Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yaaa buradada sayfalar çok ilerlemiş.üç gündür giremedim kızlar bana olanları özet geçin.transfer ve test sonuçlarını merak ediyorum tüm sayfaları okumak zaman kaybı olacak yetiştirmem gereken cüzlerim var.onları okuyacam siz bana özet geçseniz olur mu

Toanam ben iyiyim canım dün ilkkez kalp atışlarını duyduk çok güzeldi işte o zaman hissettim hamiş olduğumu.Rabbim sana ve topicteki tüm arkadaşlarıma yaşatsınnn.hep dualarımdasınız canım zaten.İnşallah bu son tedavin olur ve meleğinie kavuşursun tatlımmmmmmm

aaaaaaaaaaaaaa pıt ptıları duydun demek canım ne güzel darsısı kuacakaldığın günlere olsun

susesi mrb canım tebrikler kalp atışını duymuşun bebeğinin.Benim de henüz 3 haftalık drum 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi seninki kaç haftalıkken duyuldu.bu arada ağrın varmı benim kasık ve bel ağrılarım var bide bugün garip bi şekilde göbeğimin çevresi ağrıyor normal mi aceba bunlar 3 defa kan betaya bakıldı sırasıyla 110 187 520 çıktı en son tahlilden sonra drum bi sorun yok dedi inş dış gebelik falan yoktur Allahım inş kalp atışını duyarım miniğimin Rabbim hepimize yardım etsin.

Canım öncelikle inş kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Bende ocak ayında bir tane aşılama yaptırdım sırf rapor çıkarmak için bin lira gibi bi masrafımız oldu aynı hormon iğnelerini kullandım aynı sıkıntıları çektim ve sonuç negatif..Ve aşılama ile uğraşmamaya karar verip tüp bebek tedavisine başladık ve geçen ay mikroenjeksiyon yöntemi ile transferimiz yapıldı.Çok şükür sonuç pozitif 3 haftalık hamileyim.Ben Kayseride yaşadığım için buradaki tüp bebek merkezine yaptırdım 3000 liraya mal oldu 2900 anlaştık 100 lirada tahlil ücretleri tuttu.Zaten 3 aşılamada 3bin lirayı gözden çıkarıyosunAnkaradaki merkezler tabiki daha gelişmiştir.Şimdiden Allah yardımcın olsun.

Canım gonalf ye adetinin 2. yada 3. günü başlıyosun ve lucrinle birlikte kullanyosun ben lucrini kolumdan gonalf yi karnımdan yapıyodum tabi farketmez kol ve göbekten de yapılıyor gonal f yi 8 gün kullanıyosun sonra bütün iğneleri kesip yumurta çatlatıcı iğne yapılıyosun ve 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor şimdiden hayırlı olsun.

Evet çok haklısın...

bu tedavinin en zor kısmı son 12 günü beklemek sanırım tuttumu???? tutmadımı???? günler çok zor geçiyor transferden sonraki 7.günüme girdim artık hepimiz için hayırlısı zo bir tedavi sürecine katlanıyoruz allah emeklerimizi dualarımı boşa çıkarmaz umarım isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

hayırlı cumalar............ allah hepimizin günahlarını af.. dularını ve ibadetlerini kabul eylesin...

şimdiden sana kolay gelsin canım önünde uzun bir yol var...ben bütün işlemlerimi ankarada yaptırdım.zaten şu aşılamayı hiç anlamam bana çok gereksiz geliyor başarı şansının erkekde sorun olunca arttığını biliyorum ama daha hamile kalanı hiç duymadım.senin eğer yumurta sayısı ve kalitesinde bir sorun yoksa ilaç miktarın ona göre değişiyor benim ilaçlarım max 500 tutmuştu 3500 de dr veriyorsun yaklaşık raporsuz 4-5 arası mal olmuştu direk merkeze gidersen daha ucuz benimki prof.belki ondan fazladır.raporda 1000 tl kadar karşılıyor abartılı bir rakam değil anlayacağın 5000 hazır et her duruma karşı hazırlıklı olmak lazım artanda yanına kar kalır.ama benim bildiğim rapor 2 başarısız aşılamadan yada operasyondan sonra işleme girebiliyor. merkezler zaten gerekli bilgiyi verir...iyi araştırmalar..:80:

