Hüzün Çizgileri Sarmışken Yüzümü
Gamzelerimi Göstermekten Yoruldum.. Bağıra Bağıra Ağlamak İsterken
Gözyaşımı İçime Akıtmaktan Yoruldum. İçimde Deli Gibi Çağlayan Aşk
Varken , Dağlara Taşlara Haykırmak Varken Sesimi, İçime Çekip
Susmaktan Yoruldum...

Alıntı

slm...dün kk da bir problem vardı cevabını yazamadım..bu gün burdayım nedense bugün kendimi iyi hissediyorum yorgun değilim zaten bir günümüz bir günümüzü tutmuyor dertlerde paylaşılınca hafifliyor galiba..bende bu güne kadar hayatımda bebek edinmek uğruna okadar çok şeyi erteledimki malesef imkanlar dahilinde yapabildim istediklerimi eşim artık isyan etti yani bana bebek bebek bebek ...deme..
neyi farkettim biliyormusun 10 yıl bekleyip kavuştuğum hayatımın tek aşkını artık ikinci plana atmıştım vede zaman hızla geçiyordu.. oda bunu biliyordu dediğim gibi bende kavgayı sevmem bebek konusu açılınca yinemi...diye bir bağırtı kopuyordu, bebek bende artık büyük bir saplantı olmuştu gerisi tefarruaattı...şimdi bu durumu değiştirmeye daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum eskisi kadarda acı vermiyor artık onun gibi olmak istiyorum olmadığını kabullen rabbimin istediği an olursada sevin diyor.erkekler neden bu kadar mantıklılar hiç anlayamam..allahtan eşimin bir problemi yok ben asla ilaçları içiremezdim...sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun galiba istanbuldasın..

allah rzı olsun rabbm tüm isteyenlerede nasip etsin insallh su mubrek günlrde

Canım hadi hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirir inşallah...benimde bugün 6 hafta 6 gün oldu ve belimde,kasıklarımda ilk defa böyle ağrı hissediyorum.bizşm ufaklık ilk belirtilerini vermeye başladı sanırım:)yarın kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyabilirimmm

Mrb hanımlarr nasılsınız?tedavi sürecindeki arkadaşlrım inşallah tedaviniz bebişli olurrrrrrrr...benim yarn kontrolümüz var inşallah herşey yolunda giderrrrrr

ben zaten geç evlendim nelo, üniversite, çalışma hayatı (eskiden dershanede çalışıyodum ve çok yoğundum bu nedenle de evlenmeyi hep erteledim) evlendikten sonraki ilk yıl bilinçli olarak bebek istemedim 3 yıldır ise istiyorum ilk başlarda çok önemsemedim çünkü ailemde de eşimin ailesinde de çocuk sorunu hiç yok. ne kuzenlerimde ne kardeşlerimde böyle bir şey olmadı. o yüzden daha zamanı değil galiba, nasip kısmet deyip geçitirdim bu arada benim adet düzenim de çok iyiydi eşim de konunun üstünde durmuyodu ama hiç gebelik de olmadı düşük müşük hiç bir şey olmadı yani... eşim o kadar umursamaz davranıyodu ki bu konuda ilk başta, hatta ilk kez doktora gittik tahliller şunlar bunlar derken bizden bir 500 lira gitti. hiçbir bariz sorun bulunamadı. o zaman eşim benle dalga geçti. 500 lirayı verdik hafiflemişsindir artık üstünden bir yük kalkmıştır falan deyip gülmüştü. doktor yumurta takibine başladı. bu sırada eşimin morfolojisinin düşük olduğunu ama bunun bebek sahibi olmaya engel olmayacağını söyledi benim de yumurta rezervimim çok kötü olmasa da azalmaya yüz tuttuğunu ama bunun da bebek sahibi olmaya engel olmadığını söyledi. yumurtam da çatlıyormuş kendiliğinden rahmim de iyi durumdaymış. yumurta takibiyle doğal yolla denedik bi süre ama olmadı. o sırada şeytan dürttü resmen, içime bir kurt düştü kadınlar kulübünde morfolojinin önemli olduğunu falan okuudum. bu nedenle başka bir doktora gittik ve kendisi bize morfolojinin çok önemli olduğunu hatta eşimin durumunda aşılama bile yapmamamız gerektiğini çünkü sonuç alamayacağımızı oyalanmadan yumurta rezervini iyice tehlikeye atmadan doğrudan tüp bebeğe yönelmemizi sağlık verince biz de tüp bebek için start verdik. ilk denememiz işte negatif sonuçlandı. şimdi açıkçası biraz toparlanma dönemindeyiz bu arada da tekrar doğal yollara yöneldik ama eğer olmazsa tekrar denemeye niyetliyim. işte benim hikayem de böyle...

ben istanbuldayım canım sen nerelerden katılıyosun yarışmaya?

herkese merhabalar ,

8 Agustos ta transferim oldu , bu cumartesi sonucu öğreneceğim kısmetse
kafayı her ne kadar takmamaya çalışsamda bugün bu foruma üye olup ta bir şeyler yazıyorsam kafam oldukça bu konu ile meşgul demek ki ....
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ktg hadii bakalım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bu arada arkadaşlar tranverden 2 gün sonrA İDRARDA hamilelik testi çıkıyomu bi arkadaşımız öle yazmış benim bugun 5gün olucak yapsam mı duramıyom bende meraktan

Son düzenleme:

inşşallah hamilesindir seraa ilk denemen mi kendine iyi baktın mı benimde 12sinde yapıldı transver hadii bakalım inş güzel haberi yazarsın buraya da umut olursun

Emin ol tüp bebek yaptırıpta huuu ben takmıyorum diyen birini görmedin,
Senin takman düşünmem gayet normal sadece biraz daha olumlu ve pozitif düşün kendini sakin tut
Deki bebeğim benimle şuanda bana tutunuyor..

Sanırım o arkadaş trasferden 1 gün sonra test gününe kadar test yapmış.
Bazen test çıkmayıp kanda çıkbiliyormuş ,test yaptığında negatif çıkarsa daha çok stres yapmaman gerekiyor,bence sen son gün yap kan vermeden önce...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…