aaaaaaaaaaaaaa pıt ptıları duydun demek canım ne güzel darsısı kuacakaldığın günlere olsun
susesi mrb canım tebrikler kalp atışını duymuşun bebeğinin.Benim de henüz 3 haftalık drum 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi seninki kaç haftalıkken duyuldu.bu arada ağrın varmı benim kasık ve bel ağrılarım var bide bugün garip bi şekilde göbeğimin çevresi ağrıyor normal mi aceba bunlar 3 defa kan betaya bakıldı sırasıyla 110 187 520 çıktı en son tahlilden sonra drum bi sorun yok dedi inş dış gebelik falan yoktur Allahım inş kalp atışını duyarım miniğimin Rabbim hepimize yardım etsin.
canım geçmiş olsunn umarımm gördüün son negatif bu olsunnn biliyorum ne desem boş senin için ama rabbim atlatmayı nasip etsinn
evet cnm 12 gün girmedim nete herşey yolunda gitmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sorma emriyo kaliteside çok iyiydi blosist mi deniyorya adet de görmedim bugün test yaptırdım şok oldum adet olmadığım için ümitliydim bu sefer
evet cnm 12 gün girmedim nete herşey yolunda gitmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sorma emriyo kaliteside çok iyiydi blosist mi deniyorya adet de görmedim bugün test yaptırdım şok oldum adet olmadığım için ümitliydim bu sefer
Canım yeterim inşallh sağlıcakla kucağıma almak nasip olur. Rabbim sizede nasip eder inşallah hep dualarımdasınız...Bizimki bugün beni biraz korkuttu bir kaç damla kanamam oldu ve dr um yatmam gerektiğini söyledi o nedenle yatıyorum genelde o nedenlede nete sık giremiyom zaten...kendinize iyi bakın sağlıcaklaaa
sağol cnm şu anda çok karışığım berbatım
Canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur....6 haftalıkken duyduk biz kalp atışlarını müthiş bir duyguu sende yaşayacaksın inşallahhh...canım benimde kasık ve bel ağrılarım oluyo zaman zaman...bol bol dinel banada drum öyle dedi bugün biraz kanamam oldu o nedenle yatıyom sürekliii. hoşçakallllllllllll
hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bayağı yıkıldım gözler balon düşünmeden duramıyorum herşey aklıma tedaviyi getiriryor .nereye gitsem karşıma hamile çıkıyor allah sabrımı deniyor sanki .bu 3.denemeydi birdaha denermiyim bilmiyorum eşimle bu son olsun diye karar vermiştik çok yıpranıyor insan nasıl toplayacağım bu psikolojiyi bilmiyorum.elimden geleni yaptım ama yine ellerim boş
hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bayağı yıkıldım gözler balon düşünmeden duramıyorum herşey aklıma tedaviyi getiriryor .nereye gitsem karşıma hamile çıkıyor allah sabrımı deniyor sanki .bu 3.denemeydi birdaha denermiyim bilmiyorum eşimle bu son olsun diye karar vermiştik çok yıpranıyor insan nasıl toplayacağım bu psikolojiyi bilmiyorum.elimden geleni yaptım ama yine ellerim boş
arkadaşlar merhaba ,
benim sonucumda maalesef negatif :-(
bu 3.denemeydi bir süre ara vermek en iyisi olacak
moralim çok bozuk günee çamaşırımda kan la uyandım hasteneden yeni geldim şimdii vebugun transverın 10.günüü 1-2 saat sonra sonuç çıkar umudum kalmadıı kızlarrr ama ne olur dua edin
İnşallah yerleşme kanamasidir da sonucun da pozitif olur,benimm de bugün transferin 8.gunü,beklemek çok sikici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?