Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ilk denemem diii tek emrio transver edildi die bilyoruz offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa

Benim 3.denmem,ilkinde 1tane transfer edilmişti bana da,1tanede şans çok düşük aslında ama tutmasa bile kan öyle hemen gelmiyor,gecikiyor bile ilaçların etkisiyle,bence seninki yerlesiyodur gibi geldi,pozitif yani

moralim çok bozuk günee çamaşırımda kan la uyandım hasteneden yeni geldim şimdii vebugun transverın 10.günüü 1-2 saat sonra sonuç çıkar umudum kalmadıı kızlarrr ama ne olur dua edin
İnş. sonucun pozitiftirKanaman leke gibimi yoksa adet başlangıcı gibimi

Son düzenleme:
ilk denemem diii tek emrio transver edildi die bilyoruz offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa

Benim 3.denemem ilkinde banada tek embriyo transfer edildl,tek embriyo ile şans biraz az oluyor ama negatifde olsa kan hemen gelmioyr,hatta gecikiyor ilaçların etkisiyle,bence seninki yerlesiyodur gibi geldi...

canımm benim yaaa...bu da bizim imtihanımız..ama yinede şükür halimize diyorum rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inş.inşallah allahım bir mucize daha gösterirde kendi kendine kalırsın sende canım..doktorlar ne dedi konuştularmı senle..

tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla kucakla..darısı bizlere olsun

canım bende ankarada gürgan klinikde yaptırdım aşılama beş sene önce falan bir kere olmuştum zaten resmi kayıttada değildi o özeliydi doktorun.yani aşılama yapılmamış gibi düşün klinikden bana yardımcı oldular ufuk üniversitesine sevk edip ordan rapor çıkarttık biz tabi 400 tl falan para ödedik rapor için.yinede karlı çıkıyorsun çünkü ilaçlar 1500 ü buluyordu.kliniğinde parası iniyor haliyle ..fikrin olsun diye söyledim.birde aşılamayla hamile kalanlarda çok benim iki arkadaşım ve abimin eşi yeni kaldı ikiz bekliyorlar üstelik..denemesi sana kalmış.zaten doktor önce olabilecek en masrafsız yolu denemekten yanaydı gittiğim yerde ama benim tutunma güçlüğü olduğu için boşyere zaman ve para kaybı yapmayalım direk tüpe geçelim dediler onlar belirliyor sana uygun tedaviyi.

kızlarrrrrrrrr tahlil sonucum 115 doktor hamilesin dedi ama kanama adet kanımı ve kasılması gibi sevinmek için erken mi bilmiyorum gerçii tahlil sonucumu öğrenmemle altkatta eşimin halası oturuyor eşi vefat etmiş onu öğrenmem bir oldu bu mutluluk bi üzüntüü ama çook mutluyum yazamıyorumm eşim şimdi bana çık sen dinlen dedi hemen size yazmak istedim...

Tebrik ederim,ben sana demiştim ama di mı tecrübeli bı tupcu olarak,o zaman ben de şimdi az bı kanama olmasını bekleyin,inşallah benimki de tutar be defa.....

Tebrik ederim,ben sana demiştim ama di mı tecrübeli bı tupcu olarak,o zaman ben de şimdi az bı kanama olmasını bekleyin,inşallah benimki de tutar be defa.....

aminnnnnnnnnnnnnn dualarımm benim gibii isteyen herkezee yarabbimm inşallah müjdeyii sende verirsin dorukonti çok teşekkür ederim inşallah darısı başınaa inşallah gelişmeler güzel gider...

Gözün aydın inş. güzel ve sorunsuz bir hamileliğin olur

tebrikler....canım....senin içinde haydi arkadaşalr halayaa
allahım inşallah tamamına erdirip sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim bu zamana kadar 2 düşük yaşadım sevinmek istiyorum inşallah değerlerim yükselir darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...

üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor cnm sağol güzel dileklerin için.

bende toparlanmaya çalışıyorum cnm zaman ve sabır en iyi ilaç.allah hepimize sabır versin

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontrlleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…