azazil.... vallahi yine aklımı çeldiniz bebek çocuk sayfasını güyaKucuk bi de ot denen ketillardan alcam yanima orda da demleyip icecem, valla kizma dun ictim stressim boraz azaliyo, eyup sultana her sene en az bi kere giderim ben, azia mahmut a da giderim, transferden onceki gun de gitmistim, olur da gelirsen ben gezdiririm seni insaallah, kevsercim benim facebookum yok, esim daha once bi sorun yasadigim icin kullanmami istemiyo, eski bi ogrencim ordan bana ilani ask etmeye kalkmisti, cocuktu daha 14 yasinda ama esim cok rahatsiz oldu ben de onu kirmiyorum, feysbuku kapattim mecburen, belki sonra tekrardan acarsam mutlaka ekleri, adim aysegul ülker uzun (iki soyadimi da kullaniyorum) eklersem mutlaka burdan da haber veririm ama simdilik yok:))
canım inşşş bu kürler bitkiler şifa olsun sana bebişinin yolunu açsın inşşş
nelocum, şimdi bizim maddi manevi ve de fizyolojik olarak toparlanmamız için dondurulmuş embriyomuz da olmadığından doktorumuz 3 aylık bir dinlenme süresi tavsiye etti. biz de bu araları değerlendirmek doğal yolla denemek istiyoruz. bizim sorun aslında şöyle.. 1. benim yumurta rezervim azalmış alarm veriyor. 2. eşimin morfolojisi maalesef berbat durumda:)
bu nedenle de ben yumurta rezervini artırmak için bazı bitkiler aldım hayıt tohumu, aslan pençesi civan perçemi, çoban çantası ve adaçayı, bunları demleyip içiyorum. o arada inşaallah yumurta kalitemi biraz artırmak bir dahaki tedavide fazla sayıda yumurta elde etmek istiyorum. eşime de keçiboynuzu falan işte içiriyorum. böylece inşaallah Allah izin verirse belki tedavimizi destekler veya olursa doğal yolla olur diye düşünüyorum. preseed sipariş ettim bugün ovulasyon testi falan da aldım. böyle yani doğal bitkilere başvuruyorum biraz bir süreliğine. yeter bissürü ilaç kullandık bünye ilaç almadan belki yumurta kalitem yükselir diye umut ediyorum.:)) bebek çocuk sayfasını kapatmak istemiyorum daha sonuna kadar mücadele etmedim ben çünkü. Allah hepimize imkan versin fırsat sağlık versin tabii en başta da mücadele edebilelim. benim yaş 35 yolun yarısı eder ama bir evlat sahibi olmak için geç değildir inşaallah:)) dualarla da destekliyorum bakalım kısmet nasipte varsa bunlar sadece vesile olur, veren Allah belki de bunları sebep kılar diye bir ümit işte benimkisi...
kesinlikle katılıyorum. şimdi bu benim yaptıklarım hiçbir işe yaramazsa bile düşün ki, bu zamana kadar içtiğim demli çayları, kolaları, kahveleri, sigaraları bile vücudumdan temizlese, ya da ne bileyim en azından psikolojimi düzeltse (ki çok şükür düzeliyor, moralim düzeliyon bunları yaparken inancım tazeleniyor, ümidim artıyor) kar kardır diyorum... o nedenle de vazgeçmeyi düşünmüyorum şimdilik. tabii ki kadere rıza göstermek lazım ama çok daha büyük yaştaki hanımlar bile çocuk dünyaya getirebiliyorlar. inşaallah bize de nasip kısmet olur...
nelocum, sahuru bekliyorum ama ben oruç tutmayacam. yarın regl min son günü inşaallah pazartesi tekrar başlayacam eşim için bekliyorum biraz da. canım sen de hiç dertlenme, Allah istedi ve Hz. Meryem hiç eşi olmadan bile bebek doğurdu, Allah isterse neler olmaz ki, ben çok tuhaf bir insanım. böcekleri izlemeyi, belgeselleri izlemeyi çok severim. bazen böceklere bakıyorum dalıp gidiyorum. kıl gibi incecik bacaklarıyla bi yerden bi yere nasıl inatla azimle yürüyolar. hiç yolda durup dinlenmiyorlar bile... önüne bir engel koyuyorum bazen işte ne biliyim elimi koyuyorum, şöyle bir koklayıp sonra elime tırmanıp o engeli aşıp yollarına devam ediyorlar. böcek kadar olamayacak mıyım diyorum... o incecik bacaklarla onları menziline ulaştıran Allah inşaallah bana da hepimize de o azmi verir, imkanları verir de mücadeleyi bırakmayız son ana kadar...
o yüzden sen de dertlenme, nasibinde bi bebek olması varsa "Rabbim inşaallah nasip ede" senin de ne olursa olsun bebeğin olacak. bunun için elinden geleni yap, duanı et, tevekkülle teslim ol. başka ne yapabiliriz ki? Allah sonuna kadar yardımcın olsun. Hızır'ın eli elinden tutsun kardeşim...
