Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nelocum işte biz bizi anlıyoruz kardeşim... beni şu anda hiç ama hiç kimse, ailem dahi anlayamıyor. ne annem ne kardeşlerim anlayamıyor çünkü onların çocukları var. anlayamazlar bu sıkıntının ne olduğunu. hatta ve hatta zaman zaman eşim bile anlayamıyor inan ki. benim eşim çok iyidir çok tatlıdır bunu yanlış anlama sakın ama kendisi ne de olsa bir erkek ve şu anda anne olmanın ne demek olabileceğini anlayamaması da gayet normal gelse de beni bazen çok üzüyor. ben ona ilacını hazırlayayım diyorum o ise "şu anda içmek istemiyorum" diyor bir süre sonra da yine aynı şey. biliyorum çok iğrenç bi tadı var kokusu da bi o kadar ama mecburuz şu anda başka bi çare aklıma gelmiyor. en nihayetinde olayı mantık çerçevesinde ele almaya kalkışıyor ve benim duymak istediğim tek şey mantıklı açıklamalar... ben bir mucizeye inanmak istiyorum o ise bana hep farklı boyutlardan yaklaşıyor. biliyorum beni en kötü sonuca hazırlamak istiyor ama üzülüyorum işte. yine de kavgayı gürültüyü sevmem, tartışmayı da sevmem o da sevmez bir şekilde ortak bi noktada birleşiyoruz.

maddi sorunlar tabii ki olacak neticede memur ailesiyiz. belki de kendiliğinden bebişimiz olsaydı çok rahat bir hayatımız olurdu eve iki öğretmen maaşı girince ama bizim her şeye para harcamamız gerekiyor. Allah da bizleri böyle sınıyor demek ki, isyan etmeyiz inşaallah... maddi olarak kendimizi toparlamamız lazım diye doktora da açık açık söyledik, hiç çekinmedik sonuçta yaptığımız meslek belli, hayat standartımız belli hepimizin de. inşaallah yarabbim gönlümüzden geçene bir an önce kavuşturur hepimizi de para pul bunlar bile boş geliyor çoğu zaman işte bana. kazancımı evladıma harcamak isterdim ona iyi koşullar sağlamak isterdim ama Allah bizi bu sınava tabii tuttu. napalım kader böyleymiş:)))

ibadet etmek çok güzel çok rahatlatıcı bir eylem. bazen hiçbirimiz hak ettiği layık olduğu kıymeti veremesek de, yine de yapmak lazım. en azından borcundan kurtulursun ibadeti bence de asla bırakma. bende de yazın düzene giriyor tatille beraber yıllardır ta öğrenciliğmden bu yana maalesef gündelik düzenimi oturtamadım hep yaz tatillerinde ibadetimi yapabiliyorum elimden geldiğince hatta ramazana herkes üzülüyor yaz tatiline geldi falan diye, ben adeta seviniyorum, çalışma döneminde daha zor oluyor benim için şimdi en azından evdeyim:))

nelocum hissettiklerini aynen aynaya bakar gibi anlıyorum tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz. adımız farklı, yaşımız farklı, işimiz gücümüz, yaşadığımız yer farklı ama hepimiz aynıyız bir şekilde. inşaallah hepimiz de güzel hayırlı evlatlara kavuşuruz da dualarımızın karşılığını alırız.. hep dualarımdasınız isim isim belirtemesem bile. inanın...

günaydın kızlarrrrrrrr
TOPİKTE HAMİŞ KOKUSU GELDİ BURNUMAAAAAAAAAAAAAAA

merhaba ben de cuma günü ilk defa tüpbebek transveri yaptırdım kimseye söyleyemiyorum kk azda olsa rahatlıyorum daha önce 3 kez aşılamam oldu 1 kez kimyasal gebelik oldu 1 kezde kalp atımları alınmadığı için alındı ayın 23 tahlil günüm inş hayırlısıyla sağlıkla gelsin

günayydddııınnnnnnnnn

günaydınlar

sislicam kuzum rabbim yüzüünü güldürsün inşş

idrarda cıktı kandada cıkar demi hala inamıyorum 2 gündrde bi olumsuzluk vardr içimde olmadı gibilerinden bu progestan fln etkilemez demi testi

ben transferden iki gün sonra başladım idrarda teste her seferinde biraz daha belirgin çıkmasına rağmen yinede emin olamadım sonra kanda pozitif çıktı bir iki üç derken rakkamlar giderek yükseldi ama ben yine inanmadım kalp atışını duymadan inanmam dedim oda oldu kalp atışınıda duyduk bebişimizin sonra bir sonraki kontrole kadar acaba sağlıklımı yaşıyormu diye kara kara düşünmeye başladım çok şükür bebeğimin ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm ultrasonda şimdi 12 haftalık hamişim inşallah kucağıma alırım sağlıkla ama o zamana kadar tedirginligim devam edecektir biliyorum bunları yazdım çünkü tedirginliğinizi ve tereddütlerinizi çok iyi anladığımı bilmenizi istedim aslında sadece siz ve bende değiliz bunları yaşayan evlat hasreti çeken herkes yaşıyor bu duyguları korkmayın idrarda çıktıysa vardır allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin

kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana

kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana

Lucrin kullanırken bazen 1-2 gün geç gelebilir
Ganol f ve lucrini aynı anda kullanıyorsun istediğin yerden vurabilirsin kisini aynı saatte vurabilirsin ben aynı saatte vuruyordum
Ganol f kullanımına başladığında ilk utroson ve kan tahlili sonrası lucrin dozunu düşürüyorlar ben 1 gün ara ile gittiştim doktora kan ve ultrasona girdimv yumurtanın büyüklüğüne ve e2 değerine göre ganol f dozunu yüksletip, düşürüyorlar genlede 1 hafta sürüyor

İnş. anlatabilimişimdiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…