Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

transfer sonrası 12. gün den önce yaptıracağınız test sonuçları sizi yanıltabilir en dogrusu sabredip 12. gün kan testi yaptırmanız
transferin 3.ya da 5 günü yapılacak test in sağlıklı sonuçlar vereceğini düşünmüyorum aksi taktirde dr isterdi zaten bizden

İlk denemede 6 .gün başladım test yapmaya ama kanama başlamıştı 9. gün ve ben hep yaptım hepte pozitifti len dedim kanama var hala tets pozitif kanda baktırdık sonuç 30 çıkmıştı doktor var gibi dedi ama benim hala kanama var meğerse kimyasal gebelikmiş ondan çıkıyormuş,kande düştü testte negatif oldu...

Sonuç bekleyenler Allah bu mübarek ayda inş. yüzünü güldürür sizlerde göbüklerinizi daha sonra kucaklarınıız bebeklerinizle doldurusunuz sağlıklı evlatlar nasip etsin size Rabbim inş.

yasmin evet haklısın bencede mantıklısı son güne kadar beklemek aksi bi durum çıkarsa psikolojik olarak etkinelniriz sanırım Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

aynı gün transferimiz olmuş ama ben cuma günü öğrenicem nasipse.inşallah bu ramazan günlerinde hayırlı haberler alırız.

bnm en erken duydugum 7. günde cokmıs zaten oncesindede zor bhcg nin salgılanması için rahme yerlesecek sonra üstü kapanıyor ondan sonra salgılanıyor hcg onun içinde 1 hafta lazımmıs ki 12. gün idrarda cıkmayıp kanda cıkanları var o kadar erken yaparsanız üzülürsünüz cıkmazsa stres yaparsınız olacagı varsada olmaz bnm olmasındaki en büyük etkeni cok sakin gecirmeme baglıyorum cok sükür bi sıkıntıda yok nsallh sonua kadar da boyle gider ama bnm en cok sasırdıgım ve simdi belirti die dsündügüm sey vucudumun her yeri soguk bi karnım rahme dogru ates gibi yanıyodu cok ilginc gelmişti bide grip oldum cok fena hemde evde oturdugum yerde ark demişti bana bnce kesin hamilesin cünkü vucut direnci düsermiş hamilelikte die

bu idrar testlerinin duyarlılıgıda 25 zaten hani bir bakarsanız 12.günde bile kan degeri 30 40 olanlar var bu degerde 2 güne 2e katlıyor cok erken cıkması cok zor

transferden 2 gün sonra test yapan o sabırsız benim:))) benimki çıktı ilk yaptığımda çok belli değildi doğalında merakım arttı ve her gün yeni bir tane yaptım her seferinde netleşerek çıkıyordu 5.inci gün transferiydi onunla alakalı olabilirmi bilmiyorum ama çıktı herkeste aynı şey olmayabilir siz en iyisi gününüzü bekleyin kanda beta hcg yaptırın benim kadar sabırsız olmayın

azazilcim..daha sen çok yolun başındaymışsın şimdi anlıyorum tahamül sınırının neden düştüğünü zamanla nasır bağlıyor yüreğin buna inan..bende yarışmaya ank.katılıyorum.4 sene dr dr gezdim.sorun yok sorun yok denildi.2 aşılama yaptırdım.en sonunda şimdiki dr buldum önceden bahsettiğim kanal sorunumun çocukluğumda geçirdiğim apandist ameliyatından kaynakalndığını ve boşuna aşılama yaptırdığımı öğrendim 2 açık ameliyat oldum hemen tüp bebeğe geçtik..bugüne geldik..allaha şükür yumurta ve spermle ilgili bir sorun yok tubel faktör diye geçiyor zaten.şimdide ilaç kullanmadan kendi yumurtamla tüp bebek denemek istiyorum ona uygun merkez arıyorum yavaş yavaş..:26:
bahçeli kliniğini merak ediyorum aslında (ama bizim için şu an çok erken)belkide son şansım olacak çok dikkatli seçim yapmam lazım onedenle sabırlı davranmalıyım.kafama bir şey takıldı benim dr embr.3-2-2.günlerde transfer yaptı acaba gün başarıyı ne kadar etkiliyor bilgin varmı