kızlar ya ben dayanamadım gıttım test aldım bugun eczaneden sonuc herzamanki gibi tek çizgisalı gunu kan testı yaptırıcam merkeze gıdıp ama şimdiden sonucu ogrenmem benı cok uzdu çok kötüyüm kızlar olmadı ya olmadı
ne güzel şeyler yazdın sen öyle..aslında bu yazdıklarını bende zaman zaman düşünüyorum işte insanlık hali 8 senelik uğraş..2 ameliyat 3 başarısız denemeden sonra ancak bu kadar olabiliyor insanyoksa allaha inancım herşeyin üzerinde aslında 4. denemeye gerek kalmadan rabbim yumurtamın tutunup döllenmesini sağlayacağı günü bekliyorum bir ümitle..bildiğin bir kür varmı inanki o iğneler ilaçlar o sonuç beklemeler alllahım yardım etttttttt hayatta hiç bir baltaya sap olamamamın sebebi bunlar aslında geç kalmış olmaktan korkuyorum...10 yıl oldu okulumu bitireli özel sektör ne kadar izin verebilirki..hatta bir iş görüşmesinde çocuğum olmadığı için işe alınmamıştım .. o nedenle ara vermek istiyorum kendime ve eşime maddi manevi zaman ayırmak istiyorum bir arkadaşım var yeni ayrıldı bir kızı var onun sıkıntılarını görünce şöyle düşündüm ben eşimle her yere sığarım ama o bir kızıyla her yerde yarım hiç bir yere sığamıyor allah eşlerimize sağlık versin sonrada evimize bir melek göndersin inaşallah..eşim olmadan ben bebeği ne yapayımm
canım üzme kendini hemen testlerde çıkmama ihtimali yüksek..kanda baktırsaydın bu kadar moralin bozulmazdı.daha net .bekle bakalım inş.kanda çıkacak bebişe hissettirme kötü duyguları...kızlar ya ben dayanamadım gıttım test aldım bugun eczaneden sonuc herzamanki gibi tek çizgisalı gunu kan testı yaptırıcam merkeze gıdıp ama şimdiden sonucu ogrenmem benı cok uzdu çok kötüyüm kızlar olmadı ya olmadı
bnm test günüde yarın bu gece yapayım die düsünüyodum bnde yapmasammı ama aksamdan sabaha ne kadar farkedecekki
canım üzme kendini hemen testlerde çıkmama ihtimali yüksek..kanda baktırsaydın bu kadar moralin bozulmazdı.daha net .bekle bakalım inş.kanda çıkacak bebişe hissettirme kötü duyguları...
canıım benım çok saol.bakalım salı gunu kanda baktırıam hıc olumlu bısey hıssetmıyorum ama yınede bakalım kısmet hep hayırlısını ıstedım hayırlısı degılmıs demekkı naapalım kısmet baska bı zamana artık bende dondurulmuş yumoşumu denerım ıkı uc ay sonra ..hem şükürler olsunkı bı şansımız var en azından bu tedavıyı maddyatı yeterlı gelmedıgı ıcın goremeyenlerde var aallah ısteyen herkese bebişlerine kavuşmayı nasip etsin
kızlar inanamıyorum elim ayagım titriyo korka korka testi yaptım daha gecerken bile 2. cizgi cıktı inanmıyorum hamilemiyim bn simdi gercekten allhım sana sonsuz kadar sükürler olsun rabbm bnm gibi bekleyen herkeze nasip et yarabbm sen su mübarek günlerde aratma
kızlar inanamıyorum elim ayagım titriyo korka korka testi yaptım daha gecerken bile 2. cizgi cıktı inanmıyorum hamilemiyim bn simdi gercekten allhım sana sonsuz kadar sükürler olsun rabbm bnm gibi bekleyen herkeze nasip et yarabbm sen su mübarek günlerde aratma
Canim kardesim, dertler ayni, tasalar ayni, duygular ayni, dualar, umutlar hep ayni seyler... Ben calisiyorum ama bi bebek sahibi olmak icin isi gucu birakmaya raziyim, yalniz bir baltaya sap olmak dusuncesi bende de yok, calissam da bebek olmayinca hepsi bos geliyor, maasimi aliyorum bi bebek magazasini onunden gecerken dusuncelere daliyorum, ben bu parayi kime harcayacam ki... Napiim ben de yegenime falan aliyorum bi seyler, o ozel sektor de yerin dibine batsin cocugun yoksa ise almiyolar cunku ya calisirken hamile kalip iste verimsiz olursan diye dusunuylar... Ben ilk evlendigim sene cocuk istemiyodum sirf bu is yuzunden simdi cok pismanim, keske o zamandan baslasydim cocuk islerine, sonra ev aldik, yine para sorun oldu. Her turlu sorun oluyr para artik ben para kazanmayi dusunmuyorum cunku gelen bir sekilde gidiyor. Dedigin gibi Allah eslerimize saglik versin mutlulugumuzu bozmasin ama bu durum uzarsa ve aileler de dallanip budaklandirirsa diye de korkuyorum ben her ayrintiyi kesinlikle anlatmiyorum, hayirlisi deyip geciyorum.
Nelocum bildigim bi kur hep iste burdan ogrendiklerim yumurtalik rezervi azalanlar basligindan okuduklarimi yapmaya calisiyorum daha da baslayali iki gun oldu insaallah faydasini gorurum de ben de tavsiye ederim yalniz ogrendigim sey, hormon haplari degil de, biraz dogal otlardan falan faydalanilmasi gerektigi cunku mesela hayit suyu icip de faydasini gormeyen hemen hemen hic yok nerdeyse. Yumurta kalitesini artirmak isteyenlere bunu onerebilirim simdilik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?