Diyecek bir şey bulamadım gerçekten, üzülme demekte çok saçma olur.Ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek belki daha iyi hissettirir kendini.
Sislicam'cigim senin kaçıncı denemen bu ve kaç embriyo transfer edildl
ilk denemem diii tek emrio transver edildi die bilyoruz offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa
İnş. sonucun pozitiftirKanaman leke gibimi yoksa adet başlangıcı gibimimoralim çok bozuk günee çamaşırımda kan la uyandım hasteneden yeni geldim şimdii vebugun transverın 10.günüü 1-2 saat sonra sonuç çıkar umudum kalmadıı kızlarrr ama ne olur dua edin
ilk denemem diii tek emrio transver edildi die bilyoruz offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa
canımm benim yaaa...bu da bizim imtihanımız..ama yinede şükür halimize diyorum rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inş.inşallah allahım bir mucize daha gösterirde kendi kendine kalırsın sende canım..doktorlar ne dedi konuştularmı senle..evet cnm 12 gün girmedim nete herşey yolunda gitmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama sonuç negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff moralim çok bozuk sorma emriyo kaliteside çok iyiydi blosist mi deniyorya adet de görmedim bugün test yaptırdım şok oldum adet olmadığım için ümitliydim bu sefer
tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla kucakla..darısı bizlere olsunkızlar yarın yaptırmam gereken testimi bu gün yaptırdım. sonucu 358 çıktı hamilesin dediler ama ben hala inanamıyorum Allahım bu güzel günde herkese nasip etsin duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım. ama pazartesi günü bir daha kan vercem umarım o da güzel çıkar. Allah herkesin gönlüne göre versin
canım bende ankarada gürgan klinikde yaptırdım aşılama beş sene önce falan bir kere olmuştum zaten resmi kayıttada değildi o özeliydi doktorun.yani aşılama yapılmamış gibi düşün klinikden bana yardımcı oldular ufuk üniversitesine sevk edip ordan rapor çıkarttık biz tabi 400 tl falan para ödedik rapor için.yinede karlı çıkıyorsun çünkü ilaçlar 1500 ü buluyordu.kliniğinde parası iniyor haliyle ..fikrin olsun diye söyledim.birde aşılamayla hamile kalanlarda çok benim iki arkadaşım ve abimin eşi yeni kaldı ikiz bekliyorlar üstelik..denemesi sana kalmış.zaten doktor önce olabilecek en masrafsız yolu denemekten yanaydı gittiğim yerde ama benim tutunma güçlüğü olduğu için boşyere zaman ve para kaybı yapmayalım direk tüpe geçelim dediler onlar belirliyor sana uygun tedaviyi.Arkadaşlar merhaba öncelikle,
Sormak istediğim bir kaç şey var, ben daha önce bir kez aşılama yaptırmaya çalıştım ama dr çatlama gününü tespit edemediği yaptıramadık Normal takip edelim yumurtlama gününü dedik, o zaman da aynı şey oldu. Neyse, hormonlar falan normaldi bende. Zaten adetin 3. günü 3 tane hormon baktı, fsh lh bir tane daha var ama hangisi bilmiyorum. Bir de film çektirdim.
Toplam ilaçlar, doktor ücreti dahil, kaça mal oluyor tüp bebek? Bir de ben 7 senelik evliyim.Yaş 34.Rapor alabilir miyim? Raporlu olursa kaç lira öderim?
Cevaplarınız in teşk şimdiden.
sizinle aynı gğn transferimiz yapılmıştı sanırım , sizin sonucunuz ne çıktı ?[/QUOTE
dediğin gibi birlikte bekliyorduk sonucu ben cuma öğrendim pozitif yani hamileyim ama dualarım tüm anne olmak isteyenler için.Gerçekten güzel bir duyguymuş allah herkese yaşatsın.
kızlarrrrrrrrr tahlil sonucum 115doktor hamilesin dedi ama kanama adet kanımı ve kasılması gibi sevinmek için erken mi bilmiyorum gerçii tahlil sonucumu öğrenmemle altkatta eşimin halası oturuyor eşi vefat etmiş onu öğrenmem bir oldu bu mutluluk bi üzüntüü ama çook mutluyum yazamıyorumm eşim şimdi bana çık sen dinlen dedi hemen size yazmak istedim...
Tebrik ederim,ben sana demiştim ama di mı tecrübeli bı tupcu olarak,o zaman ben de şimdi az bı kanama olmasını bekleyin,inşallah benimki de tutar be defa.....
kızlarrrrrrrrr tahlil sonucum 115doktor hamilesin dedi ama kanama adet kanımı ve kasılması gibi sevinmek için erken mi bilmiyorum gerçii tahlil sonucumu öğrenmemle altkatta eşimin halası oturuyor eşi vefat etmiş onu öğrenmem bir oldu bu mutluluk bi üzüntüü ama çook mutluyum yazamıyorumm eşim şimdi bana çık sen dinlen dedi hemen size yazmak istedim...
canım Rabbim sabır versin üzülme demek yeterli olmuyor biliyoruz ama bırakma kendini vakti zamanı vardır mutlaka Allahım bu mübarek günlerde evlat hasreti çeken herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
hikacım KK ya bugün bakabildim aramıza hoşgeldin demekten başka insanın elinden bir şey gelmiyor..şimdi sana ne desek boş..benimde 3.denemem negatifti.adet olamamanda kullandığın ilaçlardandır bendede öyle oldu bırakınca 2 gün içerisinde olursun. ben daha yeni yeni toparlanıyorum burada paylaştıkça rahatladım.herzaman yanındayız unutmaki bizler allahın sevgili kullarıyız...bir bildiği varki bize daha kısmet etmiyorsağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin inşallh...
arkadaşlar merhaba ,
benim sonucumda maalesef negatif :-(
bu 3.denemeydi bir süre ara vermek en iyisi olacak
canımm benim yaaa...bu da bizim imtihanımız..ama yinede şükür halimize diyorum rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inş.inşallah allahım bir mucize daha gösterirde kendi kendine kalırsın sende canım..doktorlar ne dedi konuştularmı senle..
güzel dileklerin için sağol cnm.bugün hemşire ve embriyolog aradı.adet görmedim daha cmt ilaçları kestim şimdi adet olmayı bekliyorum.doktorlarla görüşmedik.önceki 2 tedavimde daha 12 günü doldurmadan adet görmüştüm bu sefer değişik ilaçmıdır nedir anlamadım adet olamadım.sorma kevsernesibeciğim bu sefer adet görmedim diye umutlanmıştım transfer günü dr embriyo kalitelerinin çok iyi olduğunu tam bebeğin ana rahmine düştüğü şekilde demişti bize resimleirini filan verdiler offfffffffff offffff ama yine olmadı cnm ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?