Ya valla ben 5. Gun transferinin en iyisi en yuksek sansli olani oldugunu duydum, ama bence olacagi varsa 2. Gunde de olurdu bilemiyourum tabbii tam olarak... Bana da 3. gun transferi yaptilar.. Hakkimizda hayirlisi olsun kardesim, umut tup bebek de guzel , bahceci de guzelmis :)))

soruna gore degişiyo ama 5. gün embriyosunu sansı yasa fln da baglı ama %70 lere kadar cıkabiliyomus bnm tek sorun tüptü cok sükür tedavi sürecndede ona ihtiyac olmadıgı için sansım yüksek oldu sükürler olsun ki oldu ama 3 sne boynca ole seyler yasadım basıma gelmdk kalmadıki yine de sükürler olsun ilk seferde oldu unutturdu hepsini

selam kızlar.Uzun bir tedavi sürecinin sonucunda yarın eşim tekrar yeni bir test verecek.bu şekilde de tedavimize yön verilecek bakalım durumda ne kadar bir değişiklik oldu ya da olmadı sayı binlerde, hareket ve morfoloji 0 dualarınızı eksik etmeyin olur mu. çok stressliyiz.Rabbim ol desin inşallah.

canım melish im kuzum rabbimin yardımı hep yanında olsun tabi şans da seninle olsun dualrımız her zama seninle canımmm
bebeğinle en kısa zamanda buluşursun inşşşşşş

canım hayırlı uğurlu olsun 9 ay göbüşünde ömür boyu hayatında olsunn

canım 5. gün tarnsferi 2.3. gün teransferine göre biraz daha yksek sanş ama embiryonun 5. güne gelmeside çok büyük şans
rabbim yardımını esirgemesin hiç birimizden inşşş

bu idrar testlerinin duyarlılıgıda 25 zaten hani bir bakarsanız 12.günde bile kan degeri 30 40 olanlar var bu degerde 2 güne 2e katlıyor cok erken cıkması cok zor

aslında idrar etstine hiç güvenmemk gerekiyor ama tedaviler bebeğimize birazcık yaklaştığımızı hisedince bunun kanıtını görmek adına hemen idrar testine saldıryıyoruz
en doğrusu kandan bakmak ama daynabilirsek [/COLOR]

Son düzenleme:

Merhaba se_raa
Benimde 8 Ağustosta transferim oldu. Ama hiç umutlu değilim. bugün 10. günüm hiç kanama olmadı.
Kabız da olmadım. Bi de benim tek yumurta transfer oldu. Pek ümidim yok ama Allah nasıl kısmet ederse o olacak. Bana pazar günütest yaptır dedi doktorum. Bakalım inşallah ikimizde hamileyizdir.

merhaba fdada ,

dün bende bir olay karşısında büyük üzüntü yaşadım kasıklarımda acayip sancılar oluştu , hala da o bölge de bir sızı hissediyorum . Ben de ümit le ümitsizlik arasında gidip gelen bir ruh halindeyim . ben de kanama olmadı çok şükür ama olacaksa da oluyor bir şekilde
her sabah kalktıgımda bugünü de bir bitirsem diye diye bekleyiş halindeyim . benden cumartesi test yaptırmamı istediler

Aynı canım bende bir an evvel günlerin bitmesini istiyorum. Ya da diyorum adet olacaksam hemen olayım da gebelik testinde negatif sonucunu alınca daha az üzülürüm diyorum. Hiç umudum yok ama Sen nerede yaptırdın. Ben Brüksel Tüp bebekte yaptırdım. Yücel Bey yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…