herkese merhabalar ,
8 Agustos ta transferim oldu , bu cumartesi sonucu öğreneceğim kısmetse
kafayı her ne kadar takmamaya çalışsamda bugün bu foruma üye olup ta bir şeyler yazıyorsam kafam oldukça bu konu ile meşgul demek ki ....
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ktg hadii bakalım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada arkadaşlar tranverden 2 gün sonrA İDRARDA hamilelik testi çıkıyomu bi arkadaşımız öle yazmış benim bugun 5gün olucak yapsam mı duramıyom bende meraktan
selam kızlar.Uzun bir tedavi sürecinin sonucunda yarın eşim tekrar yeni bir test verecek.bu şekilde de tedavimize yön verilecek bakalım durumda ne kadar bir değişiklik oldu ya da olmadısayı binlerde, hareket ve morfoloji 0 dualarınızı eksik etmeyin olur mu. çok stressliyiz.Rabbim ol desin inşallah.
soruna gore degişiyo ama 5. gün embriyosunu sansı yasa fln da baglı ama %70 lere kadar cıkabiliyomus bnm tek sorun tüptü cok sükür tedavi sürecndede ona ihtiyac olmadıgı için sansım yüksek oldu sükürler olsun ki oldu ama 3 sne boynca ole seyler yasadım basıma gelmdk kalmadıki yine de sükürler olsun ilk seferde oldu unutturdu hepsini
Ya valla ben 5. Gun transferinin en iyisi en yuksek sansli olani oldugunu duydum, ama bence olacagi varsa 2. Gunde de olurdu bilemiyourum tabbii tam olarak... Bana da 3. gun transferi yaptilar.. Hakkimizda hayirlisi olsun kardesim, umut tup bebek de guzel , bahceci de guzelmis :)))
bu idrar testlerinin duyarlılıgıda 25 zaten hani bir bakarsanız 12.günde bile kan degeri 30 40 olanlar var bu degerde 2 güne 2e katlıyor cok erken cıkması cok zor
herkese merhabalar ,
8 Agustos ta transferim oldu , bu cumartesi sonucu öğreneceğim kısmetse
kafayı her ne kadar takmamaya çalışsamda bugün bu foruma üye olup ta bir şeyler yazıyorsam kafam oldukça bu konu ile meşgul demek ki ....
Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba fdada ,
dün bende bir olay karşısında büyük üzüntü yaşadım kasıklarımda acayip sancılar oluştu , hala da o bölge de bir sızı hissediyorum . Ben de ümit le ümitsizlik arasında gidip gelen bir ruh halindeyim . ben de kanama olmadı çok şükür ama olacaksa da oluyor bir şekilde
her sabah kalktıgımda bugünü de bir bitirsem diye diye bekleyiş halindeyim . benden cumartesi test yaptırmamı istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?