Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

aaaaaaaaaaaaaa pıt ptıları duydun demek canım ne güzel darsısı kuacakaldığın günlere olsun

Canım yeterim inşallh sağlıcakla kucağıma almak nasip olur. Rabbim sizede nasip eder inşallah hep dualarımdasınız...Bizimki bugün beni biraz korkuttu bir kaç damla kanamam oldu ve dr um yatmam gerektiğini söyledi o nedenle yatıyorum genelde o nedenlede nete sık giremiyom zaten...kendinize iyi bakın sağlıcaklaaa

Canım seninde hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur....6 haftalıkken duyduk biz kalp atışlarını müthiş bir duyguu sende yaşayacaksın inşallahhh...canım benimde kasık ve bel ağrılarım oluyo zaman zaman...bol bol dinel banada drum öyle dedi bugün biraz kanamam oldu o nedenle yatıyom sürekliii. hoşçakallllllllllll

canım çok zor o kadar emekten sonra biliyorum ama senin için demek ki hayırlısı buymuş. işallah bu son olur kafanı dinç tutmaya çalış.

İnan çok üzüldüm demekki daha zamanı değilmiş ben çok ümitlenmiştim senden herşeyin iyi gidiyordu ama Allah büyük inş. bir dahakinde toprlanırsın ve ozaman bebeklerin gelir...

Ben de cok uzuldum senin adina hilka, ama inaniyorum, insaallah bunlar aldigimiz son negatifler olacak, hepimiz icin...Allah cok buyuk, mutlaka bir bildigi vardir diyorum, zaten istedigin bir sey olursa bir hayir, olmazsa bin hayir ara diye bir soz ogrendim, hep bunu dusunuyorum bu aralar... Allah, saglik, moral ve maddi imkan versin de insaallah yeniden kendimizi toplayip yeniden girisimde bulunalim hatta Allahima yalvariyorum, hepimize dogal yoldan evlat nasip etsin kurban oldugum rabbim...

Cok gecmis olsun canim...

canım geçmiş olsun dr yat dediytse yat inşşş sorunsuz bir şekilde bebğini kucaklarsın arada sırada gir kendiniden hebr ver yeter canım

sağol cnm şu anda çok karışığım berbatım

kuzum bilmezmiyim keç kez yaşadım buları ne kadar çok ağladımm ne kadar çok çabaladımmm şimdi sizlere üzülmeyin derken bile buna inanmıyorum (negatif alıpda üzlmemek mükün değildir )ama hayta tunmaktan unutmaktan yeni umutlara yelken açmaktan başka yapılacak hiç bir şey yokk hepimiz için rabbim yardımcın olsun bir an önce geçsin bu sıkıntıların ve rabbim mucizesini eksik etmesin senin üzerinden hiç umadığın bir anda bebğin gelsin inşşş

hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bayağı yıkıldım gözler balon düşünmeden duramıyorum herşey aklıma tedaviyi getiriryor .nereye gitsem karşıma hamile çıkıyor allah sabrımı deniyor sanki .bu 3.denemeydi birdaha denermiyim bilmiyorum eşimle bu son olsun diye karar vermiştik çok yıpranıyor insan nasıl toplayacağım bu psikolojiyi bilmiyorum.elimden geleni yaptım ama yine ellerim boş

Herkes layığıyla yaşarmış dediler
İşte ben buna tebessüm ederim
Kendi düşen ağlamaz dediler
Ağlar yine ağlar yine düşerim
Direnmekten bilenmekten
Kudretli görünmekten
Sabır adı altında tanrıyla sözleşmekten
Öyle gibi böyle gibi çarpılıp bölünmekten
Büründüğüm örtüleri ölçüp biçmekten
Su akar yolunu bulur eğer inanırsan
Tutunur dalına durur kabul bırakırsan
Dönerim dururum başa ahım da gibi
İçerim bedenim kadar temiz olsa bari
Dönerim dururum başa şekil ele tabi
Direnmekten bilenmekten
Kudretli görünmekten
Sabır adı altında tanrıyla sözleşmekten
Öyle gibi böyle gibi çarpılıp bölünmekten
Büründüğüm örtüleri ölçüp biçmekten
Dönerim dururum başa ahım da gibi
Dönerim dururum başa şekil ele tabi

teşekkürler canım bayramdan sonra gideceğiz galiba bizde kalp atışını dinlemeye bende bol bol dinleniyorum şimdilik eşim evde o yardım ediyor.Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım Rabbim sabır versin üzülme demek yeterli olmuyor biliyoruz ama bırakma kendini vakti zamanı vardır mutlaka Allahım bu mübarek günlerde evlat hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

hikacım KK ya bugün bakabildim aramıza hoşgeldin demekten başka insanın elinden bir şey gelmiyor..şimdi sana ne desek boş..benimde 3.denemem negatifti.adet olamamanda kullandığın ilaçlardandır bendede öyle oldu bırakınca 2 gün içerisinde olursun. ben daha yeni yeni toparlanıyorum burada paylaştıkça rahatladım.herzaman yanındayız unutmaki bizler allahın sevgili kullarıyız...bir bildiği varki bize daha kısmet etmiyor sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallh...

arkadaşlar bende yeni üyeyim bizimde eşimle normal yoldan çocugumuz olmuyor bizde inşallah allahın izniyle kasımda veya daha sonra yaptırmayı düşünüyoruz ev aldık bir takım eşyalar onları ödemeyi bekliyoruz inşallah allah tüm bebeği olmayanlara en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin amis

arkadaşlar merhaba ,

benim sonucumda maalesef negatif :-(
bu 3.denemeydi bir süre ara vermek en iyisi olacak

Diyecek bir şey bulamadım gerçekten, üzülme demekte çok saçma olur.Ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek belki daha iyi hissettirir kendini.

moralim çok bozuk günee çamaşırımda kan la uyandım hasteneden yeni geldim şimdii vebugun transverın 10.günüü 1-2 saat sonra sonuç çıkar umudum kalmadıı kızlarrr ama ne olur dua edin

moralim çok bozuk günee çamaşırımda kan la uyandım hasteneden yeni geldim şimdii vebugun transverın 10.günüü 1-2 saat sonra sonuç çıkar umudum kalmadıı kızlarrr ama ne olur dua edin

İnşallah yerleşme kanamasidir da sonucun da pozitif olur,benimm de bugün transferin 8.gunü,beklemek çok sikici

İnşallah yerleşme kanamasidir da sonucun da pozitif olur,benimm de bugün transferin 8.gunü,beklemek çok sikici

inşallah dediğin gibidirr inşallah seninki sorunsuz geçer sağsalim kucağına alırsın şuan o kadar doluyum kii yaaa üzüntüden patlıcamm yada bi mucize sevinçten.... Allahım inşallah sevinçten ağlarım yawwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…