idrarda cıktı kandada cıkar demi hala inamıyorum 2 gündrde bi olumsuzluk vardr içimde olmadı gibilerinden bu progestan fln etkilemez demi testi
slm...yine gecenin bir körü geçtim KK nın başına
nedense yıllardır tanıdığım bir insana dahi bu şekilde içimi dökemiyordum burası bana çok iyi geldi.demekki dertler ortak olunca daha cesur oluyor insan paylaşmak adına bende senin gibi ilk sene çocuk istemedim şimdide o bizi istemiyor..:84: işte 7 senedir uğraşıyorum evliliğimizde 8 yıl bitti insan seneler ğeçtikçe sevinir ya benim içim sızlıyor geç kalmaktan korkuyorum ama hem manevi özelliklede maddi yönden sıfırı tüketmiş durumdayızbir kaç sene çalıştım kendimi çok iyi hissediyordum.inanki çalışmak kadar güzel bir şey yok heralde bir çalışan birde çalışmayan pişman..kendin ve eşin için çalış .seni okadar iyi anlıyorumki gidiyorum üst baş alıp geliyorum hırsımı atacağım ya öylece dolap bekliyor hemde günaha girmiş oluyorum.bende senin gibi etrafıma dağıtmaya başaldım çünkü artık dr ma bir mülk daha edindirmek istemiyorum....
inanki çalışmadığım günlerin bana kazandırdığı en önemli şeyde ibadet oldu allah kabul etsin elimden geldiğince uğraşıyorum birşeyler yapmaya geçen eşimede dedim en güzel yıllarım boş boş geçiyor sonra dank etti sadece ibadetle geçiyordu...işte insan nefsi bu durmda devreye giriyor...sabır sabır sabır bize gereken sadece bu..
neyse canım mektup gibi oldu vallahi.. daha çook konuşuruz benden bu günlük bu kadar iyi geceler...:13:
günayydddııınnnnnnnnn
merhaba ben de cuma günü ilk defa tüpbebek transveri yaptırdımkimseye söyleyemiyorum kk azda olsa rahatlıyorum daha önce 3 kez aşılamam oldu 1 kez kimyasal gebelik oldu 1 kezde kalp atımları alınmadığı için alındı ayın 23 tahlil günüm inş hayırlısıyla sağlıkla gelsin
idrarda cıktı kandada cıkar demi hala inamıyorum 2 gündrde bi olumsuzluk vardr içimde olmadı gibilerinden bu progestan fln etkilemez demi testi
sonucumu aldım hamileiymmmmmmm degerim 844
kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?