kızlar yarın yaptırmam gereken testimi bu gün yaptırdım. sonucu 358 çıktı hamilesin dediler ama ben hala inanamıyorum Allahım bu güzel günde herkese nasip etsin duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım. ama pazartesi günü bir daha kan vercem umarım o da güzel çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin

gözün aydın senin adına çok sevindim

merhaba arkadaşlar ben gecen ay tüp bebek denemesi yaptırdım sonu negatif cıktı.2. tüp bebek için başka doktora gittim.bana yumurta kalitesinin düşük olduğunu söyledi ve biosteron ilaçı verdi.bu ilaç hakkında fikri olan varmı

Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Sormak istediğim bir kaç şey var, ben daha önce bir kez aşılama yaptırmaya çalıştım ama dr çatlama gününü tespit edemediği yaptıramadık Normal takip edelim yumurtlama gününü dedik, o zaman da aynı şey oldu. Neyse, hormonlar falan normaldi bende. Zaten adetin 3. günü 3 tane hormon baktı, fsh lh bir tane daha var ama hangisi bilmiyorum. Bir de film çektirdim.

Toplam ilaçlar, doktor ücreti dahil, kaça mal oluyor tüp bebek? Bir de ben 7 senelik evliyim.Yaş 34.Rapor alabilir miyim? Raporlu olursa kaç lira öderim?
Cevaplarınız in teşk şimdiden.

Canım ben özel tüp bebek merkezinde yaptırdım rapo falan çıkartmadık oyüzden raporun prosedürü biraz çok ve araştırma hastaneleri veriyor.Mesela ben ocak ayında özel bi hastanede aşılma yaptırdım rapora bu aşılamanın sayılmayacağını söylediler.yani fakülte kendi yaptığı aşılamaları kabul ediyor.yaş galiba 23 olacak ve en az 3 yıllık evli olunacak ve hiç çocuğunun olmaması gerekiyor diye biliyorum.Ama tüp bebek tedavini araştırma hastanesinde değilde özel tüp bebek merkezlerinde yaptıracaksan onlar çok fazla rapora takılmıyor.Sen isteyince yapıyor yani Daha önce de söylediğim gibi benim bütün masraflar dahil 3100 falan tuttu .Raporla ne kadar tutardı diye sordum dr oda 2700 falan dedi yani çok bişey oynamıyor galiba.Buarada benim yumurtlama günüm takip edilmemişti yumurtalarım iğne ile belirli bir olgunluğa erişince 21-23mm di sanırım overtile isimli bi iğne ile yumurtalarım çatlatıldı ve 36 saat sonrada yumurta toplama işlemim yapıldı.

Raporlu ilaç 800 ödedik tüpbebek için 3200 tl.yaptırmıştık..İlk tüp bebek denmemizde raporu merkez çıkarmıştı.
T.C. Vatandaşı olmak,
Resmi nikahlı olmak,
Çiftin; nüfusuna kayıtlı bir çocuğu bulunmaması,
Bayan yaşı 23 ten küçük olmamalı, 39dan büyük olmamalı,
Son üç (3) yıl içinde, diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olmak
Dolayısıyla en az üç (3) yıllık evli olmak,
Toplam 900 iş günü(5 yıl) sosyal güvence prim gününe sahip olmak

Hilkaaa naptın trasferini oldun sanırım sesin çıkmıyor inş. herşey yolunda gitmişti sende iyisindir umarım sonuçta koccaman pozitif olur...

evet cnm 12 gün girmedim nete herşey yolunda gitmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sorma emriyo kaliteside çok iyiydi blosist mi deniyorya adet de görmedim bugün test yaptırdım şok oldum adet olmadığım için ümitliydim bu sefer

canım geçmiş olsunn umarımm gördüün son negatif bu olsunnn biliyorum ne desem boş senin için ama rabbim atlatmayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…