Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yanı meldırcım tup gıbı olmadıgını bılıyorum umutta donmus 1500 du
ama sen ankaradasın fazla olmamsı lazım ya.ıyı bak canım

güllücan evet kadroluyum canım 13 yılım bitti benim eskilerdenim yani belkide ben yapmışımdır tahlilleri kız kimbilir dimi:))) ah ah burda o ileri tahliller yapılsa ben trabzonlara gitmek zorunda kalmam canım
kpss kontenjanlarına internetten bakıyorsun sanırım burda da tanıdıklardan giren oluyor internetten baktıklarını biliyorum inşallah canım senin içinde en iyisi ne ise o olur kendi mesleğini yapmakda güzel ama şimdi herşey çok zor gerçekten

merkezi aratayım arkadaşıma diyorum benim sesimi tanıyabilirler çok görüşme yaptığım için bi öğrensin bakalım

meldircim bende çok severim çalışmayıda ekimin 16 sından sonra sadece geçen hafta çalıştım şimdi yine evdeyim ama artık başlayınca uzun zaman ayrılmam izne çünkü izinlerim 3. denememde lazım olacak tabi birde bebek olursa inşallah o zaman bol bol kullanırım uzun zaman evde olunca çalışmak garip geldi

gizemim inşallah pozitif sonucu alır sudenazda bizide sevindirir heyecanlı olmazmı hemde ne heyecanlıdır inşallah kavuşur meleğine

gullucan şeker asm de çider üyesine 3000tl muayeneler usg ler toplama trasfer
800tl civarı hormon tahlilleri falan tutuyo
ilaçlar biliyosun kişiden kişiye değişiyor benim 1400tl civarı tutuyor cnm
yani bana 5200tl civarı şekerim

kız gizem sanırım anlamadanda olsa şu alt alta tek bir kerede nasıl cevap yazılıyor anladım sana sormuştumya

cnm bak şimdi benim yazdığım mesajın altında MQ var ona tıkla sonrada güllücanın yazdığı mesajın altında ALINTI YAP var ona tıkla yeni açılan pencere yaz aşkım bnm

merkezi aratayım arkadaşıma diyorum benim sesimi tanıyabilirler çok görüşme yaptığım için bi öğrensin bakalım

yok be kuzum günde kaç kişi arıyodur senimi hatırlayacaklar ara sen isim sorarlarsa at bi isim hihihihi:teytey:

offf yaaa eşim aradı şimdi (( amcasının oğlu kız arkadaşını bize getircekmiş tanıştırmaya uff yaaa hiç semem böle şeyleri yaa cumartsi benim misafirim gelecekti yaa eşimde bana sormadan tmm demiş şimdi ben arkadaşlarımı iptalmi edicem yaa (((((((((((

aa eşin iptal edecek o zaman gizem yada akşama gelin diyecek haberi yokmuydu senin misafirinden ayy bende deli olurum erkeklerin bu iş güzarlığına evin hanımına sormadan misafir gelmesine illet olurum.

aa eşin iptal edecek o zaman gizem yada akşama gelin diyecek haberi yokmuydu senin misafirinden ayy bende deli olurum erkeklerin bu iş güzarlığına evin hanımına sormadan misafir gelmesine illet olurum.
uf ya haberi vardı ama sanki kasıtlı yapıyo yaa unutmuşmuşşş baksen desene önce bi sorayım eşime işi varmı diye töbe yarabbim yaaa kandi akrabalarına yok yok hiçbizaman uf yaa gıcıklık resmen inşallah arkadaşlarım kendileri gelemiyoruz derler yaa ben nasıl iptal edeyim şimdi yalan konuşmaktan nefret ederim doğruyu sölerim napim yaaa haftaya cumartesi gelirler onlarda
Slmmmmmmmmm kızlar

slm cnm

ayy ben olsam iptal etmem gizem seni kışkırtmak için demiyorum ama yaptığı ayıp olacak iş değil arasın başka zaman gelsinler

evet canım sendemı karadenızlısın esımde karadenızlı yazları koye gıtmeye calsırız kayınvalıdeler ordada.hangı ıldensın bır mahsuru yoksa tabı sordum ama.bır bakayım su kpss ye bulabılcekmıyım canım

ayy canım benımkıde oyle bende buyuzden cok tartısıyorum evde.bıızmkıde dıyorkı ne deseydım ben musaıt degılız dıyeymem dıyor cok sacma gelıyor bu hareletlerı erkeklerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…