gunaydin hepinize...
susesi..nasil gidiyor hamilelik bakalim bende bu ay tedavideyim bakalim rabim rast getirsin insallah...duani bekliyorum canimcim..
gokkusagiim ..senden nehaber canim dr un dondumu tatilden..allah rast getirsin de insallah olsun bebeyin tatlimm..
Toanam ben iyiyim canım dün ilkkez kalp atışlarını duyduk çok güzeldi işte o zaman hissettim hamiş olduğumu.Rabbim sana ve topicteki tüm arkadaşlarıma yaşatsınnn.hep dualarımdasınız canım zaten.İnşallah bu son tedavin olur ve meleğinie kavuşursun tatlımmmmmmm
Toanam ben iyiyim canım dün ilkkez kalp atışlarını duyduk çok güzeldi işte o zaman hissettim hamiş olduğumu.Rabbim sana ve topicteki tüm arkadaşlarıma yaşatsınnn.hep dualarımdasınız canım zaten.İnşallah bu son tedavin olur ve meleğinie kavuşursun tatlımmmmmmm
Arkadaşlar siz bu prosedürleri biliyorsunuz ya ondan size sormak istiyorum daha önce de yazdığım gibi biz ara ara denedk sonra hep birşeyler çıktı erteledik şimdi marta kadar yine ertelememiz gerekiyor borcumuz var felan. Şimdi ben martta tekrar başlıcam ama birkaç ay deneyip sonra hemen aşılamaya geçmek istiyorım rapordan yararlanmak için 3 aşılama yapmak gerekiyor. Ama bir yandan da aşılamanın şansı baya düşük olduğundan ve nerdeyse parası 1 milyarı bulduğundan bir tanesinin ben o parayı ona vereceğime raporsuz tüp bebek yaptırırım diyorum. Aynı davaya gelir dedim siz de haksız mıyım. Bir de biliyorum en az bir sene bebeği olmayan çiftlere tüp bebek yapılıyor ama benim eşimin yaşından dolayı ben bir an önce olsun istiyorum bir de benim rahmim arkaya dönük ve o da geciktiriyor. Sizde birkaç denemeden sonra ki yani marttan ağustosa kadar felan deneme yaparız çünkü yeni işe girdim ve izinli olmam lazım bu uygulamalarda yanii, 5 ay felan denemiş olcaz bir kere de aşılama denesem hadi 6, başlatır mı dr tüp bebek tedavsine benim istemimle. Ayrıca Eskişehirdeyim ankarada yaptırırm fiyatlar ne kadar aşağı yukarı en kadar ödediniz. Umut ya da bahçeci düşünüyorum.
kızlar deneyimli arkadaslarım bişey sormak istiyorum size.ben bugun lucrinin 8. gunundeyim. iğnenin 7. ile 14. günleri arasında adet göreceksin dediler daha olmadım.adetliyken gidicem ve gonal f başlayacakmısız sanırım.sormak istediğim gonal f kaç gün kullanılacak?yanlış bilmiyorsam lucrinle birlikte devam edilecek dimi?bide sabah mı akşam mı karından mı koldan mı bunları soyleyebilirmisiniz bana
benm ekimde 7. senem bitio evleneli.olsun hiç problem değil.rabbim tekrar nasip etsinde gerisi hiç mühim değil.ama hamile arkadaşlara sesleniorum.bebeğiniz hareket etmeye başladığı andan itibaren her 2 saatte bir.hareketlerini takip edin.ve en önemlisi sizi anlayacak ve tüp olduğu için gerekli özen ve titizliği gösterecek bir dr.a gidin.rabbim herzaman yardımcınız olsun.
bu mübarek günlerde ben ve benim gbi olan herkesinde dualarını kabul etsin inşallah...
Arkadaşlar siz bu prosedürleri biliyorsunuz ya ondan size sormak istiyorum daha önce de yazdığım gibi biz ara ara denedk sonra hep birşeyler çıktı erteledik şimdi marta kadar yine ertelememiz gerekiyor borcumuz var felan. Şimdi ben martta tekrar başlıcam ama birkaç ay deneyip sonra hemen aşılamaya geçmek istiyorım rapordan yararlanmak için 3 aşılama yapmak gerekiyor. Ama bir yandan da aşılamanın şansı baya düşük olduğundan ve nerdeyse parası 1 milyarı bulduğundan bir tanesinin ben o parayı ona vereceğime raporsuz tüp bebek yaptırırım diyorum. Aynı davaya gelir dedim siz de haksız mıyım. Bir de biliyorum en az bir sene bebeği olmayan çiftlere tüp bebek yapılıyor ama benim eşimin yaşından dolayı ben bir an önce olsun istiyorum bir de benim rahmim arkaya dönük ve o da geciktiriyor. Sizde birkaç denemeden sonra ki yani marttan ağustosa kadar felan deneme yaparız çünkü yeni işe girdim ve izinli olmam lazım bu uygulamalarda yanii, 5 ay felan denemiş olcaz bir kere de aşılama denesem hadi 6, başlatır mı dr tüp bebek tedavsine benim istemimle. Ayrıca Eskişehirdeyim ankarada yaptırırm fiyatlar ne kadar aşağı yukarı en kadar ödediniz. Umut ya da bahçeci düşünüyorum.
kızlar yarın yaptırmam gereken testimi bu gün yaptırdım. sonucu 358 çıktı hamilesin dediler ama ben hala inanamıyorum Allahım bu güzel günde herkese nasip etsin duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım. ama pazartesi günü bir daha kan vercem umarım o da güzel çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım öncelikle inş kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Bende ocak ayında bir tane aşılama yaptırdım sırf rapor çıkarmak için bin lira gibi bi masrafımız oldu aynı hormon iğnelerini kullandım aynı sıkıntıları çektim ve sonuç negatif..Ve aşılama ile uğraşmamaya karar verip tüp bebek tedavisine başladık ve geçen ay mikroenjeksiyon yöntemi ile transferimiz yapıldı.Çok şükür sonuç pozitif 3 haftalık hamileyim.Ben Kayseride yaşadığım için buradaki tüp bebek merkezine yaptırdım 3000 liraya mal oldu 2900 anlaştık 100 lirada tahlil ücretleri tuttu.Zaten 3 aşılamada 3bin lirayı gözden çıkarıyosunAnkaradaki merkezler tabiki daha gelişmiştir.Şimdiden Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Sormak istediğim bir kaç şey var, ben daha önce bir kez aşılama yaptırmaya çalıştım ama dr çatlama gününü tespit edemediği yaptıramadık Normal takip edelim yumurtlama gününü dedik, o zaman da aynı şey oldu. Neyse, hormonlar falan normaldi bende. Zaten adetin 3. günü 3 tane hormon baktı, fsh lh bir tane daha var ama hangisi bilmiyorum. Bir de film çektirdim.
Toplam ilaçlar, doktor ücreti dahil, kaça mal oluyor tüp bebek? Bir de ben 7 senelik evliyim.Yaş 34.Rapor alabilir miyim? Raporlu olursa kaç lira öderim?
Cevaplarınız in teşk şimdiden.
Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Sormak istediğim bir kaç şey var, ben daha önce bir kez aşılama yaptırmaya çalıştım ama dr çatlama gününü tespit edemediği yaptıramadık Normal takip edelim yumurtlama gününü dedik, o zaman da aynı şey oldu. Neyse, hormonlar falan normaldi bende. Zaten adetin 3. günü 3 tane hormon baktı, fsh lh bir tane daha var ama hangisi bilmiyorum. Bir de film çektirdim.
Toplam ilaçlar, doktor ücreti dahil, kaça mal oluyor tüp bebek? Bir de ben 7 senelik evliyim.Yaş 34.Rapor alabilir miyim? Raporlu olursa kaç lira öderim?
Cevaplarınız in teşk şimdiden.
Hilkaaa naptın trasferini oldun sanırım sesin çıkmıyor inş. herşey yolunda gitmişti sende iyisindir umarım sonuçta koccaman pozitif olur...
evet cnm 12 gün girmedim nete herşey yolunda gitmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sorma emriyo kaliteside çok iyiydi blosist mi deniyorya adet de görmedim bugün test yaptırdım şok oldum adet olmadığım için ümitliydim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?